Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-03-01 18:46
  • Competitiewedstrijd: Eredivisie
  • Stadion: De Brink
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 38406
VV Ermelo Apeltown FC
523 2022 F Tactiek 532WA
46% Balbezit 54%
71% Spel op eigen helft 29%
5 Doelpogingen 26
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 5
44.6 gemiddelde waardering 64.7
very good Schieten excellent
good Passen formidable
average Verdedigen very good


1e minuut.
van de Haar passt de bal met de wreef. Verhoef geeft de bal voor. Kaak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaak geeft een lange en hoge pass. Olivera springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Massidda met een sublieme pass. Ralev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ralev passt de bal met de wreef. Siverio bereikt de bal nog maar net als eerste. Siverio schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sereinig zal de hoekschop nemen. Siverio krijgt zijn hoofd ertegen. Verhoef maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Daar is Verhoef, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
VV Ermelo - Apeltown FC 0:1

7e minuut.
de Jonge rent richting de bal. Siverio onderschept slim de pass. Keskin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Keskin krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Sereinig passt de bal zonder na te denken. Ralev rent richting de bal. Ralev passt de bal met de wreef. Sereinig rent richting de bal. Sereinig haalt uit met een fantastische trap. Verhoef kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Siverio draait met de bal, schiet en ... Verhoef probeert de bal aan de voet te houden. Massidda met een sublieme pass. Palimąka heeft problemen om de bal te vangen. Palimąka geeft een hoge lob. Verhoef bokst de bal weg. Siverio rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VV Ermelo - Apeltown FC 0:2

24e minuut.
Siverio schiet op doel. Verhoef probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Sereinig neemt de hoekschop. Daar is Siverio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Kaak rent richting de bal. Kaak passt de bal in één keer door. Olivera rent richting de bal. Olivera schiet op doel. Govan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
VV Ermelo - Apeltown FC 1:2

29e minuut.
van Jut geeft een lange en hoge pass. Huisman probeert de bal aan de voet te houden. Siverio is nu in balbezit. Siverio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
VV Ermelo - Apeltown FC 1:3

35e minuut.
Sereinig passt de bal in één keer door. Daar is Ralev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ralev geeft een lange en hoge pass. Siverio is nu in balbezit. Siverio schiet op doel. Verhoef verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VV Ermelo 74%, Apeltown FC 26%.
VV Ermelo - Apeltown FC 1:3

52e minuut.
Massidda met een sublieme pass. Palimąka bereikt de bal nog maar net als eerste. Palimąka geeft een hoge lob. Siverio bereikt de bal nog maar net als eerste. Siverio draait met de bal, schiet en ... Verhoef verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
van der Velden met een sublieme pass. Reekers is nu in balbezit. Olivera verovert de bal door een tackle van achteren. Olivera draait met de bal, schiet en ... Govan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VV Ermelo - Apeltown FC 2:3

58e minuut.
Palimąka geeft een lange en hoge pass. Schijvenaar kopt de bal weg. Keskin heeft problemen om de bal te vangen. Siverio rent richting de bal. Siverio haalt uit met een fantastische trap. Verhoef bokst de bal weg.

61e minuut.
Massidda probeert naar een medespeler te passen. Palimąka met een sublieme pass. Pierie rent richting de bal. Massidda rent richting de bal. Massidda haalt uit met een fantastische trap. Verhoef probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Spierings komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Spierings is nu in balbezit. Spierings geeft een lange en hoge pass. Siverio is nu in balbezit. Siverio draait met de bal, schiet en ... Verhoef maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VV Ermelo - Apeltown FC 2:4

70e minuut.
van der Velden passt de bal in één keer door. de Jonge rent richting de bal. de Jonge met een sublieme pass. Siverio kan de bal niet met de borst controleren. Siverio haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Pierie met een sublieme pass. van de Haar geeft een hoge lob. Sereinig kopt de bal weg. Siverio heeft problemen om de bal te vangen. Siverio haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
de Jonge geeft een hoge lob. Inworp. Sereinig met de inworp. Massidda bereikt de bal nog maar net als eerste. Massidda geeft een hoge lob. Verhoef kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Daar is Spierings, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spierings geeft een lange en hoge pass. Siverio heeft problemen om de bal te vangen. Siverio haalt uit met een fantastische trap. Verhoef probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Govan probeert naar een medespeler te passen. Pierie heeft problemen om de bal te vangen. Olivera is nu in balbezit. Olivera schiet op doel. Govan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
VV Ermelo - Apeltown FC 3:4

88e minuut.
Sereinig geeft een lange en hoge pass. Keskin rent richting de bal. Siverio verovert de bal door een tackle van achteren. Siverio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
VV Ermelo - Apeltown FC 3:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VV Ermelo 67%, Apeltown FC 33%.
VV Ermelo - Apeltown FC 3:5