Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-02-01 18:37
  • Competitiewedstrijd: Serie D.27
  • Stadion: leonessa Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 16732
MIKIBA VICTRIX
Elastico Tactiek tipo
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
1 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 8
46 gemiddelde waardering 49.5
solide Schieten uitstekend
goed Passen goed
solide Verdedigen goed


12e minuut.
Gadawski is nu in balbezit. Gadawski passt de bal met de wreef. Infante geeft de bal voor. Ciałko rent richting de bal. Ciałko haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Ağdıç heeft problemen om de bal te vangen. Kunduracı rent richting de bal. Kunduracı geeft de bal voor. Ardelean is nu in balbezit. Ardelean draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Živić is nu in balbezit. Živić passt de bal zonder na te denken. Ağdıç met een sublieme pass. Wiesiołek rent richting de bal. Wiesiołek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
MIKIBA - VICTRIX 1:0

41e minuut.
Dobrzański speelt de bal door. Rossen geeft een hoge lob. Botero heeft problemen om de bal te vangen. Ciałko rent richting de bal. Ciałko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MIKIBA - VICTRIX 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MIKIBA 54%, VICTRIX 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MIKIBA - VICTRIX 1:1

50e minuut.
Baraldi probeert naar een medespeler te passen. Dragomirescu speelt de bal door. Rossen bereikt de bal nog maar net als eerste. Rossen geeft een lange en hoge pass. Ciałko krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

52e minuut.
Valentinov met een harde bal richting middenveld. Kunduracı kopt de bal weg. Baraldi rent richting de bal. Ciałko verovert de bal door een tackle van achteren. Ciałko haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
MIKIBA - VICTRIX 1:2

58e minuut.
Kunduracı heeft problemen om de bal te vangen. Kunduracı geeft de bal voor. Daar is Rossen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rossen geeft de bal voor. Ciałko maakt een snoekduik en kopt de bal. Valentinov bokst de bal weg. Ardelean rent richting de bal. Ardelean draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MIKIBA - VICTRIX 1:3

60e minuut.
Man Kwong bereikt de bal nog maar net als eerste. Man Kwong geeft de bal voor. Rossen rent richting de bal. Rossen geeft een lange en hoge pass. Ardelean maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Cunegatti geeft een hoge lob. Rossen rent richting de bal. Rossen geeft de bal voor. Ciałko bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciałko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Wiesiołek rent richting de bal. Man Kwong onderschept slim de pass. Man Kwong probeert naar een medespeler te passen. Ardelean rent richting de bal. Ardelean haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Dragomirescu passt de bal met de wreef. Gadawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gadawski geeft de bal voor. Ciałko bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciałko haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ciałko is nu in balbezit. Ciałko schiet op doel. Valentinov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MIKIBA - VICTRIX 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MIKIBA 65%, VICTRIX 35%.
MIKIBA - VICTRIX 1:4