Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Liverball FC IF Hundene
Liverpool Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
33% Spel op eigen helft 67%
23 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.2 gemiddelde waardering 20.1
good Schieten weak
average Passen poor
weak Verdedigen weak


4e minuut.
Espersen met de inworp. Bostedt bereikt de bal nog maar net als eerste. Mølgård bereikt de bal nog maar net als eerste. Mølgård draait met de bal, schiet en ... Rabello maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Waltner rent richting de bal. Tiến Dũng bereikt de bal nog maar net als eerste. Waltner is nu in balbezit. Tiến Dũng is nu in balbezit. Tiến Dũng schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Waltner is nu in balbezit. Bostedt tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Waltner is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Skade zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Tiến Dũng is nu in balbezit. Tiến Dũng schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverball FC - IF Hundene 1:0

23e minuut.
Filtenborg is nu in balbezit. Kalchev schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Filtenborg is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Møllehave met een snel genomen vrije trap. Seagal onderschept slim de pass. Ul met een sublieme pass. Tiến Dũng rent richting de bal. Tiến Dũng schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Skade bereikt de bal nog maar net als eerste. Skade passt de bal met de wreef. Tiến Dũng is nu in balbezit. Tiến Dũng haalt uit met een fantastische trap. Wilhelmsen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverball FC - IF Hundene 2:0

37e minuut.
Bystol geeft de bal voor. Seagal kopt de bal weg. Daar is Ul, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skade geeft de bal voor. Tiến Dũng maakt een snoekduik en kopt de bal. Wilhelmsen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverball FC - IF Hundene 3:0

39e minuut.
Rafael bereikt de bal nog maar net als eerste. Rafael met een sublieme pass. Sanzovo is nu in balbezit. Tiến Dũng is nu in balbezit. Tiến Dũng schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverball FC - IF Hundene 4:0

43e minuut.
Skade verovert de bal door een tackle van achteren. Skade probeert naar een medespeler te passen. Tiến Dũng rent richting de bal. Tiến Dũng draait met de bal, schiet en ... Wilhelmsen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverball FC - IF Hundene 5:0

45e minuut.
Bostedt passt de bal zonder na te denken. Tiến Dũng bereikt de bal nog maar net als eerste. Møllehave bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiến Dũng verovert de bal door een tackle van achteren. Tiến Dũng schiet op doel. Wilhelmsen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sanzovo is nu in balbezit. Sanzovo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Liverball FC - IF Hundene 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liverball FC 43%, IF Hundene 57%.
Liverball FC - IF Hundene 6:0

50e minuut.
Waltner rent richting de bal. Waltner speelt de bal door. Graversen bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiến Dũng onderschept slim de pass. Tiến Dũng haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverball FC - IF Hundene 7:0

54e minuut.
Daar is Rafael, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rafael probeert naar een medespeler te passen. Møller rent richting de bal. Sanzovo verovert de bal door een tackle van achteren. Sanzovo schiet op doel. Wilhelmsen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Rafael zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Waltner rent richting de bal. Møllehave legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Møllehave krijgt een gele kaart. Waltner is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Waltner kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverball FC - IF Hundene 8:0

71e minuut.
Kalchev probeert de bal aan de voet te houden. Waltner is nu in balbezit. Waltner passt de bal zonder na te denken. Tiến Dũng is nu in balbezit. Tiến Dũng schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Waltner rent richting de bal. Gynther speelt de bal door. Skade probeert naar een medespeler te passen. Sanzovo rent richting de bal. Sanzovo schiet op doel. Wilhelmsen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverball FC - IF Hundene 9:0

87e minuut.
Møller verovert de bal door een tackle van achteren. Møller geeft de bal voor. Rafael kopt de bal weg. Daar is Tiến Dũng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tiến Dũng haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Skade probeert de bal met de borst te controleren. Skade geeft een hoge lob. Daar is Sanzovo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sanzovo draait met de bal, schiet en ... Møller probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liverball FC 22%, IF Hundene 78%.
Liverball FC - IF Hundene 9:0