Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pelicanul Negru Motaneii Fiorosi
pa-pa-do Tactiek 352
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
50.7 gemiddelde waardering 59.5
solide Schieten zeer goed
zeer goed Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Dobalyan passt de bal in één keer door. Bucşaru met een sublieme pass. Socea probeert naar een medespeler te passen. Turcomano is nu in balbezit. Turcomano schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Karakula passt de bal in één keer door. Guerre heeft problemen om de bal te vangen. Buculei bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerre bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerre schiet op doel. bin Abdul Ghani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Szekely geeft een hoge lob. Maurel kopt de bal weg. Borges rent richting de bal. Borges geeft een hoge lob. Guerre maakt een snoekduik en kopt de bal. bin Abdul Ghani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Klungelig pakt Karakula de bal. Guerre bereikt de bal nog maar net als eerste. Karakula is nu in balbezit. Karakula draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pelicanul Negru - Motaneii Fiorosi 1:0

23e minuut.
Plesník passt de bal in één keer door. Turcomano bereikt de bal nog maar net als eerste. Šaštinský legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Turcomano raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Socea neemt zijn aanloop.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Plesník onderschept slim de pass. Plesník geeft een hoge lob. Socea probeert naar een medespeler te passen. Turcomano is nu in balbezit. Turcomano schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Guerre rent richting de bal. Boguś rent richting de bal. Boguś probeert naar een medespeler te passen. Karakula heeft problemen om de bal te vangen. Karakula schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pelicanul Negru 53%, Motaneii Fiorosi 47%.
Pelicanul Negru - Motaneii Fiorosi 1:0

53e minuut.
Šagovnović kopt de bal weg. Šaštinský heeft problemen om de bal te vangen. Turcomano bereikt de bal nog maar net als eerste. Turcomano schiet op doel. Niţă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pelicanul Negru - Motaneii Fiorosi 1:1

56e minuut.
Bucşaru is nu in balbezit. Bucşaru geeft de bal voor. Klungelig pakt Šaštinský de bal. Turcomano rent richting de bal. Turcomano draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mirkowski met de inworp. Šagovnović met een sublieme pass. Turcomano rent richting de bal. Turcomano draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Macrì rent richting de bal. Socea onderschept slim de pass. Socea passt de bal zonder na te denken. Turcomano is nu in balbezit. Turcomano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pelicanul Negru - Motaneii Fiorosi 1:2

83e minuut.
Sacko geeft een lange en hoge pass. Borges met een sublieme pass. Klungelig pakt Karakula de bal. Karakula haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pelicanul Negru 56%, Motaneii Fiorosi 44%.
Pelicanul Negru - Motaneii Fiorosi 1:2