Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real 11 United VICTRIX
352DL Tactiek tipo
54% Balbezit 46%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
49 gemiddelde waardering 49.2
solid Schieten good
good Passen good
good Verdedigen very good


11e minuut.
Balanchivadze geeft een lange en hoge pass. Koszyc kopt de bal weg. Infante bereikt de bal nog maar net als eerste. Tore verovert de bal door een tackle van achteren. Tore schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Real 11 United - VICTRIX 1:0

18e minuut.
Linhares passt de bal zonder na te denken. Daar is Koszyc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koszyc passt de bal zonder na te denken. Magnin rent richting de bal. Magnin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Kunduracı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kunduracı geeft een lange en hoge pass. Daar is Teichert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Teichert haalt uit met een fantastische trap. Şnaider maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Real 11 United - VICTRIX 1:1

41e minuut.
Tzimet geeft de bal voor. Tore kopt de bal weg. Gardell heeft problemen om de bal te vangen. Magnin is nu in balbezit. Magnin draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real 11 United 47%, VICTRIX 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real 11 United - VICTRIX 1:1

58e minuut.
Kunduracı met een snelle inworp. Pacovský is nu in balbezit. Sagna legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pacovský is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pacovský neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Sagna bereikt de bal nog maar net als eerste. Man Kwong onderschept slim de pass. Man Kwong geeft de bal voor. Rossen is nu in balbezit. Rossen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Tore rent richting de bal. Tore geeft de bal voor. Klungelig pakt Kunduracı de bal. Magnin rent richting de bal. Magnin schiet op doel. Casucci verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Pacovský passt de bal in één keer door. Teichert is nu in balbezit. Đức Anh tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Teichert raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Teichert kan niet meer verder spelen. Fiordaliso komt het veld opgelopen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Pacovský neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Pollaris geeft de bal voor. Şnaider speelt de bal door. Kunduracı geeft de bal voor. Ciałko is nu in balbezit. Ciałko haalt uit met een fantastische trap. Şnaider kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Bajdachnyj geeft een lange en hoge pass. Man Kwong is nu in balbezit. Man Kwong met een sublieme pass. Ciałko bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciałko draait met de bal, schiet en ... Şnaider verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Magnin rent richting de bal. Man Kwong bereikt de bal nog maar net als eerste. Man Kwong passt de bal met de wreef. Kunduracı geeft een lange en hoge pass. Ciałko krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real 11 United 47%, VICTRIX 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real 11 United - VICTRIX 1:1