Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Green Berry F.C. Primates FC
4-3-2 .02 Tactiek Nelson Acosta
53% Balbezit 47%
29% Spel op eigen helft 71%
22 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
58.6 gemiddelde waardering 50.7
very good Schieten solid
formidable Passen solid
very good Verdedigen very good


2e minuut.
Udvarácz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cordovez is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Frighi. Frighi krijgt een gele kaart. Cordovez raakt geblesseerd tijdens het duel. Cordovez zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Negrão maakt een snoekduik en kopt de bal. Çamdalı kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Faltenbacher, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Green Berry F.C. - Primates FC 1:0

4e minuut.
Kristmannsson geeft een hoge lob. Inworp. Udvarácz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cordovez geeft een hoge lob. Negrão krijgt zijn hoofd ertegen. Çamdalı bokst de bal weg. Cortés verovert de bal door een tackle van achteren. Paal!

5e minuut.
Udvarácz passt de bal in één keer door. Daar is Cordovez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cordovez probeert naar een medespeler te passen. Tortolero rent richting de bal. Tortolero haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Chirigu is nu in balbezit. Chirigu passt de bal in één keer door. Lorenzini is nu in balbezit. Lorenzini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Green Berry F.C. - Primates FC 1:1

23e minuut.
Frighi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordovez onderschept slim de pass. Cordovez geeft een hoge lob. Negrão maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Green Berry F.C. - Primates FC 2:1

24e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cordovez met de inworp. Udvarácz bereikt de bal nog maar net als eerste. Udvarácz geeft een lange en hoge pass. Tortolero krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Kristmannsson kopt de bal weg. Tortolero rent richting de bal. Klemmer maakt een afschuwelijke overtreding. Klemmer krijgt een gele kaart. Tortolero raakt geblesseerd tijdens het duel. Tortolero zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Çamdalı bokst de bal weg.

29e minuut.
Udvarácz rent richting de bal. Udvarácz met een sublieme pass. Faltenbacher bereikt de bal nog maar net als eerste. Negrão is nu in balbezit. Negrão haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Bejarano met de inworp. Udvarácz bereikt de bal nog maar net als eerste. Udvarácz met een sublieme pass. Negrão bereikt de bal nog maar net als eerste. Negrão haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Frighi geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cordovez met een snelle inworp. Udvarácz geeft een hoge lob. Tortolero springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Faltenbacher geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bejarano met de inworp. Tortolero bereikt de bal nog maar net als eerste. Tortolero draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Sizopoulos is nu in balbezit. Sizopoulos passt de bal zonder na te denken. Lorenzini rent richting de bal. Lorenzini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Green Berry F.C. - Primates FC 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Green Berry F.C. 32%, Primates FC 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Green Berry F.C. - Primates FC 2:2

52e minuut.
Trejbal kopt de bal weg. Udvarácz is nu in balbezit. Udvarácz passt de bal zonder na te denken. Tortolero is nu in balbezit. Tortolero draait met de bal, schiet en ... Çamdalı bokst de bal weg. De bal raakt de paal. Negrão bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Green Berry F.C. - Primates FC 3:2

53e minuut.
Bejarano controleert de bal met de borst. Bejarano geeft de bal voor. Tortolero is nu in balbezit. Tortolero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Green Berry F.C. - Primates FC 4:2

54e minuut.
Cordovez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordovez passt de bal in één keer door. Udvarácz is nu in balbezit. Udvarácz geeft de bal voor. Negrão springt en kopt de bal. Çamdalı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Sizopoulos controleert de bal met de borst. Agouridis bereikt de bal nog maar net als eerste. Agouridis probeert naar een medespeler te passen. Cordovez is nu in balbezit. Cordovez geeft een lange en hoge pass. Çamdalı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Afilipoaiei kopt de bal weg. Udvarácz is nu in balbezit. Udvarácz probeert naar een medespeler te passen. Negrão bereikt de bal nog maar net als eerste. Negrão draait met de bal, schiet en ... Çamdalı verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tortolero maakt een snoekduik en kopt de bal. Çamdalı maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Green Berry F.C. - Primates FC 5:2

74e minuut.
Bejarano verovert de bal door een tackle van achteren. Bejarano geeft een hoge lob. Negrão is nu in balbezit. Negrão schiet op doel. Çamdalı werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Green Berry F.C. - Primates FC 6:2

85e minuut.
Cortés kopt de bal weg. Bejarano probeert de bal met de borst te controleren. Bejarano probeert naar een medespeler te passen. Tortolero rent richting de bal. Tortolero draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Udvarácz met een sublieme pass. Tortolero is nu in balbezit. Tortolero passt de bal zonder na te denken. Negrão bereikt de bal nog maar net als eerste. Negrão draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Tortolero schiet op doel. Çamdalı met een sublieme pass. Udvarácz speelt de bal door. Daar is Cordovez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cordovez geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Green Berry F.C. 27%, Primates FC 73%.
Green Berry F.C. - Primates FC 6:2