Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-02-05 18:34
  • Competitiewedstrijd: Megye I.09
  • Stadion: Göd FC Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 12681
Kartal Gyimi FC 2022
Rumatejbe Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
26% Spel op eigen helft 74%
29 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.5 gemiddelde waardering 18.3
very good Schieten poor
solid Passen poor
solid Verdedigen poor


2e minuut.
Udvaros is nu in balbezit. Udvaros geeft een hoge lob. Skriba geeft de bal voor. Vass rent richting de bal. Vass draait met de bal, schiet en ... Vámosi bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Kartal - Gyimi FC 2022 1:0

5e minuut.
Koltai bereikt de bal nog maar net als eerste. Kőteleky speelt de bal door. Salacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolgár rent richting de bal. Bolgár haalt uit met een fantastische trap. Kertész verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Szamosszegi is nu in balbezit. Vass rent richting de bal. Vass passt de bal in één keer door. Szamosszegi bereikt de bal nog maar net als eerste. Szamosszegi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Kőteleky kopt de bal weg. Vass is nu in balbezit. Vass met een sublieme pass. Szamosszegi is nu in balbezit. Szamosszegi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kartal - Gyimi FC 2022 2:0

14e minuut.
Skriba onderschept slim de pass. Skriba probeert naar een medespeler te passen. Kőteleky geeft een hoge lob. Szamosszegi is nu in balbezit. Szamosszegi haalt uit met een fantastische trap. Vámosi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kartal - Gyimi FC 2022 3:0

28e minuut.
Samotsvetov probeert naar een medespeler te passen. Vass bereikt de bal nog maar net als eerste. Vass passt de bal zonder na te denken. Szamosszegi rent richting de bal. Szamosszegi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Salacz verovert de bal door een tackle van achteren. Samotsvetov onderschept slim de pass. Samotsvetov met een sublieme pass. Vass is nu in balbezit. Vass haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Vass rent richting de bal. Vass draait met de bal, schiet en ... Vámosi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Vargha rent richting de bal. Vargha met een sublieme pass. Vass probeert naar een medespeler te passen. Szamosszegi rent richting de bal. Szamosszegi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Berecz geeft een lange en hoge pass. Samotsvetov is nu in balbezit. Samotsvetov passt de bal zonder na te denken. Szamosszegi bereikt de bal nog maar net als eerste. Szamosszegi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Doeltrap. Vámosi trapt de bal weg. Vargha kopt de bal weg. Vass controleert de bal met de borst. Vass haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Vargha passt de bal in één keer door. Skriba is nu in balbezit. Skriba geeft een hoge lob. Szamosszegi bereikt de bal nog maar net als eerste. Szamosszegi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Vass passt de bal zonder na te denken. Vargha bereikt de bal nog maar net als eerste. Vargha geeft een lange en hoge pass. Daar is Berecz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kartal - Gyimi FC 2022 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kartal 29%, Gyimi FC 2022 71%.
Kartal - Gyimi FC 2022 4:0

47e minuut.
Szamosszegi passt de bal zonder na te denken. Kőteleky bereikt de bal nog maar net als eerste. Kőteleky passt de bal zonder na te denken. Vass rent richting de bal. Vass schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

52e minuut.
Samotsvetov passt de bal zonder na te denken. Szamosszegi is nu in balbezit. Szamosszegi passt de bal in één keer door. Vass rent richting de bal. Vass schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Samotsvetov passt de bal in één keer door. Vargha is nu in balbezit. Vargha met een sublieme pass. Vass heeft problemen om de bal te vangen. Vass geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Vargha geeft een lange en hoge pass. Vass rent richting de bal. Vass passt de bal zonder na te denken. Szamosszegi rent richting de bal. Szamosszegi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Berecz trapt de bal weg van het doel. Vargha kopt de bal weg. Berecz probeert de bal met de borst te controleren. Vass bereikt de bal nog maar net als eerste. Vass draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Rékasi passt de bal zonder na te denken. Samotsvetov probeert naar een medespeler te passen. Vass bereikt de bal nog maar net als eerste. Vass haalt uit met een fantastische trap. Vámosi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kartal - Gyimi FC 2022 5:0

70e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Vámosi niet meer kan verder spelen. Bárfi komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Vass geeft een lange en hoge pass. Csirik rent richting de bal. Kőteleky verovert de bal door een tackle van achteren. Szamosszegi is nu in balbezit. Szamosszegi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Salacz met een sublieme pass. Kőteleky rent richting de bal. Csirik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Csirik krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Vargha bereikt de bal nog maar net als eerste. Vargha passt de bal in één keer door. Samotsvetov speelt de bal door. Szamosszegi is nu in balbezit. Szamosszegi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kartal - Gyimi FC 2022 6:0

80e minuut.
Kőteleky rent richting de bal. Kőteleky geeft een lange en hoge pass. Daar is Udvaros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vass bereikt de bal nog maar net als eerste. Vass draait met de bal, schiet en ... Bárfi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Dzsudzsák is nu in balbezit. Dzsudzsák geeft een hoge lob. Klungelig pakt Vass de bal. Szamosszegi bereikt de bal nog maar net als eerste. Szamosszegi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Kőteleky met de inworp. Samotsvetov is nu in balbezit. Samotsvetov geeft een lange en hoge pass. Vass rent richting de bal. Vass schiet op doel. Bárfi bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kartal 23%, Gyimi FC 2022 77%.
Kartal - Gyimi FC 2022 6:0