Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-01-29 18:04
  • Competitiewedstrijd: Liga III.05
  • Stadion: Olimpico Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 35754
FC Athletico CAMPIONUL
4-3-3 Tactiek alta 11 d
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
16 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 3
63.8 gemiddelde waardering 59.3
uitmuntend Schieten formidabel
zeer goed Passen solide
uitstekend Verdedigen solide


5e minuut.
Massú rent richting de bal. Massú geeft een lange en hoge pass. Mejía rent richting de bal. Mejía draait met de bal, schiet en ... Alba probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Athletico - CAMPIONUL 1:0

13e minuut.
Cecalenco verovert de bal door een tackle van achteren. Cecalenco geeft een hoge lob. Boileau rent richting de bal. Boileau draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Athletico - CAMPIONUL 1:1

18e minuut.
Piñas bereikt de bal nog maar net als eerste. Barcău verovert de bal door een tackle van achteren. Barcău passt de bal in één keer door. Geißler rent richting de bal. Geißler draait met de bal, schiet en ... Alba bokst de bal weg.

20e minuut.
Boileau kopt de bal weg. Braxos geeft de bal voor. Mejía kopt de bal weg. Geißler rent richting de bal. Geißler draait met de bal, schiet en ... Paal!

23e minuut.
Barcău bereikt de bal nog maar net als eerste. Mejía bereikt de bal nog maar net als eerste. Barcău rent richting de bal. Geißler bereikt de bal nog maar net als eerste. Geißler draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Barcău kopt de bal weg. Geißler rent richting de bal. Ağalarov maakt een afschuwelijke overtreding. Ağalarov krijgt een gele kaart. Geißler raakt geblesseerd tijdens het duel. Barcău komt bij de bal en schiet. Alba kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Athletico - CAMPIONUL 2:1

32e minuut.
Vujanović passt de bal zonder na te denken. Mejía is nu in balbezit. Barcău met een sublieme pass. Daar is Geißler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Geißler draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Geißler controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Pallas neemt vlug de vrije trap. Iturbe heeft problemen om de bal te vangen. Boileau rent richting de bal. Boileau schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Cecalenco is nu in balbezit. Cecalenco passt de bal in één keer door. Morar speelt de bal door. Chiriac is nu in balbezit. Chiriac draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Athletico 50%, CAMPIONUL 50%.
FC Athletico - CAMPIONUL 2:1

46e minuut.
Barcău is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cecalenco. Barcău raakt geblesseerd tijdens het duel. Massú met een snel genomen vrije trap. Geißler krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Daar is Iturbe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Massú bereikt de bal nog maar net als eerste. Boileau onderschept slim de pass. Boileau probeert de bal met de borst te controleren. Boileau schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Reiss de bal. Reiss draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Athletico - CAMPIONUL 2:2

62e minuut.
Massú rent richting de bal. Chiriac begaat een overtreding. Massú is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Massú zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Mejía kopt de bal weg. Geißler is nu in balbezit. Geißler draait met de bal, schiet en ... Alba maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Athletico - CAMPIONUL 3:2

63e minuut.
Morar met een sublieme pass. Skonieczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Skonieczka probeert naar een medespeler te passen. Reiss rent richting de bal. Reiss schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Mejía kan de bal niet met de borst controleren. Barcău bereikt de bal nog maar net als eerste. Geißler bereikt de bal nog maar net als eerste. Geißler haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Athletico - CAMPIONUL 4:2

69e minuut.
Węglocki komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Kozłowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Alunni probeert naar een medespeler te passen. Vujanović met een sublieme pass. Massú geeft een hoge lob. Geißler maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Morar zal de hoekschop nemen. Daar is Pallas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reiss bereikt de bal nog maar net als eerste. Reiss schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Węglocki is nu in balbezit. Węglocki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Pallas bereikt de bal nog maar net als eerste. Geißler verovert de bal door een tackle van achteren. Geißler passt de bal zonder na te denken. Barcău is nu in balbezit. Barcău schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Athletico 44%, CAMPIONUL 56%.
FC Athletico - CAMPIONUL 4:2