Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK BA RENDEZ eugcs
SOS Tactiek 442
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
14 Doelpogingen 7
5 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.7 gemiddelde waardering 51.5
uitmuntend Schieten goed
solide Passen solide
goed Verdedigen goed


3e minuut.
Nichifor rent richting de bal. Klungelig pakt Nichifor de bal. Nichifor met een sublieme pass. Díaz heeft problemen om de bal te vangen. Díaz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Căpusa is nu in balbezit. Nichifor verovert de bal door een tackle van achteren. Nichifor speelt de bal door. Díaz rent richting de bal. Díaz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Nichifor verovert de bal door een tackle van achteren. Nichifor probeert naar een medespeler te passen. Díaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK BA RENDEZ - eugcs 1:0

11e minuut.
Kreijermaat is nu in balbezit. Kreijermaat passt de bal met de wreef. Župan rent richting de bal. Župan geeft de bal voor. Štrok kopt de bal weg. Vasiľ probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bakalov is nu in balbezit. Bakalov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FK BA RENDEZ - eugcs 1:1

20e minuut.
Prăscan is nu in balbezit. Prăscan met een sublieme pass. Kiprich is nu in balbezit. Díaz rent richting de bal. Díaz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK BA RENDEZ - eugcs 2:1

22e minuut.
Nichifor bereikt de bal nog maar net als eerste. Nichifor passt de bal met de wreef. Kiprich rent richting de bal. Díaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Santana Ponce geeft een hoge lob. Daar is Bakalov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Raczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakalov onderschept slim de pass. Bakalov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK BA RENDEZ 55%, eugcs 45%.
FK BA RENDEZ - eugcs 2:1

55e minuut.
Kiprich bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiprich haalt uit met een fantastische trap. Marinig heeft problemen om de bal te vangen. Díaz rent richting de bal. Díaz draait met de bal, schiet en ... Terzija probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

57e minuut.
Couto Filho bereikt de bal nog maar net als eerste. Couto Filho passt de bal in één keer door. Zabava rent richting de bal. Zabava geeft een lange en hoge pass. Bakalov krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Bakalov passt de bal zonder na te denken. Kozicz met een sublieme pass. Klungelig pakt Vrabec de bal. Couto Filho is nu in balbezit. Couto Filho haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Raczyński rent richting de bal. Bakalov begaat een overtreding. Raczyński raakt geblesseerd tijdens het duel. Kaplangı komt het veld opgelopen. Komornicki komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Kaplangı geeft een hoge lob. Komornicki rent richting de bal. Komornicki draait met de bal, schiet en ... Santana Ponce probeert de bal aan de voet te houden. Terzija probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK BA RENDEZ - eugcs 3:1

75e minuut.
Marinig onderschept slim de pass. Marinig speelt de bal door. Daar is Kreijermaat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Komornicki onderschept slim de pass. Komornicki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Nichifor speelt de bal door. Kaplangı rent richting de bal. Kaplangı met een sublieme pass. Komornicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Komornicki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK BA RENDEZ - eugcs 4:1

82e minuut.
Župan passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Bakalov de bal. Nikisz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bakalov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Marinig komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Bakalov bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nikisz. Bakalov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Marinig zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bakalov krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK BA RENDEZ 55%, eugcs 45%.
FK BA RENDEZ - eugcs 4:1