Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-03-05 18:12
  • Competitiewedstrijd: II Lyga.01
  • Stadion: Vienybe Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 3410
Vienybe Balandis
kruopa2 Tactiek 541
53% Balbezit 47%
37% Spel op eigen helft 63%
12 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
33.3 gemiddelde waardering 28
redelijk Schieten matig
zwak Passen matig
redelijk Verdedigen zwak


14e minuut.
Grafmanas is nu in balbezit. Potiejūnas bereikt de bal nog maar net als eerste. Potiejūnas passt de bal in één keer door. Dinkevičius is nu in balbezit. Dinkevičius draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vienybe - Balandis 1:0

24e minuut.
Daukus geeft de bal voor. Čiukaitis probeert naar een medespeler te passen. Daar is Grafmanas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vitkūnas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitkūnas schiet op doel. Matiejauskas bokst de bal weg.

26e minuut.
Čiukaitis met een sublieme pass. Užupis rent richting de bal. Dasevičius begaat een overtreding. Dasevičius krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Užupis raakt geblesseerd tijdens het duel. Užupis zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Germulis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dinkevičius rent richting de bal. Dinkevičius haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Bykovas heeft problemen om de bal te vangen. Pukšnys is nu in balbezit. Pukšnys geeft een hoge lob. Daar is Potiejūnas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Potiejūnas draait met de bal, schiet en ... Motkevičius verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Motkevičius met een harde bal richting middenveld. Užupis kopt de bal weg. Dasevičius heeft problemen om de bal te vangen. Potiejūnas onderschept slim de pass. Potiejūnas geeft een hoge lob. Motkevičius probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Stancelis geeft een hoge lob. Stancelis probeert de bal met de borst te controleren. Potiejūnas is nu in balbezit. Dinkevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Dinkevičius draait met de bal, schiet en ... Motkevičius kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Potiejūnas de bal. Dinkevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Germulis onderschept slim de pass. Potiejūnas onderschept slim de pass. Potiejūnas draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vienybe - Balandis 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vienybe 35%, Balandis 65%.
Vienybe - Balandis 2:0

46e minuut.
Tintavičius zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pukšnys is nu in balbezit. Bykovas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bykovas krijgt een gele kaart. Pukšnys wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Pukšnys kan niet meer verder spelen. Grotus komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Tintavičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Tintavičius geeft de bal voor. Užupis probeert naar een medespeler te passen. Potiejūnas bereikt de bal nog maar net als eerste. Potiejūnas schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Bykovas verovert de bal door een tackle van achteren. Bykovas met een sublieme pass. Potiejūnas rent richting de bal. Potiejūnas draait met de bal, schiet en ... Motkevičius maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vienybe - Balandis 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vienybe 39%, Balandis 61%.
Vienybe - Balandis 3:0