Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-02-26 18:31
  • Competitiewedstrijd: NB III.03
  • Stadion: SárgaLap Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 33234
SárgaLap Fehérsolyom SC
Jedi2_v2 Tactiek 2sor
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 4
56 gemiddelde waardering 56.1
excellent Schieten very good
solid Passen good
very good Verdedigen solid


11e minuut.
Hester rent richting de bal. Hester geeft de bal voor. Romero probeert de bal aan de voet te houden. Gherghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Gherghe schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
SárgaLap - Fehérsolyom SC 0:1

19e minuut.
Gherghe verovert de bal door een tackle van achteren. Ludányi is nu in balbezit. Gherghe verovert de bal door een tackle van achteren. Gherghe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SárgaLap - Fehérsolyom SC 0:2

21e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Janduda trapt de bal weg. Baranyai kopt de bal weg. Füle is nu in balbezit. Füle haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Janduda trapt de bal weg van het doel. Baranyai kopt de bal weg. Daar is Bažina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gyurkovits is nu in balbezit. Gyurkovits schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Hester is nu in balbezit. Hester passt de bal zonder na te denken. Golemac is nu in balbezit. Golemac geeft een hoge lob. Gherghe krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
SárgaLap - Fehérsolyom SC 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SárgaLap 54%, Fehérsolyom SC 46%.
SárgaLap - Fehérsolyom SC 0:3

48e minuut.
Stuchlík met een sublieme pass. Golemac rent richting de bal. Golemac passt de bal met de wreef. Gherghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Gherghe schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Romero met een snelle inworp. Baranyai rent richting de bal. Baranyai speelt de bal door. Füle rent richting de bal. Füle schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Baranyai is nu in balbezit. Baranyai passt de bal met de wreef. Füle rent richting de bal. Gyurkovits bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyurkovits haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
SárgaLap - Fehérsolyom SC 1:3

77e minuut.
Füle is nu in balbezit. Baranyai rent richting de bal. Füle is nu in balbezit. Baranyai rent richting de bal. Baranyai draait met de bal, schiet en ... Velthuizen bokst de bal weg. Atanasi is nu in balbezit. Atanasi geeft een hoge lob. Inworp. Romero zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Baranyai geeft de bal voor. Velthuizen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SárgaLap 49%, Fehérsolyom SC 51%.
SárgaLap - Fehérsolyom SC 1:3