Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
los gilitos C.D Beniel
442 Tactiek Normal
66% Balbezit 34%
22% Spel op eigen helft 78%
30 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.2 gemiddelde waardering 18
formidabel Schieten zwak
redelijk Passen slecht
redelijk Verdedigen slecht


9e minuut.
Anchieta kopt de bal weg. Klungelig pakt Furkó de bal. Furkó speelt de bal door. Capelli rent richting de bal. Capelli schiet op doel. Bello Rebolo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Klungelig pakt Arocha de bal. Furkó geeft de bal voor. Czeglédi heeft problemen om de bal te vangen. Czeglédi draait met de bal, schiet en ... Bello Rebolo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Jardón is nu in balbezit. Capelli onderschept slim de pass. Capelli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
los gilitos - C.D Beniel 1:0

13e minuut.
Doeltrap. Bello Rebolo trapt de bal weg. Anchieta kopt de bal weg. Daar is Capelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Capelli draait met de bal, schiet en ... Bello Rebolo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Furkó met de inworp. Osiatyński rent richting de bal. Furkó geeft een lange en hoge pass. Capelli is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Bajraktari passt de bal zonder na te denken. Durmuş bereikt de bal nog maar net als eerste. Durmuş passt de bal zonder na te denken. Capelli is nu in balbezit. Capelli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Capelli is nu in balbezit. Capelli passt de bal met de wreef. Czeglédi bereikt de bal nog maar net als eerste. Czeglédi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
los gilitos - C.D Beniel 2:0

34e minuut.
Capelli passt de bal in één keer door. Czeglédi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tapia is nu in balbezit. Capelli rent richting de bal. Capelli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Durmuş geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Jardón de bal. Capelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Capelli schiet op doel. Bello Rebolo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
los gilitos - C.D Beniel 3:0

38e minuut.
Capelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Capelli passt de bal in één keer door. Czeglédi bereikt de bal nog maar net als eerste. Czeglédi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Osiatyński met een snelle inworp. Furkó probeert naar een medespeler te passen. Czeglédi bereikt de bal nog maar net als eerste. Czeglédi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
los gilitos - C.D Beniel 4:0

44e minuut.
Osiatyński verovert de bal door een tackle van achteren. Furkó bereikt de bal nog maar net als eerste. Furkó probeert naar een medespeler te passen. Czeglédi rent richting de bal. Czeglédi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los gilitos 27%, C.D Beniel 73%.
los gilitos - C.D Beniel 4:0

47e minuut.
Anchieta rent richting de bal. Anchieta geeft een hoge lob. Daar is Barroso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Durmuş is nu in balbezit. Durmuş geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Furkó probeert naar een medespeler te passen. Capelli rent richting de bal. Capelli geeft een hoge lob. Czeglédi is nu in balbezit. Czeglédi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
los gilitos - C.D Beniel 5:0

53e minuut.
Anchieta passt de bal met de wreef. Piferrer rent richting de bal. Osiatyński verovert de bal door een tackle van achteren. Osiatyński geeft de bal voor. Czeglédi krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
los gilitos - C.D Beniel 6:0

60e minuut.
Anchieta geeft de bal voor. Daar is Tapia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czeglédi bereikt de bal nog maar net als eerste. Czeglédi draait met de bal, schiet en ... Bello Rebolo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
los gilitos - C.D Beniel 7:0

61e minuut.
Furkó rent richting de bal. Furkó passt de bal in één keer door. Capelli met een sublieme pass. Czeglédi is nu in balbezit. Czeglédi haalt uit met een fantastische trap. Bello Rebolo bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
los gilitos - C.D Beniel 8:0

62e minuut.
Bajraktari geeft een lange en hoge pass. Tapia rent richting de bal. Czeglédi onderschept slim de pass. Czeglédi draait met de bal, schiet en ... Bello Rebolo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Żeromski speelt de bal door. Durmuş is nu in balbezit. Durmuş geeft een hoge lob. Capelli springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
los gilitos - C.D Beniel 9:0

66e minuut.
Sañudo passt de bal in één keer door. Czeglédi bereikt de bal nog maar net als eerste. Czeglédi passt de bal in één keer door. Capelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Capelli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Leonardsson is nu in balbezit. Leonardsson probeert naar een medespeler te passen. Furkó probeert naar een medespeler te passen. Czeglédi rent richting de bal. Czeglédi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Sañudo heeft problemen om de bal te vangen. Bajraktari is nu in balbezit. Anchieta bereikt de bal nog maar net als eerste. Anchieta passt de bal zonder na te denken. Furkó geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Leonardsson passt de bal met de wreef. Furkó bereikt de bal nog maar net als eerste. Arocha rent richting de bal. Furkó verovert de bal door een tackle van achteren. Furkó speelt de bal door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Czeglédi is nu in balbezit. Czeglédi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
los gilitos - C.D Beniel 10:0

78e minuut.
Capelli verovert de bal door een tackle van achteren. Capelli passt de bal met de wreef. Daar is Tapia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czeglédi bereikt de bal nog maar net als eerste. Czeglédi schiet op doel. Bello Rebolo bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
los gilitos - C.D Beniel 11:0

82e minuut.
Żeromski bereikt de bal nog maar net als eerste. Anchieta bereikt de bal nog maar net als eerste. Anchieta probeert naar een medespeler te passen. Czeglédi is nu in balbezit. Czeglédi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Durmuş raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pudysiak komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Calonge rent richting de bal. Anchieta verovert de bal door een tackle van achteren. Anchieta met een sublieme pass. Czeglédi rent richting de bal. Czeglédi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Bajraktari kopt de bal weg. Daar is Capelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Capelli passt de bal zonder na te denken. Czeglédi rent richting de bal. Czeglédi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
los gilitos - C.D Beniel 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los gilitos 16%, C.D Beniel 84%.
los gilitos - C.D Beniel 12:0