Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Guerreros Espectaculares Amigo CD
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 22.7
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


11e minuut.
Roa bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Vilagrasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Vilagrasa met een sublieme pass. Fernández Álvarez rent richting de bal. Fernández Álvarez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Quintana Mendiola is nu in balbezit. Quintana Mendiola speelt de bal door. Galca bereikt de bal nog maar net als eerste. Galca schiet op doel. Trueba probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!

17e minuut.
Caldito is nu in balbezit. Quintana Mendiola rent richting de bal. Fariñas begaat een overtreding. Fariñas krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Torregrosa passt de bal in één keer door. Cameán rent richting de bal. Fernández Álvarez onderschept slim de pass. Fernández Álvarez haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Fernández Álvarez rent richting de bal. Fernández Álvarez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Guerreros Espectaculares - Amigo CD 0:1

21e minuut.
Zamora geeft een lange en hoge pass. Roa kopt de bal weg. Fariñas controleert de bal met de borst. Quintana Mendiola rent richting de bal. Quintana Mendiola schiet op doel. Márquez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Caldito bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrios verovert de bal door een tackle van achteren. Barrios probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Fernández Álvarez de bal. Fernández Álvarez draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Roa verovert de bal door een tackle van achteren. Galca is nu in balbezit. Galca passt de bal met de wreef. Quintana Mendiola is nu in balbezit. Quintana Mendiola draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Klungelig pakt Quintana Mendiola de bal. Barrios rent richting de bal. Met opzet legt Quintana Mendiola zijn tegenspeler op de grond. Quintana Mendiola krijgt een gele kaart. Barrios roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Barrios kan niet meer verder spelen. Martos komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guerreros Espectaculares 43%, Amigo CD 57%.
Guerreros Espectaculares - Amigo CD 0:1

46e minuut.
Panadero rent richting de bal. Zamora verovert de bal door een tackle van achteren. Zamora met een sublieme pass. Galca bereikt de bal nog maar net als eerste. Galca draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Pinel speelt de bal door. Fernández Álvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Tres onderschept slim de pass. Torregrosa rent richting de bal. Torregrosa haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Casacuberta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Fariñas rent richting de bal. Fariñas passt de bal in één keer door. Cameán rent richting de bal. Martos is nu in balbezit. Martos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Klungelig pakt Torregrosa de bal. Tres is nu in balbezit. Torregrosa probeert naar een medespeler te passen. Fernández Álvarez is nu in balbezit. Fernández Álvarez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Guerreros Espectaculares - Amigo CD 0:2

67e minuut.
Daar is Roa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pérez Vilagrasa bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Roa. Pérez Vilagrasa is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pérez Vilagrasa zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Caldito probeert naar een medespeler te passen. Galca rent richting de bal. Galca passt de bal zonder na te denken. Quintana Mendiola is nu in balbezit. Quintana Mendiola draait met de bal, schiet en ... Márquez bokst de bal weg.

79e minuut.
Paredes Arango is nu in balbezit. Paredes Arango geeft een hoge lob. Pérez Vilagrasa heeft problemen om de bal te vangen. Quintana Mendiola is nu in balbezit. Quintana Mendiola haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guerreros Espectaculares 52%, Amigo CD 48%.
Guerreros Espectaculares - Amigo CD 0:2