Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Žalgiris FC Vanagai
v.+sunrise Tactiek 532
41% Balbezit 59%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
50.5 gemiddelde waardering 47.8
solide Schieten solide
zeer goed Passen redelijk
goed Verdedigen zeer goed


14e minuut.
García Gomis rent richting de bal. Blackpool begaat een overtreding. García Gomis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Sagron neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. García Gomis probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kustosz speelt de bal door. Nakrošis bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wijas. Wijas krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Rae heeft problemen om de bal te vangen. Wojciechowski verovert de bal door een tackle van achteren. Grala is nu in balbezit. Grala draait met de bal, schiet en ... Tłusty probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Žalgiris - FC Vanagai 1:0

33e minuut.
Brůček rent richting de bal. Brůček geeft een lange en hoge pass. García Gomis bereikt de bal nog maar net als eerste. García Gomis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc Žalgiris - FC Vanagai 1:1

34e minuut.
Brůček geeft de bal voor. Milukas heeft problemen om de bal te vangen. Łukaszewski is nu in balbezit. Łukaszewski schiet op doel. Leclère probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Žalgiris - FC Vanagai 1:2

37e minuut.
García Gomis met een sublieme pass. Wijas geeft een hoge lob. Szatański probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Łukaszewski rent richting de bal. Łukaszewski schiet op doel. Leclère kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Žalgiris 51%, FC Vanagai 49%.
Fc Žalgiris - FC Vanagai 1:2

51e minuut.
Rae bereikt de bal nog maar net als eerste. Grala bereikt de bal nog maar net als eerste. Szatański bereikt de bal nog maar net als eerste. Szatański schiet op doel. Tłusty werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc Žalgiris - FC Vanagai 2:2

62e minuut.
Kustosz met een sublieme pass. Wojciechowski rent richting de bal. Grala onderschept slim de pass. Grala haalt uit met een fantastische trap. Tłusty probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Žalgiris - FC Vanagai 3:2

71e minuut.
Barrionuevo bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrionuevo passt de bal in één keer door. Kustosz geeft de bal voor. Grala bereikt de bal nog maar net als eerste. Grala draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Leclère geeft een hoge lob. Barrionuevo rent richting de bal. Grala verovert de bal door een tackle van achteren. Grala schiet op doel. Tłusty werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Žalgiris - FC Vanagai 4:2

86e minuut.
Wijas speelt de bal door. Blackpool met een sublieme pass. Grala bereikt de bal nog maar net als eerste. Grala haalt uit met een fantastische trap. Tłusty maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Žalgiris - FC Vanagai 5:2

89e minuut.
Sagron passt de bal zonder na te denken. Daar is Łukaszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Milukas zijn tegenspeler op de grond. Milukas krijgt een gele kaart. Łukaszewski raakt geblesseerd tijdens het duel. Griffiths met een snel genomen vrije trap. Daar is Palelis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łukaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Łukaszewski schiet op doel. Leclère verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Tusk de bal. Łukaszewski rent richting de bal. Łukaszewski draait met de bal, schiet en ... Leclère kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Žalgiris 50%, FC Vanagai 50%.
Fc Žalgiris - FC Vanagai 5:2