Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Fortuna St.Gallen Heida Bombers
Normal Tactiek Zukunft off
43% Balbezit 57%
86% Spel op eigen helft 14%
1 Doelpogingen 40
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.4 gemiddelde waardering 50.1
unsatisfactory Schieten very good
poor Passen adequate
poor Verdedigen good


4e minuut.
Neuroth rent richting de bal. Neuroth passt de bal met de wreef. Gossenreiter is nu in balbezit. Gossenreiter draait met de bal, schiet en ... Palumbo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
La Gamba is nu in balbezit. La Gamba probeert naar een medespeler te passen. Oettel speelt de bal door. Zehnder is nu in balbezit. Zehnder schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Mara rent richting de bal. Chloros is nu in balbezit. Chloros probeert naar een medespeler te passen. Zehnder heeft problemen om de bal te vangen. Zehnder draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Mara is nu in balbezit. Sorcinelli verovert de bal door een tackle van achteren. Sorcinelli probeert naar een medespeler te passen. Moretti bereikt de bal nog maar net als eerste. Moretti haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Gossenreiter geeft de bal voor. Oettel bereikt de bal nog maar net als eerste. Oettel geeft de bal voor. Zehnder rent richting de bal. Zehnder haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Fortuna St.Gallen - Heida Bombers 0:1

15e minuut.
Zehnder speelt de bal door. Neuroth heeft problemen om de bal te vangen. Neuroth passt de bal zonder na te denken. Gossenreiter is nu in balbezit. Gossenreiter draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Fortuna St.Gallen - Heida Bombers 0:2

18e minuut.
Neuroth passt de bal met de wreef. Oettel geeft een hoge lob. Gossenreiter rent richting de bal. Gossenreiter haalt uit met een fantastische trap. Geber werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Oettel heeft problemen om de bal te vangen. Nussbaum bereikt de bal nog maar net als eerste. Zehnder tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zehnder krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Chloros verovert de bal door een tackle van achteren. Chloros geeft een lange en hoge pass. Palumbo rent richting de bal. Zehnder verovert de bal door een tackle van achteren. Zehnder haalt uit met een fantastische trap. Geber probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Oettel rent richting de bal. Oettel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Fortuna St.Gallen - Heida Bombers 0:3

28e minuut.
Muri geeft de bal voor. Rollmops is nu in balbezit. Neuroth tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Neuroth krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Leu is nu in balbezit. La Gamba bereikt de bal nog maar net als eerste. Moretti maakt een afschuwelijke overtreding. Moretti is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

29e minuut.
La Gamba raakt geblesseerd tijdens het duel. Grichting met een snel genomen vrije trap. Gossenreiter kopt de bal weg. Daar is Muri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oettel bereikt de bal nog maar net als eerste. Oettel haalt uit met een fantastische trap. Geber verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Fortuna St.Gallen - Heida Bombers 0:4

31e minuut.
Kilchenmann met een sublieme pass. Neuroth rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Steffen. Steffen krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Chloros rent richting de bal. Chloros passt de bal zonder na te denken. Zehnder bereikt de bal nog maar net als eerste. Zehnder draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Palumbo de bal onder controle te krijgen. Geber kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Muri geeft de bal voor. Zehnder bereikt de bal nog maar net als eerste. Zehnder haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Geber trapt de bal weg. La Gamba rent richting de bal. Oettel bereikt de bal nog maar net als eerste. La Gamba is nu in balbezit. La Gamba geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Zehnder passt de bal in één keer door. Gossenreiter rent richting de bal. Oettel rent richting de bal. Oettel draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Fortuna St.Gallen - Heida Bombers 0:5

43e minuut.
Zehnder met een sublieme pass. Oettel is nu in balbezit. Oettel passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Gossenreiter de bal. Gossenreiter draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Perez rent richting de bal. Perez geeft de bal voor. Zehnder kopt de bal weg. Klungelig pakt Gossenreiter de bal. Gossenreiter schiet op doel. Geber bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Chloros neemt de hoekschop. Oettel maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Fortuna St.Gallen 80%, Heida Bombers 20%.
FC Fortuna St.Gallen - Heida Bombers 0:5

