Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atletic Videle Argeșul Mihailesti
vyct1 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
24% Spel op eigen helft 76%
47 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.8 gemiddelde waardering 19.3
zeer goed Schieten zwak
uitstekend Passen slecht
goed Verdedigen slecht


3e minuut.
Dubas geeft een hoge lob. Deleanu rent richting de bal. Biliński onderschept slim de pass. Biliński geeft een lange en hoge pass. Tritone springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Grigor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Grigor met een sublieme pass. Timić kopt de bal weg. Biliński heeft problemen om de bal te vangen. Biliński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Luśnia passt de bal zonder na te denken. Slavkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Slavkov passt de bal met de wreef. Tritone rent richting de bal. Tritone haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Tritone is nu in balbezit. Tritone met een sublieme pass. Biliński is nu in balbezit. Biliński haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Grigor trapt de bal weg van het doel. Slavkov rent richting de bal. Slavkov geeft een lange en hoge pass. Biliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Biliński haalt uit met een fantastische trap. Paal! Grigor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Puda zal de hoekschop nemen. Tritone maakt een snoekduik en kopt de bal. Grigor probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletic Videle - Argeșul Mihailesti 1:0

15e minuut.
Slavkov rent richting de bal. Slavkov passt de bal zonder na te denken. Daar is Biliński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Biliński draait met de bal, schiet en ... Grigor werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletic Videle - Argeșul Mihailesti 2:0

17e minuut.
Luśnia geeft een hoge lob. Klungelig pakt Maier de bal. Nanu rent richting de bal. Tritone onderschept slim de pass. Tritone schiet op doel. Grigor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletic Videle - Argeșul Mihailesti 3:0

20e minuut.
Puda met een sublieme pass. Biliński is nu in balbezit. Biliński passt de bal zonder na te denken. Tritone bereikt de bal nog maar net als eerste. Tritone schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Maier rent richting de bal. Tritone onderschept slim de pass. Tritone speelt de bal door. Biliński is nu in balbezit. Biliński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletic Videle - Argeșul Mihailesti 4:0

24e minuut.
Biliński geeft een lange en hoge pass. Daar is Slavkov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Slavkov passt de bal met de wreef. Biliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Biliński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Slavkov passt de bal met de wreef. Tritone rent richting de bal. Tritone passt de bal in één keer door. Biliński is nu in balbezit. Biliński draait met de bal, schiet en ... Grigor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Judele rent richting de bal. Luśnia onderschept slim de pass. Luśnia passt de bal met de wreef. Tritone rent richting de bal. Tritone schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Doeltrap. Grigor trapt de bal weg van het doel. Puda kopt de bal weg. Biliński is nu in balbezit. Biliński schiet op doel. Grigor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Picoli speelt de bal door. Puda speelt de bal door. Biliński is nu in balbezit. Biliński draait met de bal, schiet en ... Grigor maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletic Videle - Argeșul Mihailesti 5:0

41e minuut.
Speriatu onderschept slim de pass. Speriatu met een sublieme pass. Maier rent richting de bal. Tritone bereikt de bal nog maar net als eerste. Tritone haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Klungelig pakt Biliński de bal. Deleanu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Biliński raakt geblesseerd tijdens het duel. Deleanu probeert naar een medespeler te passen. Picoli zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Tritone maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletic Videle 25%, Argeșul Mihailesti 75%.
Atletic Videle - Argeșul Mihailesti 5:0

47e minuut.
Tritone verovert de bal door een tackle van achteren. Tritone passt de bal met de wreef. Puda probeert naar een medespeler te passen. Biliński rent richting de bal. Biliński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Biliński kopt de bal weg. Judele heeft problemen om de bal te vangen. Timić met een sublieme pass. Biliński rent richting de bal. Biliński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletic Videle - Argeșul Mihailesti 6:0

55e minuut.
Grigor met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Slavkov de bal. Slavkov probeert naar een medespeler te passen. Tritone bereikt de bal nog maar net als eerste. Tritone draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atletic Videle - Argeșul Mihailesti 7:0

58e minuut.
Picoli kan de bal niet met de borst controleren. Picoli speelt de bal door. Slavkov met een sublieme pass. Tritone is nu in balbezit. Tritone haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletic Videle - Argeșul Mihailesti 8:0

63e minuut.
Timić met een sublieme pass. Slavkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Slavkov passt de bal met de wreef. Tritone rent richting de bal. Tritone draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Daar is Maier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletic Videle - Argeșul Mihailesti 9:0

66e minuut.
Slavkov geeft de bal voor. Judele probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Biliński is nu in balbezit. Biliński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Slavkov rent richting de bal. Slavkov passt de bal met de wreef. Biliński rent richting de bal. Biliński schiet op doel. Grigor maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletic Videle - Argeșul Mihailesti 10:0

72e minuut.
Luśnia kopt de bal weg. Biliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Biliński passt de bal met de wreef. Tritone is nu in balbezit. Tritone schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Grigor trapt de bal weg. Bosinceanu kopt de bal weg. Klungelig pakt Deleanu de bal. Biliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Biliński haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Picoli met een sublieme pass. Puda met een sublieme pass. Luśnia geeft een hoge lob. Tritone heeft problemen om de bal te vangen. Tritone haalt uit met een fantastische trap. Grigor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Puda probeert naar een medespeler te passen. Tritone rent richting de bal. Maier is nu in balbezit. Tritone verovert de bal door een tackle van achteren. Tritone schiet op doel. Grigor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Biliński is nu in balbezit. Biliński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atletic Videle - Argeșul Mihailesti 11:0

81e minuut.
Biliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Biliński haalt uit met een fantastische trap. Picoli heeft problemen om de bal te vangen. Picoli geeft een lange en hoge pass. Tritone krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Doeltrap. Grigor trapt de bal weg. Puda met een sublieme pass. Daar is Biliński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Biliński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletic Videle - Argeșul Mihailesti 12:0

85e minuut.
Puda met een snelle inworp. Biliński met een sublieme pass. Tritone is nu in balbezit. Tritone schiet op doel. Grigor probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletic Videle - Argeșul Mihailesti 13:0

86e minuut.
Tritone verovert de bal door een tackle van achteren. Tritone passt de bal met de wreef. Daar is Biliński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Biliński haalt uit met een fantastische trap. Grigor werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Puda met een sublieme pass. Maier rent richting de bal. Tritone onderschept slim de pass. Tritone draait met de bal, schiet en ... Grigor maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletic Videle - Argeșul Mihailesti 14:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletic Videle 23%, Argeșul Mihailesti 77%.
Atletic Videle - Argeșul Mihailesti 14:0