Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Elegancko Fajnie Athletico Gniezno
Normal Tactiek Ath
40% Balbezit 60%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 37
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 49.3
poor Schieten excellent
unsatisfactory Passen excellent
poor Verdedigen good


4e minuut.
Naujelis rent richting de bal. Naujelis passt de bal zonder na te denken. Duchesne met een sublieme pass. Klungelig pakt Ringo de bal. Ringo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Borończyk verovert de bal door een tackle van achteren. Borończyk passt de bal zonder na te denken. Naujelis rent richting de bal. Naujelis geeft de bal voor. Misakyan springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Elegancko Fajnie - Athletico Gniezno 0:1

9e minuut.
Misakyan onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Borończyk. Misakyan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nitecki zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Misakyan rent richting de bal. Misakyan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Nowaczek is nu in balbezit. Nowaczek geeft de bal voor. Misakyan rent richting de bal. Misakyan schiet op doel. Bratanek probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Doeltrap. Bratanek met een harde bal richting middenveld. Levang kopt de bal weg. Misakyan is nu in balbezit. Misakyan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Telejko is nu in balbezit. Telejko passt de bal met de wreef. Misakyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Levang is nu in balbezit. Levang haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Elegancko Fajnie - Athletico Gniezno 0:2

18e minuut.
Duchesne met een sublieme pass. Daar is Naujelis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Naujelis passt de bal in één keer door. Ringo is nu in balbezit. Misakyan is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Duchesne geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Misakyan springt en kopt de bal. Bratanek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Wach bereikt de bal nog maar net als eerste. Brokva onderschept slim de pass. Naujelis speelt de bal door. Misakyan is nu in balbezit. Misakyan draait met de bal, schiet en ... Bratanek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Misakyan rent richting de bal. Misakyan schiet op doel. Bratanek werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Naujelis met een sublieme pass. Misakyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Borończyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Levang bereikt de bal nog maar net als eerste. Levang haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Bratanek trapt de bal weg. Klungelig pakt Borończyk de bal. Telejko met een sublieme pass. Misakyan rent richting de bal. Misakyan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Duchesne passt de bal zonder na te denken. Telejko kan de bal niet met de borst controleren. Telejko met een sublieme pass. Misakyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Misakyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Elegancko Fajnie - Athletico Gniezno 0:3

28e minuut.
Ringo is nu in balbezit. Duchesne bereikt de bal nog maar net als eerste. Duchesne passt de bal in één keer door. Misakyan is nu in balbezit. Misakyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Elegancko Fajnie - Athletico Gniezno 0:4

29e minuut.
Kuświk rent richting de bal. Misakyan rent richting de bal. Kuświk begaat een overtreding. Kuświk krijgt een gele kaart. Misakyan raakt geblesseerd tijdens het duel. Naujelis zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Misakyan rent richting de bal. Misakyan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Gębicki is nu in balbezit. Naujelis onderschept slim de pass. Misakyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ringo rent richting de bal. Ringo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Borończyk geeft de bal voor. Duchesne rent richting de bal. Duchesne passt de bal zonder na te denken. Misakyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Misakyan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Doeltrap. Bratanek met een harde bal richting middenveld. Schabowy kopt de bal weg. Telejko bereikt de bal nog maar net als eerste. Telejko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Elegancko Fajnie - Athletico Gniezno 0:5

38e minuut.
Telejko met een sublieme pass. Duchesne bereikt de bal nog maar net als eerste. Duchesne speelt de bal door. Klungelig pakt Misakyan de bal. Misakyan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Kawa geeft een lange en hoge pass. Di Campo kopt de bal weg. Duchesne rent richting de bal. Duchesne geeft een lange en hoge pass. Misakyan springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Kawa raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Czarnkowski komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elegancko Fajnie 80%, Athletico Gniezno 20%.
Elegancko Fajnie - Athletico Gniezno 0:5

47e minuut.
Naujelis onderschept slim de pass. Naujelis speelt de bal door. Misakyan is nu in balbezit. Ringo is nu in balbezit. Ringo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Elegancko Fajnie - Athletico Gniezno 0:6

47e minuut.
Wach probeert naar een medespeler te passen. Daar is Brudzisz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Telejko met een sublieme pass. Misakyan rent richting de bal. Misakyan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Duchesne probeert naar een medespeler te passen. Ringo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ringo speelt de bal door. Misakyan is nu in balbezit. Misakyan haalt uit met een fantastische trap. Bratanek bokst de bal weg. Daar is Gębicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Elegancko Fajnie - Athletico Gniezno 0:7

53e minuut.
Ringo geeft een hoge lob. Brudzisz kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Borończyk de bal onder controle te krijgen. Misakyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Misakyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Elegancko Fajnie - Athletico Gniezno 0:8

62e minuut.
Kuświk verovert de bal door een tackle van achteren. Naujelis verovert de bal door een tackle van achteren. Naujelis geeft een hoge lob. Misakyan heeft problemen om de bal te vangen. Misakyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Elegancko Fajnie - Athletico Gniezno 0:9

69e minuut.
Naujelis onderschept slim de pass. Naujelis met een sublieme pass. Levang rent richting de bal. Levang haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Misakyan de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Duchesne heeft problemen om de bal te vangen. Duchesne probeert naar een medespeler te passen. Telejko probeert naar een medespeler te passen. Misakyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Misakyan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Duchesne rent richting de bal. Duchesne geeft een lange en hoge pass. Daar is Misakyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Misakyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Elegancko Fajnie - Athletico Gniezno 0:10

81e minuut.
Naujelis geeft een hoge lob. Levang is nu in balbezit. Misakyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Misakyan draait met de bal, schiet en ... Gębicki probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Elegancko Fajnie - Athletico Gniezno 0:11

84e minuut.
Telejko probeert naar een medespeler te passen. Levang bereikt de bal nog maar net als eerste. Gębicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Misakyan verovert de bal door een tackle van achteren. Misakyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Elegancko Fajnie - Athletico Gniezno 0:12

86e minuut.
Misakyan speelt de bal door. Tokmajdo geeft de bal voor. Telejko kopt de bal weg. Klungelig pakt Levang de bal. Levang haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Naujelis geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Gębicki de bal. Levang bereikt de bal nog maar net als eerste. Levang draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elegancko Fajnie 79%, Athletico Gniezno 21%.
Elegancko Fajnie - Athletico Gniezno 0:12