Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-03-08 18:51
  • Competitiewedstrijd: Super liga
  • Stadion: Meadow Way
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 23024
Los ganadores FC F.C. LIVERPOOL
Havran Tactiek 5-2-3K.
47% Balbezit 53%
44% Spel op eigen helft 56%
12 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
64.6 gemiddelde waardering 66.2
formidabel Schieten uitstekend
uitmuntend Passen zeer goed
uitmuntend Verdedigen wonderbaarlijk


1e minuut.
Solner met een sublieme pass. Năftănăilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Năftănăilă geeft de bal voor. Cresti is nu in balbezit. Cresti haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Inworp. Kolarovič met een snelle inworp. Johansson speelt de bal door. Azat bereikt de bal nog maar net als eerste. Azat geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Grčić geeft de bal voor. Johansson kopt de bal weg. Pirzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Millán onderschept slim de pass. Millán schiet op doel. Runner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Daar is Kwapisz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Johansson is nu in balbezit. Kwapisz maakt een afschuwelijke overtreding. Kwapisz krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Johansson bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Johansson met een snelle inworp. Azat geeft een lange en hoge pass. Millán krijgt zijn hoofd ertegen. Runner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Azat speelt de bal door. Johansson rent richting de bal. Johansson geeft de bal voor. Millán krijgt zijn hoofd ertegen. Runner probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

22e minuut.
Ferenc zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grčić is nu in balbezit. Grčić passt de bal zonder na te denken. Kosecki rent richting de bal. Kosecki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Cresti speelt de bal door. Mondolin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferenc probeert naar een medespeler te passen. Cresti is nu in balbezit. Cresti haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Ferenc geeft de bal voor. Inworp. Mondolin met een snelle inworp. Balciar bereikt de bal nog maar net als eerste. Balciar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Solner speelt de bal door. Ferenc onderschept slim de pass. Mondolin is nu in balbezit. Mondolin geeft de bal voor. Cresti krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mondolin met de inworp. Balciar bereikt de bal nog maar net als eerste. Balciar geeft de bal voor. Cresti springt en kopt de bal. Martínez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Balciar bereikt de bal nog maar net als eerste. Balciar schiet op doel. Cresti is nu in balbezit. Cresti draait met de bal, schiet en ... Martínez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los ganadores FC - F.C. LIVERPOOL 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los ganadores FC 49%, F.C. LIVERPOOL 51%.
Los ganadores FC - F.C. LIVERPOOL 1:0

46e minuut.
Jonták komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Kwapisz onderschept slim de pass. Johansson rent richting de bal. Johansson passt de bal zonder na te denken. Millán rent richting de bal. Millán schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Balciar verovert de bal door een tackle van achteren. Balciar speelt de bal door. Cresti bereikt de bal nog maar net als eerste. Cresti draait met de bal, schiet en ... Martínez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los ganadores FC - F.C. LIVERPOOL 2:0

72e minuut.
Jonták met een sublieme pass. Johansson bereikt de bal nog maar net als eerste. Johansson met een sublieme pass. Millán is nu in balbezit. Millán draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Kolarovič zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Balciar probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Năftănăilă de bal. Năftănăilă geeft de bal voor. Cresti maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Martínez trapt de bal weg van het doel. Johansson bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwapisz rent richting de bal. Johansson onderschept slim de pass. Johansson geeft een hoge lob. Runner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kosecki rent richting de bal. Kosecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los ganadores FC - F.C. LIVERPOOL 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los ganadores FC 39%, F.C. LIVERPOOL 61%.
Los ganadores FC - F.C. LIVERPOOL 2:1