Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Biercelona Papom
Sturm Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
18% Spel op eigen helft 82%
26 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
41.4 gemiddelde waardering 18.6
very good Schieten poor
good Passen poor
adequate Verdedigen poor


6e minuut.
Özdinçer speelt de bal door. Głusejdo heeft problemen om de bal te vangen. Głusejdo met een sublieme pass. Claus is nu in balbezit. Claus draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Biercelona - Papom 1:0

11e minuut.
Janzen passt de bal met de wreef. Daar is Özdinçer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dauti is nu in balbezit. Özdinçer verovert de bal door een tackle van achteren. Özdinçer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Biercelona - Papom 2:0

15e minuut.
Varona passt de bal in één keer door. Claus is nu in balbezit. Claus probeert naar een medespeler te passen. Głusejdo is nu in balbezit. Głusejdo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Biercelona - Papom 3:0

17e minuut.
Kyuss geeft een lange en hoge pass. Inworp. Janzen met een snelle inworp. Claus is nu in balbezit. Claus draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Babiarz passt de bal met de wreef. Janzen is nu in balbezit. Kyuss geeft de bal voor. Głusejdo rent richting de bal. Głusejdo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Babiarz passt de bal in één keer door. Janzen met een sublieme pass. Özdinçer rent richting de bal. Claus rent richting de bal. Claus draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Biercelona - Papom 4:0

23e minuut.
Vulpescu speelt de bal door. Daar is Głusejdo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dauti is nu in balbezit. Özdinçer verovert de bal door een tackle van achteren. Özdinçer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Özdinçer kopt de bal weg. Głusejdo is nu in balbezit. Met opzet legt Arm zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Arm naar de kleedkamers voor een vroege douche.

34e minuut.
Paukszt passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Vulpescu de bal. Vulpescu passt de bal met de wreef. Paukszt is nu in balbezit. Paukszt geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Boillat trapt de bal weg. Paukszt kopt de bal weg. Głusejdo bereikt de bal nog maar net als eerste. Özdinçer is nu in balbezit. Özdinçer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Biercelona - Papom 5:0

40e minuut.
Dauti rent richting de bal. Vulpescu probeert naar een medespeler te passen. Malacarne rent richting de bal. Claus verovert de bal door een tackle van achteren. Claus haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Biercelona - Papom 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Biercelona 15%, Papom 85%.
FC Biercelona - Papom 6:0

57e minuut.
Janzen is nu in balbezit. Malacarne bereikt de bal nog maar net als eerste. Janzen onderschept slim de pass. Claus bereikt de bal nog maar net als eerste. Claus haalt uit met een fantastische trap. Boillat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Babiarz geeft een hoge lob. Paukszt rent richting de bal. Paukszt geeft de bal voor. Claus bereikt de bal nog maar net als eerste. Claus draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Boillat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Głusejdo bereikt de bal nog maar net als eerste. Głusejdo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Biercelona - Papom 7:0

60e minuut.
Claus is nu in balbezit. Claus passt de bal met de wreef. Özdinçer rent richting de bal. Özdinçer haalt uit met een fantastische trap. Boillat werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Biercelona - Papom 8:0

65e minuut.
Vulpescu passt de bal met de wreef. Özdinçer is nu in balbezit. Özdinçer probeert naar een medespeler te passen. Głusejdo bereikt de bal nog maar net als eerste. Głusejdo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Janzen passt de bal in één keer door. Vulpescu speelt de bal door. Głusejdo bereikt de bal nog maar net als eerste. Głusejdo haalt uit met een fantastische trap. Boillat probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Neuroth geeft de bal voor. Inworp. Janzen met een snelle inworp. Claus is nu in balbezit. Claus haalt uit met een fantastische trap. Boillat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Biercelona - Papom 9:0

81e minuut.
Paukszt is nu in balbezit. Paukszt passt de bal zonder na te denken. Głusejdo bereikt de bal nog maar net als eerste. Głusejdo draait met de bal, schiet en ... Boillat werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Biercelona - Papom 10:0

82e minuut.
Özdinçer speelt de bal door. Janzen bereikt de bal nog maar net als eerste. Janzen probeert naar een medespeler te passen. Claus bereikt de bal nog maar net als eerste. Claus haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Inworp. Janzen met de inworp. Claus rent richting de bal. Claus haalt uit met een fantastische trap. Boillat maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Biercelona - Papom 11:0

86e minuut.
Babiarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Babiarz geeft een hoge lob. Zanni rent richting de bal. Głusejdo verovert de bal door een tackle van achteren. Głusejdo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Głusejdo rent richting de bal. Głusejdo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Biercelona - Papom 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Biercelona 21%, Papom 79%.
FC Biercelona - Papom 12:0