Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-01-18 18:37
  • Competitiewedstrijd: Megye I.08
  • Stadion: Tipitopi Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 3091
Tipitopi Evil Angels FC.
Normal Tactiek 4-3-1-2
43% Balbezit 57%
86% Spel op eigen helft 14%
1 Doelpogingen 49
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 52.3
slecht Schieten uitstekend
slecht Passen solide
waardeloos Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Makai rent richting de bal. Chellew onderschept slim de pass. Chellew speelt de bal door. Vidal rent richting de bal. Vidal schiet op doel. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Tipitopi - Evil Angels FC. 0:1

5e minuut.
Chellew is nu in balbezit. Chellew geeft de bal voor. Daar is Zavadszky, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vázquez Muñoz rent richting de bal. Vázquez Muñoz haalt uit met een fantastische trap. Kandikó verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Zavadszky verovert de bal door een tackle van achteren. Lusarreta verovert de bal door een tackle van achteren. Lusarreta speelt de bal door. Klungelig pakt Vidal de bal. Vidal haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Mányoki met een snelle inworp. Chellew is nu in balbezit. Chellew geeft de bal voor. Vidal krijgt zijn hoofd ertegen. Kandikó werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tipitopi - Evil Angels FC. 0:2

11e minuut.
Chellew kopt de bal weg. Vázquez Muñoz rent richting de bal. Vidal bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidal schiet op doel. Kandikó werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tipitopi - Evil Angels FC. 0:3

13e minuut.
Daar is Csikai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mastantuoni onderschept slim de pass. Klungelig pakt Szokol de bal. Szokol geeft een hoge lob. Vázquez Muñoz springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Tipitopi - Evil Angels FC. 0:4

15e minuut.
Zavadszky geeft een lange en hoge pass. Vázquez Muñoz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zavadszky legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vázquez Muñoz raakt geblesseerd tijdens het duel. Chellew neemt de penalty, wat een uithaal! Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Tipitopi - Evil Angels FC. 0:5

17e minuut.
Vidal rent richting de bal. Vázquez Muñoz rent richting de bal. Vidal rent richting de bal. Vidal schiet op doel. Kandikó probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tipitopi - Evil Angels FC. 0:6

21e minuut.
Szokol kopt de bal weg. Lusarreta controleert de bal met de borst. Lusarreta geeft de bal voor. Vidal is nu in balbezit. Vidal draait met de bal, schiet en ... Kandikó verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Szokol neemt de hoekschop. Zavadszky kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Baticz rent richting de bal. Vázquez Muñoz onderschept slim de pass. Vázquez Muñoz haalt uit met een fantastische trap. Kandikó maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tipitopi - Evil Angels FC. 0:7

23e minuut.
Kandikó trapt de bal weg van het doel. Szokol kopt de bal weg. Lusarreta geeft een lange en hoge pass. Vázquez Muñoz is nu in balbezit. Vázquez Muñoz draait met de bal, schiet en ... Paal! Vidal bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidal schiet op doel. Kandikó verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tipitopi - Evil Angels FC. 0:8

25e minuut.
Vázquez Muñoz met een sublieme pass. Chellew bereikt de bal nog maar net als eerste. Chellew geeft een hoge lob. Vidal springt en kopt de bal. Kandikó maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tipitopi - Evil Angels FC. 0:9

27e minuut.
Vázquez Muñoz verovert de bal door een tackle van achteren. Vázquez Muñoz speelt de bal door. Huszár is nu in balbezit. Vidal verovert de bal door een tackle van achteren. Vidal schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Chellew geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Vidal maakt een snoekduik en kopt de bal. Kandikó werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tipitopi - Evil Angels FC. 0:10

28e minuut.
Mányoki met de inworp. Chellew bereikt de bal nog maar net als eerste. Chellew geeft een lange en hoge pass. Vidal krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tipitopi - Evil Angels FC. 0:11

32e minuut.
Kaszás probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Szokol is nu in balbezit. Szokol passt de bal met de wreef. Lusarreta rent richting de bal. Lusarreta geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Chellew speelt de bal door. Zavadszky is nu in balbezit. Vázquez Muñoz onderschept slim de pass. Vázquez Muñoz schiet op doel. Kandikó probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tipitopi - Evil Angels FC. 0:12

36e minuut.
Inworp. Chellew met de inworp. heeft problemen om de bal te vangen. geeft de bal voor. Zavadszky heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mányoki met een snelle inworp. Chellew is nu in balbezit. Chellew geeft een lange en hoge pass. Vidal maakt een snoekduik en kopt de bal. Kandikó kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chellew met de inworp. Tordai bereikt de bal nog maar net als eerste. Vázquez Muñoz onderschept slim de pass. Vázquez Muñoz geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Tipitopi - Evil Angels FC. 0:13

42e minuut.
Szokol speelt de bal door. Vidal bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidal passt de bal met de wreef. Vázquez Muñoz is nu in balbezit. Vázquez Muñoz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tipitopi - Evil Angels FC. 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tipitopi 85%, Evil Angels FC. 15%.
Tipitopi - Evil Angels FC. 0:14

46e minuut.
Oberstraß komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Vidal met een sublieme pass. Daar is Vázquez Muñoz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lusarreta is nu in balbezit. Lusarreta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tipitopi - Evil Angels FC. 0:15

