Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kalme Halle Looney tunes
Normal Tactiek Sylvester
41% Balbezit 59%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 41
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.5 gemiddelde waardering 44.4
unsatisfactory Schieten outstanding
unsatisfactory Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen average


1e minuut.
Voordeckers kopt de bal weg. Cohen is nu in balbezit. Goossens onderschept slim de pass. Goossens schiet op doel. Zaman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalme Halle - Looney tunes 0:1

4e minuut.
Vanbeek bereikt de bal nog maar net als eerste. Goossens onderschept slim de pass. Goossens geeft een lange en hoge pass. Voordeckers maakt een snoekduik en kopt de bal. Zaman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalme Halle - Looney tunes 0:2

4e minuut.
Bergh heeft problemen om de bal te vangen. Voordeckers onderschept slim de pass. Goossens bereikt de bal nog maar net als eerste. Goossens schiet op doel. Zaman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalme Halle - Looney tunes 0:3

5e minuut.
Bocquet is nu in balbezit. Goossens onderschept slim de pass. Goossens geeft een lange en hoge pass. Voordeckers is nu in balbezit. Voordeckers haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Voordeckers is nu in balbezit. Bergh is nu in balbezit. Goossens verovert de bal door een tackle van achteren. Voordeckers bereikt de bal nog maar net als eerste. Voordeckers draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Zaman trapt de bal weg. Van Couwenberghe kopt de bal weg. Daar is Peteghem, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Voordeckers is nu in balbezit. Voordeckers draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bowman met een snelle inworp. Hilmarsson geeft een hoge lob. Voordeckers rent richting de bal. Voordeckers haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Voordeckers bereikt de bal nog maar net als eerste. Goossens bereikt de bal nog maar net als eerste. Hilmarsson is nu in balbezit. Goossens rent richting de bal. Goossens haalt uit met een fantastische trap. Zaman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalme Halle - Looney tunes 0:4

20e minuut.
Bowman is nu in balbezit. De Mul rent richting de bal. Goossens geeft een hoge lob. Voordeckers is nu in balbezit. Voordeckers schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Van Couwenberghe met de inworp. Soens bereikt de bal nog maar net als eerste. Soens met een sublieme pass. Daar is Hilmarsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hilmarsson schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Vanbeek geeft een hoge lob. Uytterhaegen kopt de bal weg. Bergh heeft problemen om de bal te vangen. Voordeckers bereikt de bal nog maar net als eerste. Voordeckers draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cohen rent richting de bal. Goossens onderschept slim de pass. Goossens draait met de bal, schiet en ... Zaman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalme Halle - Looney tunes 0:5

26e minuut.
Goossens kopt de bal weg. Voordeckers is nu in balbezit. Voordeckers haalt uit met een fantastische trap. Cohen probeert de bal aan de voet te houden. Zaman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalme Halle - Looney tunes 0:6

28e minuut.
Van Couwenberghe rent richting de bal. Van Couwenberghe speelt de bal door. Voordeckers rent richting de bal. Voordeckers schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Hilmarsson kopt de bal weg. Voordeckers bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergh bereikt de bal nog maar net als eerste. Voordeckers verovert de bal door een tackle van achteren. Voordeckers geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Doeltrap. Zaman met een harde bal richting middenveld. Van Couwenberghe kopt de bal weg. Goossens rent richting de bal. Goossens draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalme Halle - Looney tunes 0:7

32e minuut.
Van Couwenberghe probeert naar een medespeler te passen. Voordeckers rent richting de bal. Voordeckers passt de bal in één keer door. Goossens rent richting de bal. Goossens draait met de bal, schiet en ... Zaman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalme Halle - Looney tunes 0:8

35e minuut.
Metsenaere geeft een lange en hoge pass. Hilmarsson speelt de bal door. Vanbeek heeft problemen om de bal te vangen. Goossens rent richting de bal. Goossens schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalme Halle - Looney tunes 0:9

