Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Petroleros Los Isótopos
Gasolina Tactiek Bart
43% Balbezit 57%
72% Spel op eigen helft 28%
5 Doelpogingen 24
3 Overtredingen 3
3 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34 gemiddelde waardering 40.6
redelijk Schieten zeer goed
zwak Passen redelijk
matig Verdedigen goed


8e minuut.
Salgado rent richting de bal. Brnjašić verovert de bal door een tackle van achteren. Brnjašić probeert naar een medespeler te passen. Galván bereikt de bal nog maar net als eerste. Galván draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

11e minuut.
Szarmach onderschept slim de pass. Szarmach met een sublieme pass. Sáez is nu in balbezit. Kopyłowicz rent richting de bal. Kopyłowicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Cimarrusto kopt de bal weg. Daar is Şoiman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Szarmach. Szarmach krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Rueda onderschept slim de pass. Rueda passt de bal in één keer door. Brnjašić rent richting de bal. Brnjašić schiet op doel. Sraka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Petroleros - Los Isótopos 0:1

18e minuut.
Sáez speelt de bal door. Brnjašić bereikt de bal nog maar net als eerste. Szarmach bereikt de bal nog maar net als eerste. Brnjašić is nu in balbezit. Brnjašić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Brnjašić verovert de bal door een tackle van achteren. Brnjašić met een sublieme pass. Galván bereikt de bal nog maar net als eerste. Galván draait met de bal, schiet en ... Sraka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Inworp. Elizondo komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Petroleros 66%, Los Isótopos 34%.
Petroleros - Los Isótopos 0:1

46e minuut.
Ferreira komt het veld opgelopen.

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mosqueda komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Kopyłowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Donoso onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Szarmach. Szarmach krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Castillo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rueda met een snel genomen vrije trap. Ferreira bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferreira draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Mattozo geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Donoso met een snelle inworp. Brnjašić is nu in balbezit. Brnjašić draait met de bal, schiet en ... Sraka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Kopyłowicz is nu in balbezit. Bjaoui verovert de bal door een tackle van achteren. Bjaoui geeft een hoge lob. Ferreira is nu in balbezit. Ferreira haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Ferreira bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Mosqueda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mosqueda passt de bal in één keer door. Brnjašić rent richting de bal. Brnjašić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Cimarrusto geeft de bal voor. Daar is Ferreira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Angelici verovert de bal door een tackle van achteren. Ferreira rent richting de bal. Ferreira draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Rueda rent richting de bal. Rueda passt de bal in één keer door. Brnjašić rent richting de bal. Brnjašić haalt uit met een fantastische trap. Sraka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Petroleros - Los Isótopos 0:2

71e minuut.
Şoiman met de inworp. Mosqueda rent richting de bal. Adame verovert de bal door een tackle van achteren. Şoiman is nu in balbezit. Şoiman schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sraka trapt de bal weg van het doel. Mosqueda kopt de bal weg. Ferreira is nu in balbezit. Ferreira draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Rueda passt de bal in één keer door. Mosqueda rent richting de bal. Met opzet legt Salgado zijn tegenspeler op de grond. Salgado krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Mosqueda bereikt de bal nog maar net als eerste. Angelici verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Ferreira zijn tegenspeler op de grond. Ferreira krijgt een gele kaart. Angelici is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Angelici zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kopyłowicz rent richting de bal. Kopyłowicz schiet op doel. Del Angel bokst de bal weg. Sáez rent richting de bal. Sáez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Petroleros - Los Isótopos 1:2

79e minuut.
Angelici onderschept slim de pass. Rueda verovert de bal door een tackle van achteren. Rueda passt de bal zonder na te denken. Brnjašić bereikt de bal nog maar net als eerste. Brnjašić draait met de bal, schiet en ... Sraka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Ferreira bereikt de bal nog maar net als eerste. Angelici onderschept slim de pass. Ferreira verovert de bal door een tackle van achteren. Brnjašić rent richting de bal. Brnjašić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Cimarrusto kopt de bal weg. Daar is Ferreira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mosqueda bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferreira rent richting de bal. Ferreira haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Petroleros 78%, Los Isótopos 22%.
Petroleros - Los Isótopos 1:2