Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Karramba VICTRIX
Normal Tactiek tipo
43% Balbezit 57%
79% Spel op eigen helft 21%
1 Doelpogingen 31
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 8
21.4 gemiddelde waardering 44.2
poor Schieten excellent
average Passen average
poor Verdedigen average


7e minuut.
Ardelean rent richting de bal. Kunduracı met een sublieme pass. Klungelig pakt Pareschi de bal. Ardelean rent richting de bal. Ardelean geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Sorice kopt de bal weg. Klungelig pakt Marazza de bal. Marazza geeft de bal voor. Ardelean is nu in balbezit. Ardelean schiet op doel. Paal!

10e minuut.
Kunduracı zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gadawski is nu in balbezit. Sorice onderschept slim de pass. Kunduracı geeft een hoge lob. Rossen geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Petrazzoli werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Ciałko is nu in balbezit. Ciałko schiet op doel. Na een snelle pass probeert Pareschi de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Karramba - VICTRIX 0:1

11e minuut.
Ciałko is nu in balbezit. Ciałko passt de bal met de wreef. Marazza met een sublieme pass. Rossen rent richting de bal. Rossen geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Kunduracı kopt de bal weg. Gadawski heeft problemen om de bal te vangen. Gadawski passt de bal met de wreef. Rossen bereikt de bal nog maar net als eerste. Rossen passt de bal zonder na te denken.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gualina met de inworp. Clemente is nu in balbezit. Rossen onderschept slim de pass. Rossen geeft de bal voor. Petrazzoli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Sebastio passt de bal in één keer door. Cunegatti speelt de bal door. Gadawski rent richting de bal. Gadawski passt de bal in één keer door. Ardelean is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Schievano rent richting de bal. Man Kwong verovert de bal door een tackle van achteren. Man Kwong geeft een hoge lob. Ardelean kan de bal niet met de borst controleren. Ardelean schiet op doel. Petrazzoli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Karramba - VICTRIX 0:2

27e minuut.
Petrazzoli speelt de bal door. Marazza kopt de bal weg. Rossen bereikt de bal nog maar net als eerste. Rossen geeft een lange en hoge pass. Ciałko maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Azzalini raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Montrasio komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Rossen kopt de bal weg. Clemente met een sublieme pass. Sorice rent richting de bal. Ardelean verovert de bal door een tackle van achteren. Ardelean draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Infante met een sublieme pass. Rossen rent richting de bal. Rossen geeft de bal voor. Ciałko rent richting de bal. Ciałko schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Montrasio bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciałko onderschept slim de pass. Ciałko probeert naar een medespeler te passen. Ardelean bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardelean haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Karramba - VICTRIX 0:3

40e minuut.
Doeltrap. Petrazzoli trapt de bal weg. Marazza geeft een hoge lob. Ciałko rent richting de bal. Ciałko draait met de bal, schiet en ... Petrazzoli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ardelean heeft problemen om de bal te vangen. Ardelean schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Karramba - VICTRIX 0:4

42e minuut.
Ciałko rent richting de bal. Sorice rent richting de bal. Ciałko onderschept slim de pass. Ardelean is nu in balbezit. Ardelean haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Karramba - VICTRIX 0:5

44e minuut.
Ciałko rent richting de bal. Ardelean bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciałko rent richting de bal. Ardelean rent richting de bal. Ardelean schiet op doel. Petrazzoli bokst de bal weg. Ardelean rent richting de bal. Ardelean haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Karramba - VICTRIX 0:6

44e minuut.
Ciałko is nu in balbezit. Ciałko geeft een hoge lob. Clemente rent richting de bal. Ardelean onderschept slim de pass. Ardelean draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Karramba - VICTRIX 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Karramba 77%, VICTRIX 23%.
Karramba - VICTRIX 0:7

55e minuut.
Sorice rent richting de bal. Kunduracı onderschept slim de pass. Kunduracı speelt de bal door. Ciałko bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciałko haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Gadawski geeft een hoge lob. Ciałko krijgt zijn hoofd ertegen. Pareschi heeft problemen om de bal te vangen. Ciałko rent richting de bal. Ciałko haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Kunduracı geeft een hoge lob. Ciałko met een sublieme pass. Ardelean is nu in balbezit. Ardelean schiet op doel. Petrazzoli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Karramba - VICTRIX 0:8

59e minuut.
Ciałko bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciałko passt de bal zonder na te denken. Cunegatti met een sublieme pass. Ardelean is nu in balbezit. Ardelean haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Gadawski rent richting de bal. Gadawski geeft een lange en hoge pass. Daar is Pareschi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciałko is nu in balbezit. Ciałko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Karramba - VICTRIX 0:9

64e minuut.
Cunegatti bereikt de bal nog maar net als eerste. Cunegatti geeft een lange en hoge pass. Rossen bereikt de bal nog maar net als eerste. Rossen geeft een hoge lob. Ciałko springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rossen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gadawski is nu in balbezit. Gadawski haalt uit met een fantastische trap. Ciałko springt en kopt de bal. Petrazzoli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Gadawski probeert naar een medespeler te passen. Kunduracı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kunduracı geeft een lange en hoge pass. Ciałko rent richting de bal. Ciałko draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Petrazzoli speelt de bal door. Ciałko bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciałko passt de bal zonder na te denken. Daar is Ardelean, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ardelean schiet op doel. Petrazzoli bokst de bal weg.

86e minuut.
Gadawski speelt de bal door. Ciałko bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciałko passt de bal met de wreef. Ardelean is nu in balbezit. Ardelean schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Karramba - VICTRIX 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Karramba 80%, VICTRIX 20%.
Karramba - VICTRIX 0:10