Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-01-25 19:32
  • Competitiewedstrijd: Liga II.01
  • Stadion: Anfield Road
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 21347
1892 Liverpool FC Magisterská Juniorka
RED Power Tactiek rapid2
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
12 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
59 gemiddelde waardering 59.3
outstanding Schieten excellent
solid Passen formidable
very good Verdedigen good


2e minuut.
Doeltrap. Guerriero trapt de bal weg van het doel. Caruana kopt de bal weg. Seitzer probeert de bal met de borst te controleren. Seitzer draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Medvedev bereikt de bal nog maar net als eerste. Mokroš begaat een overtreding. Medvedev is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bimalbirua zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Guerriero speelt de bal door. Dobrinoiu kopt de bal weg. Seitzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Seitzer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
1892 Liverpool FC - Magisterská Juniorka 1:0

8e minuut.
Mokroš passt de bal in één keer door. Doseděl geeft de bal voor. Ostřiha kopt de bal weg. Hudeček is nu in balbezit. Hudeček haalt uit met een fantastische trap. Yengeç verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Dobrinoiu passt de bal met de wreef. Caruana rent richting de bal. Caruana speelt de bal door. Seitzer is nu in balbezit. Seitzer draait met de bal, schiet en ... Guerriero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Świerniak probeert de bal met de borst te controleren. Popelák rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Świerniak. Świerniak krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Klungelig pakt Doseděl de bal. Medvedev bereikt de bal nog maar net als eerste. Medvedev passt de bal in één keer door. Bonastre rent richting de bal. Bonastre haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Dolejzal is nu in balbezit. Medvedev bereikt de bal nog maar net als eerste. Mokroš tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mokroš krijgt een gele kaart. Medvedev is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Świerniak wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Medvedev heeft problemen om de bal te vangen. Dolejzal begaat een overtreding. Medvedev is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Boháček komt het veld opgelopen. Tumpach komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1892 Liverpool FC 41%, Magisterská Juniorka 59%.
1892 Liverpool FC - Magisterská Juniorka 1:0

51e minuut.
Iwanicki geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Hudeček de bal onder controle te krijgen. Mokroš kopt de bal weg. Hudeček rent richting de bal. Hudeček haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Seitzer heeft problemen om de bal te vangen. Popelák bereikt de bal nog maar net als eerste. Popelák geeft een lange en hoge pass. Ostřiha bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostřiha draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hudeček rent richting de bal. De bal raakt de paal.

58e minuut.
Brand geeft een lange en hoge pass. Iwanicki kopt de bal weg. Mokroš is nu in balbezit. Mokroš geeft een hoge lob. Ostřiha bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
1892 Liverpool FC - Magisterská Juniorka 1:1

62e minuut.
Popelák heeft problemen om de bal te vangen. Popelák geeft een lange en hoge pass. Fernández Truy kopt de bal weg. Popelák kan de bal niet met de borst controleren. Popelák haalt uit met een fantastische trap. Yengeç probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Klungelig pakt Popelák de bal. Popelák met een sublieme pass. Ostřiha rent richting de bal. Ostřiha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
1892 Liverpool FC - Magisterská Juniorka 1:2

70e minuut.
Bimalbirua geeft een hoge lob. Tumpach kopt de bal weg. Ostřiha rent richting de bal. Ostřiha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
1892 Liverpool FC - Magisterská Juniorka 1:3

70e minuut.
Valoušek komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Klungelig pakt Świerniak de bal. Świerniak probeert naar een medespeler te passen. Medvedev rent richting de bal. Bonastre is nu in balbezit. Bonastre draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Boháček geeft een lange en hoge pass. Ostřiha bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrinoiu is nu in balbezit. Ostřiha onderschept slim de pass. Ostřiha schiet op doel. Yengeç probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Medvedev geeft een hoge lob. Tumpach probeert de bal met de borst te controleren. Świerniak geeft een hoge lob. Bonastre is nu in balbezit. Bonastre haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Medvedev rent richting de bal. Doseděl rent richting de bal. Doseděl geeft een hoge lob. Ostřiha is nu in balbezit. Ostřiha schiet op doel. Yengeç kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1892 Liverpool FC 52%, Magisterská Juniorka 48%.
1892 Liverpool FC - Magisterská Juniorka 1:3