Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Magical XI Large Cats
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
40% Spel op eigen helft 60%
13 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 16.2
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Morley controleert de bal met de borst. Nicholas rent richting de bal. Morley tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nicholas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nicholas komt bij de bal en schiet. Birt bokst de bal weg.

12e minuut.
Blacker bereikt de bal nog maar net als eerste. Blacker passt de bal zonder na te denken. Daniels is nu in balbezit. Bodin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodin draait met de bal, schiet en ... Rickard kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Magical XI - Large Cats 0:1

21e minuut.
Tucker is nu in balbezit. Phillpotts verovert de bal door een tackle van achteren. Phillpotts probeert naar een medespeler te passen. Emery is nu in balbezit. Emery haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Daar is Alder, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alder geeft de bal voor. Bellamy rent richting de bal. Daniels verovert de bal door een tackle van achteren. Daniels draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Crates kopt de bal weg. Proctor rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Guest. Guest krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Guest geeft een lange en hoge pass. Tucker kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Bellamy de bal onder controle te krijgen. Nicholas bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicholas draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Daniels onderschept slim de pass. Daniels passt de bal zonder na te denken. Whitticase rent richting de bal. Bodin onderschept slim de pass. Bodin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Magical XI - Large Cats 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magical XI 37%, Large Cats 63%.
Magical XI - Large Cats 0:2

57e minuut.
Proctor bereikt de bal nog maar net als eerste. Whitticase rent richting de bal. Whitticase passt de bal met de wreef. Daniels is nu in balbezit. Daniels draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Farmer geeft de bal voor. Morley heeft problemen om de bal te vangen. Bodin speelt de bal door. Daniels is nu in balbezit. Daniels draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Daar is Morley, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Emery bereikt de bal nog maar net als eerste. Emery schiet op doel. Phillpotts rent richting de bal. Phillpotts draait met de bal, schiet en ... Birt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Bodin rent richting de bal. Bodin geeft een hoge lob. Daar is Blacker, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crowell bereikt de bal nog maar net als eerste. Crowell draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Alder bereikt de bal nog maar net als eerste. Emery rent richting de bal. Alder verovert de bal door een tackle van achteren. Nicholas onderschept slim de pass. Nicholas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magical XI 43%, Large Cats 57%.
Magical XI - Large Cats 0:2