49e minuut.
Neuroth zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. La Gamba geeft de bal voor. Chloros kopt de bal weg. Gossenreiter bereikt de bal nog maar net als eerste. Gossenreiter haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Chloros speelt de bal door. Neuroth met een sublieme pass. Klungelig pakt Palumbo de bal. Zehnder bereikt de bal nog maar net als eerste. Zehnder haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Fortuna St.Gallen - Heida Bombers 0:6

54e minuut.
La Gamba speelt de bal door. Oettel is nu in balbezit. Oettel passt de bal met de wreef. Zehnder is nu in balbezit. Zehnder schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Fortuna St.Gallen - Heida Bombers 0:7

56e minuut.
Gossenreiter rent richting de bal. Gossenreiter geeft een hoge lob. Muri probeert naar een medespeler te passen. Daar is La Gamba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. La Gamba geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Rollmops kopt de bal weg. Steffen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zehnder bereikt de bal nog maar net als eerste. Zehnder geeft een hoge lob. Gossenreiter maakt een snoekduik en kopt de bal. Geber bokst de bal weg.

61e minuut.
Gossenreiter is nu in balbezit. Gossenreiter speelt de bal door. Zehnder is nu in balbezit. Oettel is nu in balbezit. Oettel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Perez bereikt de bal nog maar net als eerste. Perez geeft een lange en hoge pass. Steffen heeft problemen om de bal te vangen. Zehnder rent richting de bal. Zehnder haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gossenreiter heeft problemen om de bal te vangen. Geber probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gossenreiter bereikt de bal nog maar net als eerste. Gossenreiter haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Fortuna St.Gallen - Heida Bombers 0:8

71e minuut.
Gossenreiter rent richting de bal. Muri is nu in balbezit. Gossenreiter onderschept slim de pass. Oettel rent richting de bal. Oettel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Fortuna St.Gallen - Heida Bombers 0:9

73e minuut.
Gossenreiter rent richting de bal. Oettel is nu in balbezit. Gossenreiter bereikt de bal nog maar net als eerste. Gossenreiter haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Fortuna St.Gallen - Heida Bombers 0:10

75e minuut.
Chloros geeft een hoge lob. Palumbo heeft problemen om de bal te vangen. Zehnder is nu in balbezit. Zehnder schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Fortuna St.Gallen - Heida Bombers 0:11

78e minuut.
Gossenreiter bereikt de bal nog maar net als eerste. Gossenreiter geeft een hoge lob. Neuroth geeft een lange en hoge pass. Daar is Steffen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Neuroth geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gossenreiter is nu in balbezit. Gossenreiter schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Fortuna St.Gallen - Heida Bombers 0:12

81e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Palumbo trapt de bal weg. Chloros kopt de bal weg. Gossenreiter is nu in balbezit. Gossenreiter haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Gossenreiter bereikt de bal nog maar net als eerste. Gossenreiter probeert naar een medespeler te passen. Oettel rent richting de bal. Oettel draait met de bal, schiet en ... Palumbo probeert de bal aan de voet te houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zehnder rent richting de bal. Zehnder haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Fortuna St.Gallen - Heida Bombers 0:13

83e minuut.
Zehnder is nu in balbezit. Oettel is nu in balbezit. Oettel passt de bal zonder na te denken. Daar is Gossenreiter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gossenreiter schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Chloros probeert naar een medespeler te passen. Oettel bereikt de bal nog maar net als eerste. Oettel passt de bal met de wreef. Zehnder bereikt de bal nog maar net als eerste. Zehnder schiet op doel. Geber bokst de bal weg. Gossenreiter rent richting de bal. Gossenreiter schiet op doel. Geber probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Fortuna St.Gallen - Heida Bombers 0:14

86e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Geber niet meer kan verder spelen. Bättig komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Bättig met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Steffen de bal. Neuroth speelt de bal door. Oettel bereikt de bal nog maar net als eerste. Oettel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Palumbo trapt de bal weg van het doel. Chloros kopt de bal weg. Oettel probeert naar een medespeler te passen. Zehnder is nu in balbezit. Zehnder haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Fortuna St.Gallen 92%, Heida Bombers 8%.
FC Fortuna St.Gallen - Heida Bombers 0:14