Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Farul Constanta Dunărea Slatina
so pei Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
35% Spel op eigen helft 65%
12 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
20.5 gemiddelde waardering 16.3
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Turbatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Turbatu geeft de bal voor. Câţanu probeert de bal aan de voet te houden. Drăgan bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăgan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Scamă geeft de bal voor. Deaconu heeft problemen om de bal te vangen. Gruia rent richting de bal. Gruia geeft een lange en hoge pass. Ahilie geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Mitran passt de bal zonder na te denken. Căpraru bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexandru is nu in balbezit. Căpraru rent richting de bal. Căpraru draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Farul Constanta - Dunărea Slatina 1:0

41e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ahilie met de inworp. Leca bereikt de bal nog maar net als eerste. Leca geeft een lange en hoge pass. Mitran krijgt zijn hoofd ertegen. Dineţ probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Alexandru bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ahilie zal de hoekschop nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Ahilie geeft een hoge lob. Mitran kopt de bal weg. Daar is Scamă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Căpraru bereikt de bal nog maar net als eerste. Căpraru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Farul Constanta - Dunărea Slatina 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Farul Constanta 40%, Dunărea Slatina 60%.
FC Farul Constanta - Dunărea Slatina 2:0

48e minuut.
Predeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitran rent richting de bal. Predeanu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Predeanu krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Turbatu geeft de bal voor. Inworp. Câţanu met een snelle inworp. Drăgan rent richting de bal. Drăgan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Deaconu stond buitenspel. Siboiu maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Căpraru rent richting de bal. Căpraru schiet op doel. Dineţ werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Farul Constanta - Dunărea Slatina 3:0

71e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Dineţ niet meer kan verder spelen. Tenu komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Leca raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

83e minuut.
Turbatu geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Câţanu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Oprean rent richting de bal. Oprean geeft een hoge lob. Cinpoeru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Farul Constanta 29%, Dunărea Slatina 71%.
FC Farul Constanta - Dunărea Slatina 3:0