Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-01-04 18:46
  • Competitiewedstrijd: Eccellenza.011
  • Stadion: La Panca
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 6049
Roccia Larga Real Sgrazid
5D1W2SR Tactiek 334_new_2018
36% Balbezit 64%
80% Spel op eigen helft 20%
3 Doelpogingen 30
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
13.4 gemiddelde waardering 47.4
tragisch Schieten formidabel
hopeloos Passen goed
slecht Verdedigen redelijk


1e minuut.
Kalina speelt de bal door. Daar is Pyda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aldunate rent richting de bal. Aldunate draait met de bal, schiet en ... Tršić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Roccia Larga - Real Sgrazid 0:1

4e minuut.
Bartley geeft de bal voor. Esterházy heeft problemen om de bal te vangen. Bartley speelt de bal door. Zorzetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Zorzetto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Roccia Larga - Real Sgrazid 0:2

4e minuut.
Daar is Pyda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zorzetto is nu in balbezit. Nikolopoulos onderschept slim de pass. Aldunate verovert de bal door een tackle van achteren. Aldunate schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Mincă passt de bal in één keer door. Zorzetto rent richting de bal. Zorzetto geeft de bal voor. Aldunate bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldunate haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Roccia Larga - Real Sgrazid 0:3

14e minuut.
Aldunate met een sublieme pass. Lomský bereikt de bal nog maar net als eerste. Lomský speelt de bal door. Aldunate bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldunate haalt uit met een fantastische trap. Tršić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Tršić met een sublieme pass. Mernik kopt de bal weg. Klungelig pakt Aldunate de bal. Aldunate schiet op doel. Tršić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Roccia Larga - Real Sgrazid 0:4

23e minuut.
Lomský met een sublieme pass. Bartley rent richting de bal. Bartley speelt de bal door. Zorzetto is nu in balbezit. Zorzetto schiet op doel. Tršić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Nikolopoulos de bal. Aldunate rent richting de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Roccia Larga - Real Sgrazid 0:5

24e minuut.
Lomský bereikt de bal nog maar net als eerste. Lomský geeft een hoge lob. Aldunate rent richting de bal. Aldunate haalt uit met een fantastische trap. Tršić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Roccia Larga - Real Sgrazid 0:6

26e minuut.
Daar is Bartley, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bartley passt de bal met de wreef. Nikolopoulos rent richting de bal. Mincă verovert de bal door een tackle van achteren. Mincă haalt uit met een fantastische trap. Tršić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Aldunate passt de bal met de wreef. Bartley bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartley geeft een lange en hoge pass. Aldunate rent richting de bal. Aldunate draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Zorzetto heeft problemen om de bal te vangen. Mincă bereikt de bal nog maar net als eerste. Esterházy bereikt de bal nog maar net als eerste. Mincă is nu in balbezit. Mincă schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Lomský probeert naar een medespeler te passen. Aldunate met een sublieme pass. Mincă is nu in balbezit. Zorzetto rent richting de bal. Zorzetto schiet op doel. Paal! Tršić bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bartley geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Mincă is nu in balbezit. Mincă schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Ork geeft een lange en hoge pass. Inworp. Lomský zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aldunate bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldunate haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Roccia Larga 81%, Real Sgrazid 19%.
Roccia Larga - Real Sgrazid 0:6

53e minuut.
Lomský bereikt de bal nog maar net als eerste. Lomský passt de bal met de wreef. Mincă bereikt de bal nog maar net als eerste. Mincă draait met de bal, schiet en ... Aldunate probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tršić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Roccia Larga - Real Sgrazid 0:7

57e minuut.
Zorzetto is nu in balbezit. Mincă is nu in balbezit. Mincă passt de bal in één keer door. Bartley bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartley geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Daar is Bartley, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bartley passt de bal met de wreef. Nappias geeft een hoge lob. Aldunate rent richting de bal. Aldunate schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Esterházy bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartley onderschept slim de pass. Bartley speelt de bal door. Mincă is nu in balbezit. Mincă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Roccia Larga - Real Sgrazid 0:8

69e minuut.
Pereira kopt de bal weg. Nappias is nu in balbezit. Nappias passt de bal zonder na te denken. Aldunate is nu in balbezit. Aldunate schiet op doel. Tršić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Mincă passt de bal met de wreef. Lomský heeft problemen om de bal te vangen. Lomský met een sublieme pass. Aldunate is nu in balbezit. Aldunate draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Rudeanu geeft een lange en hoge pass. Vanini is nu in balbezit. Puusepp tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Puusepp krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Mincă bereikt de bal nog maar net als eerste. Mincă passt de bal in één keer door. Lomský probeert naar een medespeler te passen. Aldunate bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldunate schiet op doel. De bal raakt de paal.

84e minuut.
Esterházy bereikt de bal nog maar net als eerste. Zorzetto verovert de bal door een tackle van achteren. Zorzetto passt de bal met de wreef. Mincă is nu in balbezit. Mincă draait met de bal, schiet en ... Tršić bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bartley geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Mincă heeft problemen om de bal te vangen. Zorzetto is nu in balbezit. Zorzetto haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Hirvelä kopt de bal weg. Briscas heeft problemen om de bal te vangen. Lomský probeert naar een medespeler te passen. Nappias is nu in balbezit. Nappias geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Briscas geeft de bal voor. Daar is Marszał, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hirvelä speelt de bal door. Mincă bereikt de bal nog maar net als eerste. Mincă haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Roccia Larga 79%, Real Sgrazid 21%.
Roccia Larga - Real Sgrazid 0:8