Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Annacatillu A.C NewTeam F.C.
Normal Tactiek special
51% Balbezit 49%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 21.9
weak Schieten weak
weak Passen poor
hopeless Verdedigen poor


13e minuut.
Nalti verovert de bal door een tackle van achteren. Lazzarini onderschept slim de pass. Lazzarini geeft een hoge lob. Cozaneale is nu in balbezit. Cozaneale schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Agazzini kopt de bal weg. Klungelig pakt Teani de bal. Met opzet legt Fazzi zijn tegenspeler op de grond. Fazzi is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

31e minuut.
Montefameglio bereikt de bal nog maar net als eerste. Montefameglio passt de bal met de wreef. Caroleo bereikt de bal nog maar net als eerste. Caroleo draait met de bal, schiet en ... Tanga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Annacatillu A.C - NewTeam F.C. 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Annacatillu A.C 63%, NewTeam F.C. 37%.
Annacatillu A.C - NewTeam F.C. 1:0

53e minuut.
Tanga bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanga geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pauletti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Caroleo met een sublieme pass. Tanga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cozaneale is nu in balbezit. Cozaneale draait met de bal, schiet en ... Tanga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Annacatillu A.C - NewTeam F.C. 2:0

73e minuut.
Lolingua geeft een lange en hoge pass. Lazzarini rent richting de bal. Lazzarini probeert naar een medespeler te passen. Caroleo heeft problemen om de bal te vangen. Caroleo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Agazzini probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Caroleo rent richting de bal. Caroleo draait met de bal, schiet en ... Cozaneale rent richting de bal. Cozaneale haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Annacatillu A.C 48%, NewTeam F.C. 52%.
Annacatillu A.C - NewTeam F.C. 2:0