Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ARMADA AGATON FC Gara de Nord Bucuresti
343 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
24% Spel op eigen helft 76%
28 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.6 gemiddelde waardering 24.1
adequate Schieten weak
good Passen weak
weak Verdedigen weak


2e minuut.
Teodosiu rent richting de bal. Achterberg onderschept slim de pass. Achterberg met een sublieme pass. Niţă rent richting de bal. Niţă schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Aplea rent richting de bal. Szakál verovert de bal door een tackle van achteren. Szakál speelt de bal door. Niţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Niţă schiet op doel. Mormocea bokst de bal weg.

5e minuut.
Adami met een sublieme pass. Ristoiu geeft een hoge lob. Ninoiu probeert de bal met de borst te controleren. Niţă is nu in balbezit. Niţă draait met de bal, schiet en ... Mormocea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
ARMADA AGATON - FC Gara de Nord Bucuresti 1:0

7e minuut.
Ginola speelt de bal door. Mormocea probeert naar een medespeler te passen. Szakál kopt de bal weg. Niţă is nu in balbezit. Niţă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ARMADA AGATON - FC Gara de Nord Bucuresti 2:0

13e minuut.
Niţă heeft problemen om de bal te vangen. Niţă passt de bal met de wreef. Adami bereikt de bal nog maar net als eerste. Niţă rent richting de bal. Niţă schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Szakál geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bohălţeanu de bal. Ginola rent richting de bal. Niţă rent richting de bal. Niţă draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Ninoiu rent richting de bal. Ninoiu passt de bal in één keer door. Magos is nu in balbezit. Magos geeft de bal voor. Niţă springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ARMADA AGATON - FC Gara de Nord Bucuresti 3:0

38e minuut.
Ristoiu is nu in balbezit. Ristoiu passt de bal zonder na te denken. Niţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Niţă schiet op doel. Mormocea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ARMADA AGATON - FC Gara de Nord Bucuresti 4:0

42e minuut.
Mormocea probeert naar een medespeler te passen. Achterberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodosiu begaat een overtreding. Teodosiu krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ARMADA AGATON 22%, FC Gara de Nord Bucuresti 78%.
ARMADA AGATON - FC Gara de Nord Bucuresti 4:0

46e minuut.
Niţă rent richting de bal. Balint is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Adami. Balint raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Balint kan niet meer verder spelen. Gogoncea komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Niţă is nu in balbezit. Niţă passt de bal zonder na te denken. Adami probeert naar een medespeler te passen. Magos bereikt de bal nog maar net als eerste. Magos geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Ristoiu is nu in balbezit. Ristoiu geeft de bal voor. Daar is Adami, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adami passt de bal in één keer door. Niţă rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ARMADA AGATON - FC Gara de Nord Bucuresti 5:0

73e minuut.
Szakál kan de bal niet met de borst controleren. Szakál met een sublieme pass. Niţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Niţă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ARMADA AGATON - FC Gara de Nord Bucuresti 6:0

75e minuut.
Magos rent richting de bal. Magos passt de bal met de wreef. Niţă rent richting de bal. Niţă haalt uit met een fantastische trap. Mormocea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ARMADA AGATON - FC Gara de Nord Bucuresti 7:0

79e minuut.
Ginola geeft een hoge lob. Adami heeft problemen om de bal te vangen. Ninoiu rent richting de bal. Adami onderschept slim de pass. Adami haalt uit met een fantastische trap. Mormocea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Adami geeft een lange en hoge pass. Niţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Niţă schiet op doel. Mormocea probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ARMADA AGATON - FC Gara de Nord Bucuresti 8:0

86e minuut.
Mormocea probeert naar een medespeler te passen. Ristoiu is nu in balbezit. Ristoiu met een sublieme pass. Niţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Niţă draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Niţă is nu in balbezit. Niţă passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Adami de bal. Ginola bereikt de bal nog maar net als eerste. Ginola haalt uit met een fantastische trap. Mormocea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ARMADA AGATON 27%, FC Gara de Nord Bucuresti 73%.
ARMADA AGATON - FC Gara de Nord Bucuresti 8:0