Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-02-19 23:26
  • Competitiewedstrijd: Liga C.02
  • Stadion: Patio Preda Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 4500
Patio Preda Garín FC
4-4-2 Tactiek traviata3
50% Balbezit 50%
68% Spel op eigen helft 32%
3 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
42 gemiddelde waardering 44.4
goed Schieten redelijk
redelijk Passen redelijk
goed Verdedigen goed


19e minuut.
Serrano trapt de bal weg. Warzych kopt de bal weg. Marianidis geeft een lange en hoge pass. Songin rent richting de bal. Songin haalt uit met een fantastische trap. Serrano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Trafpay kopt de bal weg. Moigneu rent richting de bal. Moigneu speelt de bal door. Warzych bereikt de bal nog maar net als eerste. Warzych schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Marianidis verovert de bal door een tackle van achteren. Kąkolewski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dedoni. Dedoni krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Roncero bereikt de bal nog maar net als eerste. Roncero geeft de bal voor. Chambers is nu in balbezit. Calabresa onderschept slim de pass. Calabresa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Dedoni zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wydrzyna rent richting de bal. Kąkolewski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kąkolewski krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Klungelig pakt Marianidis de bal. Marianidis passt de bal zonder na te denken. Cristinel rent richting de bal. Calabresa verovert de bal door een tackle van achteren. Calabresa draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Patio Preda - Garín FC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Patio Preda 67%, Garín FC 33%.
Patio Preda - Garín FC 0:1

65e minuut.
Wydrzyna met de inworp. Moigneu is nu in balbezit. Moigneu met een sublieme pass. Kempf rent richting de bal. Kempf draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Kateřinka onderschept slim de pass. Kateřinka geeft een lange en hoge pass. Cristinel kopt de bal weg. Wydrzyna rent richting de bal. Wydrzyna geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Kąkolewski verovert de bal door een tackle van achteren. Kąkolewski geeft een hoge lob. Goga rent richting de bal. Goga haalt uit met een fantastische trap. Serrano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Patio Preda - Garín FC 0:2

82e minuut.
Wydrzyna is nu in balbezit. Kąkolewski onderschept slim de pass. Kąkolewski passt de bal met de wreef. Calabresa is nu in balbezit. Calabresa haalt uit met een fantastische trap. Serrano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Novruzov geeft een lange en hoge pass. Hromják bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Songin. Songin krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Patio Preda 68%, Garín FC 32%.
Patio Preda - Garín FC 0:2