Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Southern Bears Great Port
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 18.6
hopeless Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen hopeless


2e minuut.
Gordon rent richting de bal. MacVanish rent richting de bal. Gordon verovert de bal door een tackle van achteren. Gordon schiet op doel. Na een snelle pass probeert MacGhee de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Leslie geeft een hoge lob. Hunter kopt de bal weg. MacVanish probeert de bal aan de voet te houden. Gordon rent richting de bal. Gordon schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

17e minuut.
MacDuff is nu in balbezit. MacIndoe begaat een overtreding. MacDuff is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. MacAngus zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. MacKnight maakt een snoekduik en kopt de bal. Fair maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Southern Bears - Great Port 0:1

25e minuut.
MacIndoe probeert naar een medespeler te passen. MacTear bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van MacWhirter. MacWhirter krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Gordon heeft problemen om de bal te vangen. MacVanish is nu in balbezit. Gordon verovert de bal door een tackle van achteren. Gordon draait met de bal, schiet en ... Logan controleert de bal met de borst. Angus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
McDonald zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. McCaffrey is nu in balbezit. McCaffrey geeft een lange en hoge pass. Gordon bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordon draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Southern Bears - Great Port 1:1

35e minuut.
MacTear is nu in balbezit. Lang is nu in balbezit. Lang probeert naar een medespeler te passen. MacKnight rent richting de bal. MacKnight haalt uit met een fantastische trap. Fair verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Southern Bears 46%, Great Port 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Southern Bears - Great Port 1:1

48e minuut.
Lang rent richting de bal. MacKnight is nu in balbezit. Reilly verovert de bal door een tackle van achteren. Lang verovert de bal door een tackle van achteren. Lang draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Inworp. Fyfe met de inworp. Lang rent richting de bal. Lang geeft de bal voor. Baillie probeert de bal aan de voet te houden. Fair probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Gordon is nu in balbezit. Gordon passt de bal met de wreef. MacTear bereikt de bal nog maar net als eerste. McCaffrey verovert de bal door een tackle van achteren. McCaffrey haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Southern Bears - Great Port 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Southern Bears 43%, Great Port 57%.
Southern Bears - Great Port 2:1