Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lagrime Amare Barracuda
Normal Tactiek barracuda
43% Balbezit 57%
74% Spel op eigen helft 26%
3 Doelpogingen 22
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 41.6
slecht Schieten formidabel
slecht Passen matig
waardeloos Verdedigen redelijk


2e minuut.
Contarelli rent richting de bal. Kuremaa rent richting de bal. Kuremaa met een sublieme pass. Zelmański bereikt de bal nog maar net als eerste. Zelmański schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Giampaoli is nu in balbezit. Giampaoli geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pereira met een snelle inworp. Kuremaa geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Szafarz rent richting de bal. Szafarz geeft de bal voor. Zelmański is nu in balbezit. Zelmański schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lagrime Amare - Barracuda 0:1

16e minuut.
Szafarz haalt uit met een fantastische trap. Giampaoli probeert de bal aan de voet te houden. Pereira geeft een hoge lob. Klungelig pakt Zelmański de bal. Zelmański draait met de bal, schiet en ... Besani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Lagrime Amare - Barracuda 0:2

18e minuut.
Flandina met een sublieme pass. Contarelli rent richting de bal. Contarelli passt de bal zonder na te denken. Sebák probeert naar een medespeler te passen. Pereira geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Vatsa onderschept slim de pass. Vatsa speelt de bal door. Malavolti probeert naar een medespeler te passen. Szafarz rent richting de bal. Szafarz schiet op doel. Besani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Lagrime Amare - Barracuda 0:3

35e minuut.
Kuremaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuremaa probeert naar een medespeler te passen. Sebák is nu in balbezit. Sebák geeft een hoge lob. Szafarz springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lagrime Amare - Barracuda 0:4

39e minuut.
Petza rent richting de bal. Sebák verovert de bal door een tackle van achteren. Sebák passt de bal in één keer door. Pereira rent richting de bal. Pereira geeft een hoge lob. Besani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Petza bereikt de bal nog maar net als eerste. Petza probeert naar een medespeler te passen. Scalas rent richting de bal. Scalas haalt uit met een fantastische trap. Chohan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lagrime Amare - Barracuda 1:4

42e minuut.
İltan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Töröcsik komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lagrime Amare 74%, Barracuda 26%.
Lagrime Amare - Barracuda 1:4

46e minuut.
Scalas is nu in balbezit. Szafarz verovert de bal door een tackle van achteren. Szafarz passt de bal met de wreef. Zelmański rent richting de bal. Zelmański haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lagrime Amare - Barracuda 1:5

47e minuut.
Zelmański passt de bal in één keer door. Sebák bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Sebák de bal. Sebák geeft een hoge lob. Szafarz maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Malavolti geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vatsa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sebák is nu in balbezit. Sebák draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Szafarz bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Lagrime Amare - Barracuda 1:6

55e minuut.
Pereira is nu in balbezit. Pereira speelt de bal door. Zelmański rent richting de bal. Zelmański schiet op doel. Besani maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Kuremaa passt de bal zonder na te denken. Flandina speelt de bal door. Zelmański is nu in balbezit. Zelmański haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lagrime Amare - Barracuda 1:7

61e minuut.
Zelmański rent richting de bal. Contarelli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zelmański is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Töröcsik met een snel genomen vrije trap. Szafarz is nu in balbezit. Szafarz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Zelmański bereikt de bal nog maar net als eerste. Zelmański geeft een hoge lob. Szafarz rent richting de bal. Szafarz schiet op doel. Besani probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Lagrime Amare - Barracuda 1:8

73e minuut.
Töröcsik rent richting de bal. Töröcsik passt de bal met de wreef. Tamoni probeert de bal aan de voet te houden. Zelmański rent richting de bal. Zelmański draait met de bal, schiet en ... Besani bokst de bal weg. Szafarz krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Besani speelt de bal door. Acevedo kopt de bal weg. Tamoni heeft problemen om de bal te vangen. Sebák geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Ulleberg met een snelle inworp. Pereira geeft de bal voor. Klungelig pakt Giampaoli de bal. Zelmański bereikt de bal nog maar net als eerste. Zelmański schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lagrime Amare 75%, Barracuda 25%.
Lagrime Amare - Barracuda 1:8