Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-02-01 18:11
  • Competitiewedstrijd: II Lyga.02
  • Stadion: Autostopas Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 16216
Autostopas FK Šiauliai
puol Tactiek M2
51% Balbezit 49%
60% Spel op eigen helft 40%
1 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.5 gemiddelde waardering 49.5
weak Schieten adequate
average Passen good
solid Verdedigen very good


7e minuut.
Sasevičius passt de bal met de wreef. Macmur is nu in balbezit. Possobom verovert de bal door een tackle van achteren. Popa verovert de bal door een tackle van achteren. Popa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Escayol passt de bal in één keer door. Possobom bereikt de bal nog maar net als eerste. Popa verovert de bal door een tackle van achteren. Popa haalt uit met een fantastische trap. Bojčev probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Escayol bereikt de bal nog maar net als eerste. Escayol speelt de bal door. Possobom rent richting de bal. Popa verovert de bal door een tackle van achteren. Popa schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Grądzki geeft een lange en hoge pass. Escayol rent richting de bal. Escayol geeft de bal voor. Macmur rent richting de bal. Macmur schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Sasevičius passt de bal zonder na te denken. Florenza bereikt de bal nog maar net als eerste. Escayol begaat een overtreding. Escayol krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Daar is Sedleckis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kulbinskas speelt de bal door. Grądzki speelt de bal door. Popa bereikt de bal nog maar net als eerste. Popa haalt uit met een fantastische trap. Bojčev bokst de bal weg.

42e minuut.
Klungelig pakt Escayol de bal. Escayol speelt de bal door. Macmur is nu in balbezit. Macmur haalt uit met een fantastische trap. Jerominas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bojčev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Macmur bereikt de bal nog maar net als eerste. Macmur schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Autostopas - FK Šiauliai 0:1

45e minuut.
Gromowski geeft een hoge lob. Ninov is nu in balbezit. Met opzet legt Maini zijn tegenspeler op de grond. Maini krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Autostopas 68%, FK Šiauliai 32%.
Autostopas - FK Šiauliai 0:1

46e minuut.
Prokopimas komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Popa verovert de bal door een tackle van achteren. Popa speelt de bal door. Klungelig pakt Macmur de bal. Escayol is nu in balbezit. Escayol draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Autostopas 51%, FK Šiauliai 49%.
Autostopas - FK Šiauliai 0:1