Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Morovno Vskutku solídne M&T
352 x Tactiek Vskutku3
53% Balbezit 47%
55% Spel op eigen helft 45%
14 Doelpogingen 16
6 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
63.2 gemiddelde waardering 56.1
uitstekend Schieten zeer goed
uitstekend Passen solide
goed Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Halják kan de bal niet met de borst controleren. Rattín verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gajarský. Rattín roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Rattín kan niet meer verder spelen. Bragança komt het veld opgelopen.

6e minuut.
Marán geeft de bal voor. Frigerio is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kořen. Kořen krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Robin bereikt de bal nog maar net als eerste. Robin passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kavlič de bal. Kavlič geeft een lange en hoge pass. Kořen krijgt zijn hoofd ertegen. Malka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Pitt geeft de bal voor. Canas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Briga geeft een lange en hoge pass. Tuğalp is nu in balbezit. Tuğalp schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Pitt geeft een hoge lob. Briga geeft een hoge lob. Kořen kopt de bal weg. Tuğalp rent richting de bal. Tuğalp schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
El-Akil rent richting de bal. Kavlič bereikt de bal nog maar net als eerste. Kavlič met een sublieme pass. Tuğalp bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuğalp schiet op doel. Malka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Gajarský rent richting de bal. Gajarský passt de bal in één keer door. Holenda is nu in balbezit. Holenda geeft een lange en hoge pass. Linkov maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Edu geeft een hoge lob. Tuğalp kopt de bal weg. Gajarský speelt de bal door. Daar is Bragança, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bragança draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Morovno - Vskutku solídne M&T 0:1

26e minuut.
Robin rent richting de bal. Canas onderschept slim de pass. Canas probeert naar een medespeler te passen. Linkov is nu in balbezit. Linkov draait met de bal, schiet en ... Nalerio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Holenda rent richting de bal. Zaninović onderschept slim de pass. Zaninović passt de bal zonder na te denken. Tuğalp rent richting de bal. Tuğalp draait met de bal, schiet en ... Malka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Edu onderschept slim de pass. Canas rent richting de bal. Robin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Robin krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Morovno 56%, Vskutku solídne M&T 44%.
AC Morovno - Vskutku solídne M&T 0:1

47e minuut.
Robin probeert naar een medespeler te passen. Gajarský is nu in balbezit. Gajarský geeft een hoge lob. Tuğalp is nu in balbezit. Tuğalp draait met de bal, schiet en ... Malka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

48e minuut.
Halják rent richting de bal. Halják met een sublieme pass. Bosch rent richting de bal. Kořen onderschept slim de pass. Kořen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Bosch is nu in balbezit. Bosch passt de bal in één keer door. Linkov is nu in balbezit. Canas rent richting de bal. Canas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Morovno - Vskutku solídne M&T 0:2

62e minuut.
Holenda rent richting de bal. Holenda passt de bal zonder na te denken. Linkov rent richting de bal. Canas is nu in balbezit. Canas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Robin passt de bal met de wreef. Kavlič bereikt de bal nog maar net als eerste. Kavlič passt de bal met de wreef. Tuğalp is nu in balbezit. Tuğalp haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Bragança passt de bal zonder na te denken. Linkov is nu in balbezit. Linkov passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Pingiewko de bal. Pingiewko draait met de bal, schiet en ... Nalerio bokst de bal weg.

79e minuut.
Podżorski geeft de bal voor. Gajarský probeert naar een medespeler te passen. Robin probeert naar een medespeler te passen. Tuğalp bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuğalp draait met de bal, schiet en ... Malka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Kořen de bal. Kořen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Morovno - Vskutku solídne M&T 1:2

80e minuut.
Tilincă komt het veld opgelopen. Canas is nu in balbezit. Tuğalp is nu in balbezit. Tilincă begaat een overtreding. Tilincă krijgt een gele kaart.

86e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bordeanu komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Morovno 54%, Vskutku solídne M&T 46%.
AC Morovno - Vskutku solídne M&T 1:2