41e minuut.
Vanden Borre rent richting de bal. Hilmarsson is nu in balbezit. Hilmarsson probeert naar een medespeler te passen. Goossens bereikt de bal nog maar net als eerste. Goossens draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Cohen geeft een hoge lob. Inworp. Van Couwenberghe met de inworp. Soens geeft de bal voor. Goossens springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Cohen geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Van Couwenberghe met de inworp. Klungelig pakt Voordeckers de bal. Voordeckers haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Hilmarsson probeert de bal met de borst te controleren. Taelman maakt een afschuwelijke overtreding. Hilmarsson is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Maranhão zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Goossens is nu in balbezit. Goossens draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kalme Halle - Looney tunes 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kalme Halle 89%, Looney tunes 11%.
Kalme Halle - Looney tunes 0:10

48e minuut.
Hilmarsson onderschept slim de pass. Hilmarsson geeft een lange en hoge pass. De Mul is nu in balbezit. Bowman onderschept slim de pass. Bowman geeft de bal voor. Zaman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Voordeckers krijgt zijn hoofd ertegen. Zaman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Uytterhaegen passt de bal zonder na te denken. Hilmarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hilmarsson speelt de bal door. Goossens bereikt de bal nog maar net als eerste. Goossens schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Voordeckers geeft een lange en hoge pass. Goossens bereikt de bal nog maar net als eerste. Voordeckers rent richting de bal. Voordeckers haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalme Halle - Looney tunes 0:11

57e minuut.
De Mul bereikt de bal nog maar net als eerste. Goossens onderschept slim de pass. Hilmarsson is nu in balbezit. Hilmarsson draait met de bal, schiet en ... Zaman werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Soens met een sublieme pass. Bergh is nu in balbezit. Hilmarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hilmarsson geeft een lange en hoge pass. Goossens is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalme Halle - Looney tunes 0:12

61e minuut.
Taelman bereikt de bal nog maar net als eerste. Soens onderschept slim de pass. Soens passt de bal in één keer door. Goossens rent richting de bal. Goossens schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Hilmarsson probeert naar een medespeler te passen. Goossens rent richting de bal. Goossens passt de bal zonder na te denken. Voordeckers bereikt de bal nog maar net als eerste. Voordeckers schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalme Halle - Looney tunes 0:13

67e minuut.
Bowman heeft problemen om de bal te vangen. Bowman passt de bal in één keer door. Soens geeft een hoge lob. Goossens rent richting de bal. Goossens draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Kalme Halle - Looney tunes 0:14

79e minuut.
Hilmarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hilmarsson met een sublieme pass. Voordeckers rent richting de bal. Goossens is nu in balbezit. Goossens schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Van Couwenberghe verovert de bal door een tackle van achteren. Van Couwenberghe passt de bal in één keer door. Hilmarsson speelt de bal door. Goossens is nu in balbezit. Goossens schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Soens probeert naar een medespeler te passen. Goossens bereikt de bal nog maar net als eerste. De Mul is nu in balbezit. Goossens verovert de bal door een tackle van achteren. Goossens draait met de bal, schiet en ... Zaman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalme Halle - Looney tunes 0:15

87e minuut.
Taelman rent richting de bal. Goossens is nu in balbezit. Goossens passt de bal met de wreef. Voordeckers bereikt de bal nog maar net als eerste. Voordeckers schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
De Mul kan de bal niet met de borst controleren. Goossens is nu in balbezit. Goossens passt de bal zonder na te denken. Hilmarsson heeft problemen om de bal te vangen. Hilmarsson geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalme Halle - Looney tunes 0:16

89e minuut.
Uytterhaegen bereikt de bal nog maar net als eerste. Voordeckers onderschept slim de pass. Voordeckers probeert naar een medespeler te passen. Daar is Goossens, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Goossens schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalme Halle - Looney tunes 0:17

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kalme Halle 82%, Looney tunes 18%.
Kalme Halle - Looney tunes 0:17