Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ghost Team PokładyEssy
MaxMix Tactiek moja
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
11 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
47.8 gemiddelde waardering 48.4
solid Schieten very good
solid Passen solid
good Verdedigen solid


8e minuut.
Zárybnický passt de bal in één keer door. Karakaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Karakaş met een sublieme pass. Templer bereikt de bal nog maar net als eerste. Templer schiet op doel. Kuljić bokst de bal weg. Kuljić speelt de bal door. Karakaş kopt de bal weg. Klungelig pakt Kalogiannis de bal. Sněžník verovert de bal door een tackle van achteren. Sněžník draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Marydziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Marydziński probeert naar een medespeler te passen. Badur is nu in balbezit. Badur haalt uit met een fantastische trap. Materski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ghost Team - PokładyEssy 1:0

25e minuut.
Roşoiu passt de bal in één keer door. Badur is nu in balbezit. Jajszczok rent richting de bal. Badur bereikt de bal nog maar net als eerste. Badur schiet op doel. Materski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Na een snelle pass probeert Jajszczok de bal onder controle te krijgen. Cubelos rent richting de bal. Cubelos passt de bal met de wreef. Sněžník is nu in balbezit. Sněžník draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Sněžník speelt de bal door. Karakaş is nu in balbezit. Karakaş met een sublieme pass. Sněžník bereikt de bal nog maar net als eerste. Sněžník schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Roşoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Roşoiu passt de bal zonder na te denken. Cubelos is nu in balbezit. Cubelos geeft de bal voor. Templer maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ghost Team 51%, PokładyEssy 49%.
Ghost Team - PokładyEssy 1:0

60e minuut.
Georgescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cubelos is nu in balbezit. Cubelos passt de bal met de wreef. Templer is nu in balbezit. Templer draait met de bal, schiet en ... Kuljić bokst de bal weg.

67e minuut.
Karakaş kopt de bal weg. Sněžník bereikt de bal nog maar net als eerste. Sněžník speelt de bal door. Templer bereikt de bal nog maar net als eerste. Templer schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Karakaş kopt de bal weg. Marydziński is nu in balbezit. Marydziński passt de bal met de wreef. Celmer is nu in balbezit. Celmer schiet op doel. Materski bokst de bal weg.

73e minuut.
Georgescu rent richting de bal. Georgescu geeft een lange en hoge pass. Templer kopt de bal weg. Sněžník rent richting de bal. Sněžník schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Kuljić niet meer kan verder spelen. Stolarczyk komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Karakaş rent richting de bal. Karakaş geeft de bal voor. Templer is nu in balbezit. Templer haalt uit met een fantastische trap. Stolarczyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Sněžník passt de bal zonder na te denken. Zárybnický rent richting de bal. Zárybnický geeft een lange en hoge pass. Templer rent richting de bal. Templer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Marydziński geeft de bal voor. Daar is Roşoiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jajszczok rent richting de bal. Jajszczok haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ghost Team - PokładyEssy 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ghost Team 54%, PokładyEssy 46%.
Ghost Team - PokładyEssy 2:0