Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WC MUFAFA FC Missing
algajad väljal Tactiek New
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
55.5 gemiddelde waardering 53.3
goed Schieten uitstekend
solide Passen goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


12e minuut.
Na een snelle pass probeert Zanchetti de bal onder controle te krijgen. Graser is nu in balbezit. Graser met een sublieme pass. Wanatowski rent richting de bal. Wanatowski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Mølgaard is nu in balbezit. Mølgaard geeft een lange en hoge pass. Maljković rent richting de bal. Maljković haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Mąka speelt de bal door. Zanchetti met een sublieme pass. Maljković is nu in balbezit. Maljković draait met de bal, schiet en ... Mirek probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Züscher kopt de bal weg. Passatore rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Mølgaard ... Strafschop! Passatore is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Petschovschi neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Mardan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Graser speelt de bal door. Kozlík geeft een hoge lob. Zanchetti is nu in balbezit. Maljković is nu in balbezit. Maljković draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WC MUFAFA - FC Missing 0:1

43e minuut.
Zanchetti rent richting de bal. Wanatowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wanatowski passt de bal met de wreef. Kozlík rent richting de bal. Kozlík haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WC MUFAFA 53%, FC Missing 47%.
WC MUFAFA - FC Missing 0:1

49e minuut.
Macsali bereikt de bal nog maar net als eerste. Macsali passt de bal zonder na te denken. Zanchetti rent richting de bal. Zanchetti haalt uit met een fantastische trap. Mirek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WC MUFAFA - FC Missing 0:2

52e minuut.
Mirek probeert naar een medespeler te passen. Wanatowski kopt de bal weg. Maljković bereikt de bal nog maar net als eerste. Maljković schiet op doel. Mirek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WC MUFAFA - FC Missing 0:3

54e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mardan trapt de bal weg van het doel. Wanatowski kopt de bal weg. Zanchetti is nu in balbezit. Zanchetti schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Daar is Kozlík, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kozlík speelt de bal door. Zanchetti is nu in balbezit. Zanchetti haalt uit met een fantastische trap. Mirek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WC MUFAFA - FC Missing 0:4

62e minuut.
Passatore met een sublieme pass. Züscher is nu in balbezit. Mølgaard tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mølgaard krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Poggioni passt de bal in één keer door. Züscher rent richting de bal. Züscher geeft de bal voor. Passatore bereikt de bal nog maar net als eerste. Passatore draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Benavides komt het veld opgelopen.

73e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Palčinský komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Doeltrap. Mardan met een harde bal richting middenveld. Palčinský probeert naar een medespeler te passen. Daar is Maljković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maljković draait met de bal, schiet en ... Mirek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Züscher probeert naar een medespeler te passen. Petschovschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Petschovschi passt de bal zonder na te denken. Libanês heeft problemen om de bal te vangen. Libanês geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Passatore controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Šogolj komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Kubadinski geeft een hoge lob. Züscher kopt de bal weg. Petschovschi is nu in balbezit. Petschovschi geeft de bal voor. Passatore krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mardan bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WC MUFAFA 51%, FC Missing 49%.
WC MUFAFA - FC Missing 0:4