Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pou einai to xartri ygeias??? Edessaikos
3-5-2 Tactiek frrr2
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
47 gemiddelde waardering 50.3
average Schieten solid
solid Passen good
good Verdedigen very good


3e minuut.
Polykarpou probeert naar een medespeler te passen. Tsoukalas rent richting de bal. Polechoński maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Polechoński moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Polechoński schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Leško raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Katranidis komt het veld opgelopen.

4e minuut.
Polykarpou bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagdański rent richting de bal. Zagdański passt de bal zonder na te denken. Virzi heeft problemen om de bal te vangen. Virzi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Việt Khoa probeert naar een medespeler te passen. Cheliotis probeert naar een medespeler te passen. Pavlou bereikt de bal nog maar net als eerste. Virzi verovert de bal door een tackle van achteren. Virzi haalt uit met een fantastische trap. Batakis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Polykarpou zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zorbas geeft een hoge lob. Tsoukalas rent richting de bal. Remoundos is nu in balbezit. Remoundos schiet op doel. Bordea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tsoukalas is nu in balbezit. Tsoukalas draait met de bal, schiet en ... Bordea werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

29e minuut.
Zorbas probeert naar een medespeler te passen. Repanis rent richting de bal. Zagdański tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zagdański krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pou einai to xartri ygeias??? 51%, Edessaikos 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pou einai to xartri ygeias??? - Edessaikos 0:0

52e minuut.
Polykarpou passt de bal in één keer door. Zagdański bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsoukalas onderschept slim de pass. Remoundos rent richting de bal. Remoundos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Pouliakos is nu in balbezit. Pouliakos passt de bal in één keer door. Dincă rent richting de bal. Dincă geeft de bal voor. Tsoukalas maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Polykarpou met een sublieme pass. Zagdański heeft problemen om de bal te vangen. Zagdański passt de bal in één keer door. Virzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Virzi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Rybacki rent richting de bal. Rybacki passt de bal in één keer door. Dincă bereikt de bal nog maar net als eerste. Dincă geeft een hoge lob. Tsoukalas krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Rois geeft een hoge lob. Dincă is nu in balbezit. Dincă met een sublieme pass. Remoundos is nu in balbezit. Remoundos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pou einai to xartri ygeias??? 50%, Edessaikos 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pou einai to xartri ygeias??? - Edessaikos 0:0