Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-02-22 18:31
  • Competitiewedstrijd: NB III.01
  • Stadion: Stafford Aréna
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 17474
stafford sc bájermünchen
4-3-1-2 Tactiek 433
54% Balbezit 46%
34% Spel op eigen helft 66%
21 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
61.3 gemiddelde waardering 51.7
uitstekend Schieten uitstekend
zeer goed Passen redelijk
formidabel Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Brechbühl passt de bal zonder na te denken. Gandolfo heeft problemen om de bal te vangen. Bryński rent richting de bal. Bryński haalt uit met een fantastische trap. Toscán maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
stafford sc - bájermünchen 0:1

10e minuut.
Jerkovich met een sublieme pass. Molina is nu in balbezit. Özsürgün rent richting de bal. Özsürgün geeft een lange en hoge pass. Tihanyi springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
stafford sc - bájermünchen 1:1

14e minuut.
Heineken kopt de bal weg. Brechbühl controleert de bal met de borst. Bryński is nu in balbezit. Soldevila rent richting de bal. Soldevila draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
stafford sc - bájermünchen 1:2

18e minuut.
Soldevila verovert de bal door een tackle van achteren. Bryński rent richting de bal. Gandolfo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bryński onderschept slim de pass. Bryński schiet op doel. Toscán verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Soldevila rent richting de bal. Soldevila haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
stafford sc - bájermünchen 1:3

20e minuut.
Brechbühl bereikt de bal nog maar net als eerste. Brechbühl geeft een lange en hoge pass. Özsürgün kopt de bal weg. Tihanyi rent richting de bal. Tihanyi haalt uit met een fantastische trap. Kamocsai kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Tihanyi rent richting de bal. Bódis rent richting de bal. Pulja tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pulja krijgt een gele kaart. Bódis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Brindisi komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Bódis rent richting de bal. Tihanyi rent richting de bal. Bódis is nu in balbezit. Tihanyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tihanyi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Brindisi passt de bal met de wreef. Jerkovich rent richting de bal. Met opzet legt Tihanyi zijn tegenspeler op de grond. Tihanyi krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Bódis is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pulja. Bódis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Brindisi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Tihanyi springt en kopt de bal. Kamocsai kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Oidermaa heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Molina geeft een hoge lob. Daar is Pulja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pulja met een sublieme pass. Bryński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bryński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: stafford sc 41%, bájermünchen 59%.
stafford sc - bájermünchen 1:3

48e minuut.
Scieur bereikt de bal nog maar net als eerste. Jabor verovert de bal door een tackle van achteren. Jabor passt de bal met de wreef. Bódis is nu in balbezit. Bódis draait met de bal, schiet en ... Kamocsai verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ferencz komt het veld opgelopen. Mason komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Jabor passt de bal met de wreef. Brindisi probeert naar een medespeler te passen. Mason is nu in balbezit. Ferencz is nu in balbezit. Ferencz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
stafford sc - bájermünchen 2:3

63e minuut.
Soldevila bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferencz onderschept slim de pass. Ferencz probeert naar een medespeler te passen. Mason bereikt de bal nog maar net als eerste. Mason haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
stafford sc - bájermünchen 3:3

68e minuut.
Scieur rent richting de bal. Hapka onderschept slim de pass. Hapka passt de bal zonder na te denken. Mason rent richting de bal. Mason draait met de bal, schiet en ... Kamocsai kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Ferencz is nu in balbezit. Oidermaa verovert de bal door een tackle van achteren. Brindisi onderschept slim de pass. Ferencz is nu in balbezit. Ferencz haalt uit met een fantastische trap. Kamocsai kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Klungelig pakt Pulja de bal. Ferencz verovert de bal door een tackle van achteren. Ferencz met een sublieme pass. Daar is Mason, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mason draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Kamocsai trapt de bal weg. Jabor kopt de bal weg. Brindisi speelt de bal door. Mason is nu in balbezit. Mason draait met de bal, schiet en ... Kamocsai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Bogdán probeert naar een medespeler te passen. Özsürgün is nu in balbezit. Özsürgün passt de bal in één keer door. Ferencz heeft problemen om de bal te vangen. Ferencz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Gandolfo geeft de bal voor. Mason rent richting de bal. Mason passt de bal zonder na te denken. Ferencz rent richting de bal. Ferencz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Oidermaa kopt de bal weg. Ferencz probeert naar een medespeler te passen. Mason bereikt de bal nog maar net als eerste. Mason draait met de bal, schiet en ... Kamocsai werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
stafford sc - bájermünchen 4:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: stafford sc 28%, bájermünchen 72%.
stafford sc - bájermünchen 4:3