Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stal Mielec OKS_Juwe_Jaroszowice
dragon Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
18% Spel op eigen helft 82%
42 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.1 gemiddelde waardering 20.9
excellent Schieten average
good Passen hopeless
adequate Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Gerba met een sublieme pass. Pou is nu in balbezit. Pou passt de bal in één keer door. Ward-Prowse heeft problemen om de bal te vangen. Ward-Prowse schiet op doel. Chajdas bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Alonso Soler geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Dinu springt en kopt de bal. Chajdas bokst de bal weg. Ward-Prowse rent richting de bal. Ward-Prowse schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stal Mielec - OKS_Juwe_Jaroszowice 1:0

10e minuut.
Jenkins bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenkins speelt de bal door. Dyer met een sublieme pass. Ward-Prowse bereikt de bal nog maar net als eerste. Ward-Prowse draait met de bal, schiet en ... Chajdas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gerba bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerba geeft een hoge lob. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Alonso Soler geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ward-Prowse krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Żołądek is nu in balbezit. Dyer onderschept slim de pass. Dyer probeert naar een medespeler te passen. Ward-Prowse rent richting de bal. Ward-Prowse draait met de bal, schiet en ... Chajdas bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Stal Mielec - OKS_Juwe_Jaroszowice 2:0

21e minuut.
Na een snelle pass probeert Cytowski de bal onder controle te krijgen. Jenkins met een sublieme pass. Alonso Soler probeert naar een medespeler te passen. Dinu rent richting de bal. Dinu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stal Mielec - OKS_Juwe_Jaroszowice 3:0

23e minuut.
Pou passt de bal in één keer door. Żołądek is nu in balbezit. Ward-Prowse verovert de bal door een tackle van achteren. Dinu rent richting de bal. Dinu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Oryszko passt de bal met de wreef. Cytowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenkins tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jenkins krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Chajdas probeert naar een medespeler te passen. Oryszko rent richting de bal. Dyer onderschept slim de pass. Dinu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dinu speelt de bal door. Chajdas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Pou speelt de bal door. Dyer speelt de bal door. Ward-Prowse bereikt de bal nog maar net als eerste. Ward-Prowse schiet op doel. Chajdas werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Pou speelt de bal door. Dinu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dinu passt de bal met de wreef. Ward-Prowse rent richting de bal. Ward-Prowse haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stal Mielec - OKS_Juwe_Jaroszowice 4:0

42e minuut.
Klungelig pakt Pasierb de bal. Pou rent richting de bal. Pou probeert naar een medespeler te passen. Ward-Prowse bereikt de bal nog maar net als eerste. Ward-Prowse schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Dyer met een sublieme pass. Alonso Soler rent richting de bal. Alonso Soler met een sublieme pass. Zambrzycki geeft een lange en hoge pass. Ward-Prowse krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Chytroń is nu in balbezit. Dinu verovert de bal door een tackle van achteren. Dinu met een sublieme pass. Ward-Prowse bereikt de bal nog maar net als eerste. Ward-Prowse schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stal Mielec 25%, OKS_Juwe_Jaroszowice 75%.
Stal Mielec - OKS_Juwe_Jaroszowice 4:0

47e minuut.
Ward-Prowse is nu in balbezit. Bękart legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ward-Prowse is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Dinu neemt zijn aanloop. Chajdas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stal Mielec - OKS_Juwe_Jaroszowice 5:0

47e minuut.
Chytroń is nu in balbezit. Alonso Soler verovert de bal door een tackle van achteren. Alonso Soler speelt de bal door. Klungelig pakt Dinu de bal. Dinu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Chytroń bereikt de bal nog maar net als eerste. Alonso Soler onderschept slim de pass. Klungelig pakt Alonso Soler de bal. Alonso Soler geeft een lange en hoge pass. Ward-Prowse maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Pou verovert de bal door een tackle van achteren. Pou met een sublieme pass. Dinu rent richting de bal. Dyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyer draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Zambrzycki is nu in balbezit. Zambrzycki passt de bal zonder na te denken. Dinu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dinu schiet op doel. Chajdas werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Dyer geeft een lange en hoge pass. Oryszko heeft problemen om de bal te vangen. Dyer met een sublieme pass. Ward-Prowse bereikt de bal nog maar net als eerste. Ward-Prowse haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Alonso Soler met de inworp. Zambrzycki rent richting de bal. Alonso Soler geeft een lange en hoge pass. Ward-Prowse bereikt de bal nog maar net als eerste. Ward-Prowse schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stal Mielec - OKS_Juwe_Jaroszowice 6:0

64e minuut.
Dinu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dinu passt de bal in één keer door. Ward-Prowse rent richting de bal. Ward-Prowse draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stal Mielec - OKS_Juwe_Jaroszowice 7:0

66e minuut.
Oryszko kopt de bal weg. Lubik heeft problemen om de bal te vangen. Zambrzycki speelt de bal door. Alonso Soler heeft problemen om de bal te vangen. Alonso Soler geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ward-Prowse springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Daar is Dinu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dinu geeft een hoge lob. Ward-Prowse heeft problemen om de bal te vangen. Ward-Prowse draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stal Mielec - OKS_Juwe_Jaroszowice 8:0

69e minuut.
Cytowski passt de bal zonder na te denken. Oryszko is nu in balbezit. Dinu rent richting de bal. Ward-Prowse rent richting de bal. Ward-Prowse draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alonso Soler zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jenkins rent richting de bal. Jenkins geeft de bal voor. Dinu krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Alonso Soler bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Alonso Soler de bal. Alonso Soler geeft een lange en hoge pass. Ward-Prowse bereikt de bal nog maar net als eerste. Ward-Prowse draait met de bal, schiet en ... Chajdas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Ward-Prowse rent richting de bal. Dyer rent richting de bal. Ward-Prowse is nu in balbezit. Ward-Prowse haalt uit met een fantastische trap. Chajdas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stal Mielec - OKS_Juwe_Jaroszowice 9:0

86e minuut.
Cytowski passt de bal zonder na te denken. Bękart bereikt de bal nog maar net als eerste. Bękart geeft een lange en hoge pass. Ward-Prowse rent richting de bal. Ward-Prowse schiet op doel. Paal!

87e minuut.
Pou geeft de bal voor. Gerba kopt de bal weg. Pou is nu in balbezit. Ward-Prowse bereikt de bal nog maar net als eerste. Ward-Prowse haalt uit met een fantastische trap. Chajdas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Stal Mielec - OKS_Juwe_Jaroszowice 10:0

90e minuut.
Karpiński kopt de bal weg. Pou probeert naar een medespeler te passen. Dyer speelt de bal door. Ward-Prowse bereikt de bal nog maar net als eerste. Ward-Prowse schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Stal Mielec - OKS_Juwe_Jaroszowice 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stal Mielec 11%, OKS_Juwe_Jaroszowice 89%.
Stal Mielec - OKS_Juwe_Jaroszowice 11:0