51e minuut.
Vázquez Muñoz rent richting de bal. Zavadszky legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vázquez Muñoz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vidal neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Kandikó maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tipitopi - Evil Angels FC. 0:16

51e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Kandikó niet meer kan verder spelen. Bíró komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Lusarreta rent richting de bal. Vázquez Muñoz is nu in balbezit. Oberstraß is nu in balbezit. Oberstraß geeft de bal voor. Vidal rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tipitopi - Evil Angels FC. 0:17

54e minuut.
Lusarreta kopt de bal weg. Oberstraß probeert naar een medespeler te passen. Daar is Huszár, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vázquez Muñoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Vázquez Muñoz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Bíró trapt de bal weg. Szokol bereikt de bal nog maar net als eerste. Szokol geeft een hoge lob. Klungelig pakt Vázquez Muñoz de bal. Vázquez Muñoz haalt uit met een fantastische trap. Bíró probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Tipitopi - Evil Angels FC. 0:18

59e minuut.
Szokol met een snelle inworp. probeert de bal met de borst te controleren. speelt de bal door. Vázquez Muñoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Vázquez Muñoz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tipitopi - Evil Angels FC. 0:19

60e minuut.
Gábos komt het veld opgelopen. Brizić komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Brizić bereikt de bal nog maar net als eerste. Brizić geeft een hoge lob. Klungelig pakt Huszár de bal. Gábos is nu in balbezit. Gábos haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Tipitopi - Evil Angels FC. 0:20

62e minuut.
Baticz heeft problemen om de bal te vangen. Gábos onderschept slim de pass. Lusarreta probeert naar een medespeler te passen. Vázquez Muñoz rent richting de bal. Vázquez Muñoz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tipitopi - Evil Angels FC. 0:21

65e minuut.
Brizić met een sublieme pass. Szokol rent richting de bal. Szokol heeft problemen om de bal te vangen. Szokol passt de bal met de wreef. Lusarreta met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Lusarreta verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Gábos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gábos probeert naar een medespeler te passen. Vázquez Muñoz rent richting de bal. Vázquez Muñoz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tipitopi - Evil Angels FC. 0:22

69e minuut.
Oberstraß rent richting de bal. Oberstraß probeert naar een medespeler te passen. Daar is Zavadszky, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vázquez Muñoz rent richting de bal. Vázquez Muñoz schiet op doel. Bíró probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Tipitopi - Evil Angels FC. 0:23

71e minuut.
Gábos geeft een hoge lob. Vázquez Muñoz is nu in balbezit. Lusarreta is nu in balbezit. Lusarreta schiet op doel. Bíró maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tipitopi - Evil Angels FC. 0:24

73e minuut.
Oberstraß kan de bal niet met de borst controleren. Oberstraß probeert naar een medespeler te passen. Vázquez Muñoz rent richting de bal. Vázquez Muñoz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tipitopi - Evil Angels FC. 0:25

74e minuut.
Kvasz passt de bal in één keer door. Baticz heeft problemen om de bal te vangen. Gábos bereikt de bal nog maar net als eerste. Vázquez Muñoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Vázquez Muñoz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tipitopi - Evil Angels FC. 0:26

76e minuut.
Oberstraß met de inworp. Klungelig pakt Lusarreta de bal. Lusarreta geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Vázquez Muñoz de bal. Vázquez Muñoz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Szakály bereikt de bal nog maar net als eerste. Brizić rent richting de bal. Brizić passt de bal met de wreef. Gábos is nu in balbezit. Gábos haalt uit met een fantastische trap. Bíró probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Tipitopi - Evil Angels FC. 0:27

78e minuut.
Kvasz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kaszás, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gábos onderschept slim de pass. Gábos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tipitopi - Evil Angels FC. 0:28

81e minuut.
Zavadszky kopt de bal weg. Szokol speelt de bal door. Gábos is nu in balbezit. Gábos schiet op doel. Bíró werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tipitopi - Evil Angels FC. 0:29

81e minuut.
Kvasz speelt de bal door. Kaszás is nu in balbezit. Gábos bereikt de bal nog maar net als eerste. Gábos haalt uit met een fantastische trap. Bíró kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Daar is Oberstraß, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oberstraß probeert naar een medespeler te passen. Zavadszky onderschept slim de pass. Brizić controleert de bal met de borst. Brizić schiet op doel. Bíró verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tipitopi - Evil Angels FC. 0:30

85e minuut.
Brizić onderschept slim de pass. Brizić met een sublieme pass. Oberstraß met een sublieme pass. Vázquez Muñoz rent richting de bal. Vázquez Muñoz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Brizić is nu in balbezit. Brizić speelt de bal door. Gábos bereikt de bal nog maar net als eerste. Gábos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tipitopi - Evil Angels FC. 0:31

88e minuut.
Mastantuoni is nu in balbezit. Brizić is nu in balbezit. Brizić met een sublieme pass. Vázquez Muñoz heeft problemen om de bal te vangen. Vázquez Muñoz haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Baticz rent richting de bal. Lusarreta rent richting de bal. Lusarreta passt de bal met de wreef. Gábos rent richting de bal. Gábos schiet op doel. Bíró kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Szokol geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Lusarreta de bal. Gábos is nu in balbezit. Gábos haalt uit met een fantastische trap. Bíró werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tipitopi 87%, Evil Angels FC. 13%.
Tipitopi - Evil Angels FC. 0:31