Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
pinguinul zburator WALLACHIA
2 Tactiek univ
53% Balbezit 47%
26% Spel op eigen helft 74%
16 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
67.8 gemiddelde waardering 57.9
zeer goed Schieten solide
uitmuntend Passen solide
uitmuntend Verdedigen formidabel


1e minuut.
Pizarro rent richting de bal. Pizarro passt de bal in één keer door. Eftimescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Eftimescu geeft een lange en hoge pass. Auribault krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
pinguinul zburator - WALLACHIA 1:0

3e minuut.
Eftimescu heeft problemen om de bal te vangen. Eftimescu probeert naar een medespeler te passen. Veskioja bereikt de bal nog maar net als eerste. Veskioja draait met de bal, schiet en ... Palojoki werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Atencio geeft een lange en hoge pass. Inworp. Chivadze met de inworp. Eftimescu rent richting de bal. Eftimescu geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Daar is Arteaga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tica bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Arteaga. Arteaga krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Eftimescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Eftimescu geeft een hoge lob. Veskioja kopt de bal weg. Auribault bereikt de bal nog maar net als eerste. Auribault schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Arteaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Arteaga geeft een hoge lob. Chivadze kopt de bal weg. Veskioja is nu in balbezit. Veskioja haalt uit met een fantastische trap. Palojoki bokst de bal weg.

31e minuut.
Ghinea onderschept slim de pass. Ghinea met een sublieme pass. Pizarro probeert naar een medespeler te passen. Auribault bereikt de bal nog maar net als eerste. Auribault draait met de bal, schiet en ... Palojoki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Muzambinho geeft een lange en hoge pass. Tica is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ghinea. Ghinea krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Pizarro speelt de bal door. Eftimescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Eftimescu probeert naar een medespeler te passen. Veskioja bereikt de bal nog maar net als eerste. Veskioja schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pinguinul zburator 26%, WALLACHIA 74%.
pinguinul zburator - WALLACHIA 1:0

52e minuut.
Baltacı met een sublieme pass. Klungelig pakt Eftimescu de bal. Eftimescu passt de bal met de wreef. Veskioja is nu in balbezit. Veskioja haalt uit met een fantastische trap. Palojoki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Eftimescu geeft een lange en hoge pass. Palojoki werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Ruciński verovert de bal door een tackle van achteren. Auribault heeft problemen om de bal te vangen. Auribault draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Inworp. Chivadze met een snelle inworp. Eftimescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Eftimescu geeft een hoge lob. Auribault maakt een snoekduik en kopt de bal. Palojoki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Baltacı probeert naar een medespeler te passen. Vardanyan met een sublieme pass. Auribault rent richting de bal. Auribault draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
pinguinul zburator - WALLACHIA 2:0

84e minuut.
Muzambinho is nu in balbezit. Muzambinho speelt de bal door. Porras bereikt de bal nog maar net als eerste. Porras haalt uit met een fantastische trap. Stalewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
pinguinul zburator - WALLACHIA 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pinguinul zburator 27%, WALLACHIA 73%.
pinguinul zburator - WALLACHIA 2:1