Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RTS Rado-West FC Potrawie
kupa jeża Tactiek Normal
65% Balbezit 35%
16% Spel op eigen helft 84%
42 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.6 gemiddelde waardering 17.8
excellent Schieten weak
adequate Passen poor
good Verdedigen poor


1e minuut.
Mortelmans probeert naar een medespeler te passen. Nguyên Phong bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Herman. Herman krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Nedelescu kopt de bal weg. Gołembiewski heeft problemen om de bal te vangen. Gołembiewski passt de bal zonder na te denken. Janišek rent richting de bal. Janišek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Baszak geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ehrmann met de inworp. Janišek geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Gołembiewski de bal onder controle te krijgen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
RTS Rado-West - FC Potrawie 1:0

7e minuut.
Skorża passt de bal met de wreef. Gołembiewski rent richting de bal. Nedelescu rent richting de bal. Klungelig pakt Nedelescu de bal. Nedelescu schiet op doel. Bródka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Nguyên Phong bereikt de bal nog maar net als eerste. Nguyên Phong geeft een lange en hoge pass. Nedelescu kopt de bal weg. Janišek bereikt de bal nog maar net als eerste. Janišek schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Nguyên Phong probeert naar een medespeler te passen. Nedelescu rent richting de bal. Nedelescu passt de bal zonder na te denken. Gołembiewski is nu in balbezit. Gołembiewski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Nedelescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nedelescu probeert naar een medespeler te passen. Potracki rent richting de bal. Janišek onderschept slim de pass. Janišek haalt uit met een fantastische trap. Bródka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Bródka trapt de bal weg van het doel. Nedelescu kopt de bal weg. Gołembiewski is nu in balbezit. Gołembiewski haalt uit met een fantastische trap. Bródka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RTS Rado-West - FC Potrawie 2:0

24e minuut.
Lejman passt de bal met de wreef. Nedelescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nedelescu passt de bal met de wreef. Gołembiewski rent richting de bal. Gołembiewski schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
RTS Rado-West - FC Potrawie 3:0

26e minuut.
Nguyên Phong geeft een hoge lob. Baszak probeert naar een medespeler te passen. Janišek probeert de bal met de borst te controleren. Janišek haalt uit met een fantastische trap. Bródka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RTS Rado-West - FC Potrawie 4:0

30e minuut.
Mikuta probeert naar een medespeler te passen. Daar is Nedelescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nedelescu passt de bal in één keer door. Janišek heeft problemen om de bal te vangen. Janišek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Daar is Janczarek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Janišek rent richting de bal. Janišek geeft een lange en hoge pass. Gołembiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołembiewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RTS Rado-West - FC Potrawie 5:0

34e minuut.
Potracki geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ehrmann zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Janišek rent richting de bal. Janišek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Ehrmann passt de bal in één keer door. Janišek rent richting de bal. Nedelescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nedelescu geeft de bal voor. Gołembiewski krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Ehrmann is nu in balbezit. Janišek is nu in balbezit. Janišek passt de bal in één keer door. Gołembiewski rent richting de bal. Gołembiewski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Daar is Herman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nedelescu met een sublieme pass. Gołembiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołembiewski haalt uit met een fantastische trap. Bródka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bródka trapt de bal weg. Janišek is nu in balbezit. Janišek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Ehrmann is nu in balbezit. Ehrmann speelt de bal door. Nedelescu met een sublieme pass. Daar is Gołembiewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gołembiewski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Janišek is nu in balbezit. Nedelescu is nu in balbezit. Nedelescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
RTS Rado-West - FC Potrawie 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RTS Rado-West 18%, FC Potrawie 82%.
RTS Rado-West - FC Potrawie 6:0

47e minuut.
Janišek schiet op doel. Daar is Mokry, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Herman is nu in balbezit. Gołembiewski verovert de bal door een tackle van achteren. Gołembiewski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
Nguyên Phong passt de bal zonder na te denken. Daar is Ehrmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ehrmann speelt de bal door. Janišek is nu in balbezit. Janišek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Echeverría rent richting de bal. Echeverría geeft een lange en hoge pass. Mokry probeert de bal aan de voet te houden. Janišek rent richting de bal. Janišek haalt uit met een fantastische trap. Bródka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Mokry passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Lejman de bal. Lejman probeert naar een medespeler te passen. Gołembiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołembiewski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Bródka niet meer kan verder spelen. Furman komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Janišek probeert de bal met de borst te controleren. Potracki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Janišek raakt geblesseerd tijdens het duel. Ehrmann met een snel genomen vrije trap. Gołembiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołembiewski draait met de bal, schiet en ... Furman bokst de bal weg.

56e minuut.
Ehrmann kopt de bal weg. Janišek bereikt de bal nog maar net als eerste. Nedelescu met een sublieme pass. Gołembiewski rent richting de bal. Gołembiewski haalt uit met een fantastische trap. Furman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Gołembiewski is nu in balbezit. Nedelescu is nu in balbezit. Nedelescu passt de bal met de wreef. Janišek rent richting de bal. Janišek schiet op doel. Furman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Mokry de bal.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ehrmann geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gołembiewski is nu in balbezit. Gołembiewski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
RTS Rado-West - FC Potrawie 7:0

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ehrmann met de inworp. Janišek rent richting de bal. Janišek geeft een lange en hoge pass. Furman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RTS Rado-West - FC Potrawie 8:0

74e minuut.
Mokry geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pareiko met een snelle inworp. Janišek is nu in balbezit. Janišek schiet op doel. Furman bokst de bal weg. Gołembiewski is nu in balbezit. Gołembiewski haalt uit met een fantastische trap. Furman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RTS Rado-West - FC Potrawie 9:0

76e minuut.
Lejman speelt de bal door. Nguyên Phong rent richting de bal. Nguyên Phong probeert naar een medespeler te passen. Gołembiewski is nu in balbezit. Gołembiewski schiet op doel. Furman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat. Furman met een sublieme pass. Janišek bereikt de bal nog maar net als eerste. Potracki begaat een overtreding. Janišek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ehrmann zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gołembiewski rent richting de bal. Gołembiewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RTS Rado-West - FC Potrawie 10:0

85e minuut.
Klungelig pakt Błoch de bal. Gołembiewski is nu in balbezit. Błoch tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Błoch krijgt een gele kaart. Gołembiewski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mortelmans zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Nedelescu rent richting de bal. Nedelescu probeert naar een medespeler te passen. Gołembiewski is nu in balbezit. Gołembiewski schiet op doel. Furman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Nguyên Phong probeert naar een medespeler te passen. Nedelescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nedelescu draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Mokry de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
RTS Rado-West - FC Potrawie 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RTS Rado-West 15%, FC Potrawie 85%.
RTS Rado-West - FC Potrawie 11:0