Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Tindarilli Roccia Larga
Iniziale Tactiek 5D1W2SR
59% Balbezit 41%
34% Spel op eigen helft 66%
17 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 3
38.8 gemiddelde waardering 18.1
goed Schieten hopeloos
goed Passen matig
zwak Verdedigen slecht


8e minuut.
Cardarelli is nu in balbezit. Briscas rent richting de bal. Cardarelli begaat een overtreding. Cardarelli krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Zab bereikt de bal nog maar net als eerste. Zab passt de bal in één keer door. Izanyan rent richting de bal. Rózga bereikt de bal nog maar net als eerste. Rózga draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

19e minuut.
Zab bereikt de bal nog maar net als eerste. Izanyan rent richting de bal. Zab rent richting de bal. Zab haalt uit met een fantastische trap. Tršić werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Tindarilli - Roccia Larga 1:0

21e minuut.
Korzym geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Briscas met de inworp. Vatinno geeft de bal voor. Kalina krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Găman heeft problemen om de bal te vangen. Găman speelt de bal door. Rózga is nu in balbezit. Rózga schiet op doel. Tršić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Tindarilli - Roccia Larga 2:0

32e minuut.
Daar is Rudeanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Esterházy is nu in balbezit. Rózga verovert de bal door een tackle van achteren. Rózga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Tindarilli - Roccia Larga 3:0

35e minuut.
Rózga verovert de bal door een tackle van achteren. Rózga speelt de bal door. Izanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Izanyan haalt uit met een fantastische trap. Tršić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Rudeanu heeft problemen om de bal te vangen. Esterházy is nu in balbezit. Rózga onderschept slim de pass. Rózga haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cardarelli is nu in balbezit. Cardarelli geeft de bal voor. Rózga krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Tindarilli 34%, Roccia Larga 66%.
Real Tindarilli - Roccia Larga 3:0

59e minuut.
Zab verovert de bal door een tackle van achteren. Rózga bereikt de bal nog maar net als eerste. Rózga passt de bal in één keer door. Izanyan is nu in balbezit. Izanyan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Zab passt de bal met de wreef. Rózga met een sublieme pass. Izanyan rent richting de bal. Izanyan haalt uit met een fantastische trap. Tršić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Tindarilli - Roccia Larga 4:0

69e minuut.
Cardarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ork rent richting de bal. Cardarelli onderschept slim de pass. Cardarelli geeft de bal voor. Rózga maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Daar is Găman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Găman met een sublieme pass. Rudeanu is nu in balbezit. Rózga verovert de bal door een tackle van achteren. Rózga haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Pereira geeft een lange en hoge pass. Cardarelli is nu in balbezit. Cardarelli passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Izanyan de bal. Izanyan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Briscas met de inworp. Daar is Vatinno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vatinno geeft een lange en hoge pass. Kalina bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalina schiet op doel. Zuanella probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Tindarilli 33%, Roccia Larga 67%.
Real Tindarilli - Roccia Larga 4:0