Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
El Gran Tlatoani Petroleros
guerreros jaguar Tactiek Gasolina
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37 gemiddelde waardering 39.9
matig Schieten goed
zwak Passen matig
goed Verdedigen zeer goed


8e minuut.
Nastula probeert naar een medespeler te passen. Gallaga rent richting de bal. Vannier verovert de bal door een tackle van achteren. Vannier haalt uit met een fantastische trap. Łukawski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
El Gran Tlatoani - Petroleros 0:1

14e minuut.
Daar is Mattozo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mattozo speelt de bal door. Vannier rent richting de bal. Vannier haalt uit met een fantastische trap. Łukawski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
El Gran Tlatoani - Petroleros 0:2

29e minuut.
Ledezma verovert de bal door een tackle van achteren. Chmielak is nu in balbezit. Skripnik onderschept slim de pass. Vannier rent richting de bal. Vannier schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Łukawski probeert naar een medespeler te passen. Mattozo kopt de bal weg. Skripnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Skripnik geeft een hoge lob. Vannier maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Klungelig pakt Nardiello de bal. Bolaños kopt de bal weg. Klungelig pakt Ienco de bal. Vannier bereikt de bal nog maar net als eerste. Vannier haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
El Gran Tlatoani - Petroleros 0:3

39e minuut.
Chacón onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cierkos zal de hoekschop nemen. Vannier krijgt zijn hoofd ertegen. Łukawski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
El Gran Tlatoani - Petroleros 0:4

42e minuut.
Nardiello bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilbride rent richting de bal. Havrilla onderschept slim de pass. Havrilla haalt uit met een fantastische trap. Szambelan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
El Gran Tlatoani - Petroleros 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El Gran Tlatoani 56%, Petroleros 44%.
El Gran Tlatoani - Petroleros 1:4

54e minuut.
Profeta geeft een lange en hoge pass. Kopyłowicz is nu in balbezit. Kopyłowicz passt de bal zonder na te denken. Vannier bereikt de bal nog maar net als eerste. Vannier schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Profeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Nastula tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Profeta is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mattozo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gallaga heeft problemen om de bal te vangen. Kopyłowicz is nu in balbezit. Kopyłowicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Profeta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kopyłowicz rent richting de bal. Kopyłowicz geeft een lange en hoge pass. Skripnik is nu in balbezit. Skripnik geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Gilbride passt de bal zonder na te denken. Skripnik is nu in balbezit. Chmielak probeert naar een medespeler te passen. Vannier bereikt de bal nog maar net als eerste. Vannier draait met de bal, schiet en ... Łukawski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kopyłowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopyłowicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Mattozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vannier is nu in balbezit. Ledezma tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ledezma krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Bolaños bereikt de bal nog maar net als eerste. Agbuya onderschept slim de pass. Agbuya passt de bal zonder na te denken. Kopyłowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopyłowicz schiet op doel. Łukawski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Ledezma speelt de bal door. Vaca is nu in balbezit. Vaca geeft een lange en hoge pass. Havrilla is nu in balbezit. Havrilla schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Vannier bereikt de bal nog maar net als eerste. Ienco rent richting de bal. Mattozo onderschept slim de pass. Vannier is nu in balbezit. Vannier draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Ienco verovert de bal door een tackle van achteren. Ienco geeft een hoge lob. Klungelig pakt Angelici de bal. Jiménez rent richting de bal. Jiménez draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Havrilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Havrilla haalt uit met een fantastische trap. Szambelan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
El Gran Tlatoani - Petroleros 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El Gran Tlatoani 49%, Petroleros 51%.
El Gran Tlatoani - Petroleros 2:4