Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Żabie Siekiery Axus FC
Normal Tactiek Moja
33% Balbezit 67%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 48
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 42.1
unsatisfactory Schieten very good
poor Passen adequate
poor Verdedigen good


2e minuut.
Daar is Birenbaum, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Birenbaum passt de bal in één keer door. Jachnik is nu in balbezit. Jachnik draait met de bal, schiet en ... Grzegorzewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Żabie Siekiery - Axus FC 0:1

5e minuut.
Mejía Guzmán heeft problemen om de bal te vangen. Brończyk rent richting de bal. Brończyk passt de bal met de wreef. Jachnik is nu in balbezit. Jachnik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Pamuła geeft een hoge lob. Daar is Witek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Putniković speelt de bal door. Herrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Herrera haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Żabie Siekiery - Axus FC 0:2

13e minuut.
Herrera is nu in balbezit. Herrera geeft een hoge lob. Jachnik is nu in balbezit. Jachnik schiet op doel. Grzegorzewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Żabie Siekiery - Axus FC 0:3

14e minuut.
Selingr speelt de bal door. Mejía Guzmán rent richting de bal. Jachnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Herrera de bal. Herrera schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Daar is Putniković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jachnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Jachnik passt de bal met de wreef. Herrera rent richting de bal. Herrera draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Mejía Guzmán speelt de bal door. Babulewicz rent richting de bal. Jachnik verovert de bal door een tackle van achteren. Jachnik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Żabie Siekiery - Axus FC 0:4

19e minuut.
Herrera is nu in balbezit. Jachnik passt de bal zonder na te denken. Mejía Guzmán bereikt de bal nog maar net als eerste. Mejía Guzmán haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Żabie Siekiery - Axus FC 0:5

20e minuut.
Wielopolski bereikt de bal nog maar net als eerste. Birenbaum verovert de bal door een tackle van achteren. Birenbaum met een sublieme pass. Herrera rent richting de bal. Herrera draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Grzegorzewski trapt de bal weg van het doel. Lamendola kopt de bal weg. Jachnik rent richting de bal. Herrera rent richting de bal. Herrera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Żabie Siekiery - Axus FC 0:6

24e minuut.
Putniković passt de bal zonder na te denken. Lamendola met een sublieme pass. Herrera is nu in balbezit. Jachnik is nu in balbezit. Jachnik haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Pamuła speelt de bal door. Herrera is nu in balbezit. Herrera geeft de bal voor. Jachnik rent richting de bal. Jachnik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Żabie Siekiery - Axus FC 0:7

28e minuut.
Birenbaum draait met de bal, schiet en ... Tyrmand probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Herrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Herrera haalt uit met een fantastische trap. Babulewicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Birenbaum zal de hoekschop nemen. Daar is Lamendola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wielopolski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lamendola is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Herrera legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal vliegt tegen de lat. Grzegorzewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Witek is nu in balbezit. Putniković onderschept slim de pass. Jachnik speelt de bal door. Herrera is nu in balbezit. Herrera schiet op doel. Grzegorzewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Birenbaum speelt de bal door. Herrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Herrera passt de bal zonder na te denken. Jachnik is nu in balbezit. Jachnik schiet op doel. Grzegorzewski bokst de bal weg. Klungelig pakt Tyrmand de bal. De bal raakt de paal.

36e minuut.
Kijoś controleert de bal met de borst. Selingr is nu in balbezit. Kijoś begaat een overtreding. Selingr raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

39e minuut.
Tęcza is nu in balbezit. Herrera onderschept slim de pass. Herrera passt de bal zonder na te denken. Daar is Jachnik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jachnik haalt uit met een fantastische trap. Grzegorzewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Płoszaj rent richting de bal. Murgoci verovert de bal door een tackle van achteren. Lamendola probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Jachnik de bal. Jachnik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Grzegorzewski trapt de bal weg van het doel. Birenbaum probeert de bal met de borst te controleren. Birenbaum geeft de bal voor. Jachnik rent richting de bal. Jachnik schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Żabie Siekiery 88%, Axus FC 12%.
Żabie Siekiery - Axus FC 0:7

46e minuut.
Herrera is nu in balbezit. Herrera passt de bal met de wreef. Lamendola bereikt de bal nog maar net als eerste. Herrera is nu in balbezit. Herrera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Żabie Siekiery - Axus FC 0:8

48e minuut.
Lamendola passt de bal zonder na te denken. Jachnik is nu in balbezit. Herrera rent richting de bal. Daar is Herrera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Herrera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Żabie Siekiery - Axus FC 0:9

50e minuut.
Mejía Guzmán verovert de bal door een tackle van achteren. Mejía Guzmán geeft de bal voor. Jachnik is nu in balbezit. Jachnik draait met de bal, schiet en ... Grzegorzewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Tyrmand heeft problemen om de bal te vangen. Jachnik rent richting de bal. Herrera is nu in balbezit. Herrera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Żabie Siekiery - Axus FC 0:10

51e minuut.
Witek probeert naar een medespeler te passen. Daar is Płoszaj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Herrera verovert de bal door een tackle van achteren. Herrera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Żabie Siekiery - Axus FC 0:11

52e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Grzegorzewski niet meer kan verder spelen. Korycki komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Jachnik is nu in balbezit. Tęcza verovert de bal door een tackle van achteren. Herrera onderschept slim de pass. Jachnik is nu in balbezit. Jachnik draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Putniković geeft de bal voor. Herrera is nu in balbezit. Herrera passt de bal zonder na te denken. Jachnik is nu in balbezit. Jachnik haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Jachnik rent richting de bal. Herrera rent richting de bal. Jachnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Jachnik haalt uit met een fantastische trap. Korycki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Żabie Siekiery - Axus FC 0:12

59e minuut.
Tyrmand geeft een hoge lob. Inworp. Mejía Guzmán zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jachnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Jachnik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Jachnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Jachnik passt de bal met de wreef. Mejía Guzmán probeert naar een medespeler te passen. Herrera rent richting de bal. Herrera haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Jachnik speelt de bal door. Mejía Guzmán is nu in balbezit. Mejía Guzmán passt de bal in één keer door. Jachnik is nu in balbezit. Jachnik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Żabie Siekiery - Axus FC 0:13

68e minuut.
Lamendola passt de bal in één keer door. Mejía Guzmán rent richting de bal. Mejía Guzmán met een sublieme pass. Klungelig pakt Jachnik de bal. Jachnik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Żabie Siekiery - Axus FC 0:14

72e minuut.
Klungelig pakt Putniković de bal. Tęcza is nu in balbezit. Herrera onderschept slim de pass. Jachnik is nu in balbezit. Jachnik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Żabie Siekiery - Axus FC 0:15

77e minuut.
Putniković speelt de bal door. Herrera rent richting de bal. Herrera met een sublieme pass. Jachnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Jachnik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Korycki met een harde bal richting middenveld. Birenbaum kopt de bal weg. Klungelig pakt Herrera de bal. Herrera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Żabie Siekiery - Axus FC 0:16

85e minuut.
Herrera is nu in balbezit. Jachnik is nu in balbezit. Herrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Herrera draait met de bal, schiet en ... Korycki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Żabie Siekiery - Axus FC 0:17

87e minuut.
Putniković rent richting de bal. Putniković passt de bal zonder na te denken. Mejía Guzmán speelt de bal door. Jachnik is nu in balbezit. Jachnik draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Żabie Siekiery 84%, Axus FC 16%.
Żabie Siekiery - Axus FC 0:17