Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
49-ers Brasov Pelicanul Negru
49 Tactiek pa-pa-do
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.7 gemiddelde waardering 51.7
solid Schieten very good
good Passen very good
good Verdedigen very good


4e minuut.
Paşayev geeft een hoge lob. Gutek met een sublieme pass. Vasco is nu in balbezit. Paşayev is nu in balbezit. Paşayev draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Vasco is nu in balbezit. Orth begaat een overtreding. Vasco raakt geblesseerd tijdens het duel. Vasco zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Šaštinský bereikt de bal nog maar net als eerste. Teke verovert de bal door een tackle van achteren. Teke haalt uit met een fantastische trap. Gutek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Gutek speelt de bal door. Vasco kopt de bal weg. Boguś probeert naar een medespeler te passen. Karakula rent richting de bal. Karakula haalt uit met een fantastische trap. Paal! Hetman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
49-ers Brasov - Pelicanul Negru 0:1

17e minuut.
Milanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Boguś rent richting de bal. Boguś geeft een lange en hoge pass. Karakula bereikt de bal nog maar net als eerste. Karakula draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
49-ers Brasov - Pelicanul Negru 0:2

28e minuut.
Klungelig pakt Tomoşoiu de bal. Tomoşoiu passt de bal met de wreef. Teke bereikt de bal nog maar net als eerste. Teke draait met de bal, schiet en ... Šaštinský probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gutek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Borges met een sublieme pass. Karakula bereikt de bal nog maar net als eerste. Karakula passt de bal zonder na te denken. Niedziela is nu in balbezit. Niedziela schiet op doel. Hetman bokst de bal weg.

37e minuut.
Orth passt de bal zonder na te denken. Borges is nu in balbezit. Borges met een sublieme pass. Niedziela bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedziela schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Novello, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niedziela is nu in balbezit. Niedziela draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
49-ers Brasov - Pelicanul Negru 0:3

43e minuut.
Macrì probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Teke bereikt de bal nog maar net als eerste. Macrì rent richting de bal. Teke verovert de bal door een tackle van achteren. Teke schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 49-ers Brasov 50%, Pelicanul Negru 50%.
49-ers Brasov - Pelicanul Negru 0:3

46e minuut.
Mirkowski met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tejkal met de inworp. Paşayev rent richting de bal. Paşayev schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Teke springt en kopt de bal. Gutek bokst de bal weg.

49e minuut.
Orth raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Garriga komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Mirkowski met een sublieme pass. Niedziela bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedziela passt de bal in één keer door. Karakula is nu in balbezit. Karakula draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
49-ers Brasov - Pelicanul Negru 0:4

70e minuut.
Novello met een sublieme pass. Klungelig pakt Milanović de bal. Boguś rent richting de bal. Boguś geeft een lange en hoge pass. Daar is Cívka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Inworp. Borges met een snelle inworp. Lerby bereikt de bal nog maar net als eerste. Karakula verovert de bal door een tackle van achteren. Karakula geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Tejkal kopt de bal weg. Paşayev rent richting de bal. Paşayev geeft een hoge lob. Teke maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
49-ers Brasov - Pelicanul Negru 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 49-ers Brasov 55%, Pelicanul Negru 45%.
49-ers Brasov - Pelicanul Negru 1:4