Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WALLACHIA pinguinul zburator
univ Tactiek 2
43% Balbezit 57%
67% Spel op eigen helft 33%
4 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
58.5 gemiddelde waardering 66.2
very good Schieten outstanding
solid Passen formidable
formidable Verdedigen outstanding


4e minuut.
Eftimescu geeft de bal voor. Pajukoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sodalski onderschept slim de pass. Sodalski draait met de bal, schiet en ... Palojoki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - pinguinul zburator 0:1

12e minuut.
Pudel geeft een lange en hoge pass. Chivadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Chivadze passt de bal zonder na te denken. Eftimescu geeft een lange en hoge pass. Vlad springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - pinguinul zburator 0:2

18e minuut.
Ruciński rent richting de bal. Vlad verovert de bal door een tackle van achteren. Vlad kan de bal niet met de borst controleren. Vlad haalt uit met een fantastische trap. Palojoki werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

23e minuut.
Chivadze met een sublieme pass. Eftimescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Eftimescu probeert naar een medespeler te passen. Vlad rent richting de bal. Vlad draait met de bal, schiet en ... Palojoki bokst de bal weg.

26e minuut.
Perinçek rent richting de bal. Perinçek geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Pudel de bal onder controle te krijgen. Vlad is nu in balbezit. Vlad draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Cobas Obarrio bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghinea geeft een hoge lob. Klungelig pakt Pudel de bal. Vlad is nu in balbezit. Vlad schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Palojoki probeert naar een medespeler te passen. Muzambinho kopt de bal weg. Klungelig pakt Porras de bal. Porras haalt uit met een fantastische trap. Gumiero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WALLACHIA 61%, pinguinul zburator 39%.
WALLACHIA - pinguinul zburator 0:2

47e minuut.
Barrera maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Eftimescu rent richting de bal. Eftimescu speelt de bal door. Vlad rent richting de bal. Vlad draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Dantas geeft een hoge lob. Porras is nu in balbezit. Ghinea bereikt de bal nog maar net als eerste. Porras onderschept slim de pass. Porras schiet op doel. Gumiero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Eftimescu probeert naar een medespeler te passen. Vlad is nu in balbezit. Bajer is nu in balbezit. Vlad onderschept slim de pass. Vlad draait met de bal, schiet en ... Palojoki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tica komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Eftimescu met een sublieme pass. Vlad is nu in balbezit. Vlad geeft de bal voor. Sodalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sodalski schiet op doel. Palojoki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Pizarro speelt de bal door. Eftimescu rent richting de bal. Eftimescu probeert naar een medespeler te passen. Vlad rent richting de bal. Vlad haalt uit met een fantastische trap. Palojoki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ruciński geeft een hoge lob. Porras bereikt de bal nog maar net als eerste. Negão begaat een overtreding. Negão krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Porras is nu in balbezit. Negão legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Porras is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Porras neemt zijn aanloop. Gumiero maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - pinguinul zburator 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WALLACHIA 73%, pinguinul zburator 27%.
WALLACHIA - pinguinul zburator 1:2