Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
IDDN_Orzeł Beer SV
442 Tactiek 4-4-2
46% Balbezit 54%
78% Spel op eigen helft 22%
3 Doelpogingen 46
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
33.2 gemiddelde waardering 53.9
good Schieten excellent
average Passen very good
adequate Verdedigen solid


1e minuut.
Pachota passt de bal in één keer door. Bérczy is nu in balbezit. Bérczy passt de bal met de wreef. Zarudzki heeft problemen om de bal te vangen. Zarudzki haalt uit met een fantastische trap. Prętczyński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

3e minuut.
Klungelig pakt Zarudzki de bal. Pachota rent richting de bal. Pachota probeert naar een medespeler te passen. Surzyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Surzyn haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Surzyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Surzyn schiet op doel. Prętczyński bokst de bal weg. Zarudzki is nu in balbezit. Zarudzki haalt uit met een fantastische trap. Prętczyński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
IDDN_Orzeł - Beer SV 0:1

5e minuut.
Shevelyukhin met de inworp. Bérczy heeft problemen om de bal te vangen. Bérczy passt de bal met de wreef. Daar is Zarudzki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zarudzki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Bérczy kopt de bal weg. Surzyn heeft problemen om de bal te vangen. Bărzoi is nu in balbezit. Surzyn onderschept slim de pass. Surzyn haalt uit met een fantastische trap. Prętczyński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Merkel rent richting de bal. Pachota verovert de bal door een tackle van achteren. Pachota speelt de bal door. Zarudzki rent richting de bal. Zarudzki schiet op doel. Prętczyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Klungelig pakt Bérczy de bal. Bérczy met een sublieme pass. Surzyn rent richting de bal. Surzyn haalt uit met een fantastische trap. Prętczyński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
IDDN_Orzeł - Beer SV 0:2

11e minuut.
Merkel haalt uit met een fantastische trap. Isella met een sublieme pass. Kraśko heeft problemen om de bal te vangen. Pachota rent richting de bal. Pachota geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Bărzoi verovert de bal door een tackle van achteren. Bărzoi passt de bal zonder na te denken. Pachota met een sublieme pass. Zarudzki rent richting de bal. Zarudzki schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Surzyn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Surzyn draait met de bal, schiet en ... Prętczyński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
IDDN_Orzeł - Beer SV 0:3

21e minuut.
Mencik geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Shevelyukhin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Surzyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Surzyn haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Błaszko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zarudzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarudzki haalt uit met een fantastische trap. Prętczyński bokst de bal weg.

25e minuut.
Shevelyukhin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Surzyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Surzyn passt de bal in één keer door. Zarudzki rent richting de bal. Zarudzki haalt uit met een fantastische trap. Prętczyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Malanowski zal de hoekschop nemen. Surzyn met een sublieme pass. Zarudzki heeft problemen om de bal te vangen. Zarudzki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Doeltrap. Isella trapt de bal weg. Pachota kopt de bal weg. Zarudzki is nu in balbezit. Zarudzki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Malanowski rent richting de bal. Malanowski passt de bal in één keer door. Bérczy geeft een hoge lob. Surzyn rent richting de bal. Surzyn draait met de bal, schiet en ... Prętczyński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Na een snelle pass probeert Surzyn de bal onder controle te krijgen. Pachota is nu in balbezit. Pachota probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Surzyn de bal. Surzyn haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
IDDN_Orzeł - Beer SV 0:4

38e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Prętczyński niet meer kan verder spelen. Gniazdowski komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Pasik kopt de bal weg. Pachota speelt de bal door. Klungelig pakt Surzyn de bal. Surzyn schiet op doel. Gąbka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Shevelyukhin geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Malanowski kopt de bal weg. Zarudzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarudzki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IDDN_Orzeł 78%, Beer SV 22%.
IDDN_Orzeł - Beer SV 0:4

46e minuut.
Skondras kopt de bal weg. Pachota met een sublieme pass. Daar is Surzyn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Surzyn schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
IDDN_Orzeł - Beer SV 0:5

49e minuut.
Bérczy is nu in balbezit. Bérczy probeert naar een medespeler te passen. Zarudzki met een sublieme pass. Surzyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Surzyn schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Gniazdowski trapt de bal weg van het doel. Bérczy is nu in balbezit. Bérczy passt de bal zonder na te denken. Surzyn rent richting de bal. Surzyn schiet op doel. Gniazdowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Mencik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zarudzki is nu in balbezit. Zarudzki draait met de bal, schiet en ... Gniazdowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
IDDN_Orzeł - Beer SV 0:6

55e minuut.
Surzyn passt de bal zonder na te denken. Pachota rent richting de bal. Bérczy speelt de bal door. Zarudzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarudzki draait met de bal, schiet en ... Paal!

56e minuut.
Pachota rent richting de bal. Pachota passt de bal zonder na te denken. Daar is Bérczy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bérczy haalt uit met een fantastische trap. Gniazdowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
IDDN_Orzeł - Beer SV 0:7

59e minuut.
Zarudzki passt de bal met de wreef. Pachota bereikt de bal nog maar net als eerste. Pachota passt de bal zonder na te denken. Surzyn rent richting de bal. Surzyn schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Isella met een harde bal richting middenveld. Bérczy bereikt de bal nog maar net als eerste. Bérczy probeert naar een medespeler te passen. Zarudzki is nu in balbezit. Zarudzki schiet op doel. Gniazdowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Brokuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Brokuła geeft een hoge lob. Shevelyukhin geeft de bal voor. Zarudzki springt en kopt de bal. Mencik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
IDDN_Orzeł - Beer SV 0:8

73e minuut.
Shevelyukhin geeft een hoge lob. Gąbka bereikt de bal nog maar net als eerste. Surzyn onderschept slim de pass. Surzyn schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Merkel onderschept slim de pass. Jan bereikt de bal nog maar net als eerste. Merkel verovert de bal door een tackle van achteren. Merkel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
IDDN_Orzeł - Beer SV 1:8

78e minuut.
Surzyn heeft problemen om de bal te vangen. Pachota bereikt de bal nog maar net als eerste. Pachota probeert naar een medespeler te passen. Zarudzki rent richting de bal. Zarudzki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Kıpırdamaz met een sublieme pass. Bérczy bereikt de bal nog maar net als eerste. Bérczy passt de bal zonder na te denken. Zarudzki is nu in balbezit. Zarudzki draait met de bal, schiet en ... Gniazdowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Skondras bereikt de bal nog maar net als eerste. Jan onderschept slim de pass. Jan passt de bal met de wreef. Zarudzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarudzki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Pasik bereikt de bal nog maar net als eerste. Drywa onderschept slim de pass. Bérczy speelt de bal door. Surzyn is nu in balbezit. Surzyn schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
IDDN_Orzeł - Beer SV 1:9

88e minuut.
Surzyn is nu in balbezit. Surzyn speelt de bal door. Bérczy heeft problemen om de bal te vangen. Surzyn is nu in balbezit. Surzyn schiet op doel. Gniazdowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Surzyn rent richting de bal. Bérczy rent richting de bal. Bărzoi rent richting de bal. Surzyn verovert de bal door een tackle van achteren. Surzyn haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Gniazdowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IDDN_Orzeł 78%, Beer SV 22%.
IDDN_Orzeł - Beer SV 1:9