Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Άλιμος Pigasos Gerasmenon
442 Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
21% Spel op eigen helft 79%
30 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
37.1 gemiddelde waardering 19.9
zeer goed Schieten matig
matig Passen slecht
redelijk Verdedigen slecht


7e minuut.
Pulina geeft een lange en hoge pass. Mijolović is nu in balbezit. Met opzet legt Skarmoutsos zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Skarmoutsos moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Skarmoutsos schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Mijolović wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Mijolović kan niet meer verder spelen. Jalmasani komt het veld opgelopen.

8e minuut.
Larentzakis geeft de bal voor. Inworp. Galitsios met de inworp. Małecki is nu in balbezit. Małecki geeft een hoge lob. Prineas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Jalmasani rent richting de bal. Jalmasani draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Caals is nu in balbezit. Caals geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Galitsios bereikt de bal nog maar net als eerste. Galitsios passt de bal zonder na te denken. Małecki probeert naar een medespeler te passen. Jalmasani is nu in balbezit. Jalmasani haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Małecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Małecki draait met de bal, schiet en ... Prineas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Tsalpatouros bereikt de bal nog maar net als eerste. Danchev verovert de bal door een tackle van achteren. Jalmasani bereikt de bal nog maar net als eerste. Jalmasani haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Zarzopoulos de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Prineas trapt de bal weg. Danchev speelt de bal door. Galitsios is nu in balbezit. Galitsios geeft een lange en hoge pass. Jalmasani springt en kopt de bal. Prineas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Caals speelt de bal door. Małecki is nu in balbezit. Małecki passt de bal zonder na te denken. Jalmasani bereikt de bal nog maar net als eerste. Jalmasani draait met de bal, schiet en ... Paal! Prineas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Danchev is nu in balbezit. Danchev haalt uit met een fantastische trap. Zarzopoulos heeft problemen om de bal te vangen. Małecki rent richting de bal. Małecki draait met de bal, schiet en ... Prineas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Άλιμος - Pigasos Gerasmenon 1:0

28e minuut.
Daar is García Tevenet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Seretidis rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stafidă. Stafidă krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Danchev probeert naar een medespeler te passen. Caals rent richting de bal. Caals passt de bal in één keer door. Jalmasani rent richting de bal. Jalmasani schiet op doel. Prineas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
García Tevenet bereikt de bal nog maar net als eerste. García Tevenet passt de bal in één keer door. Danchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Danchev passt de bal zonder na te denken. Małecki is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Άλιμος - Pigasos Gerasmenon 2:0

32e minuut.
Kourbelis passt de bal in één keer door. Daar is Tsalpatouros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Małecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Małecki schiet op doel. Prineas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Άλιμος - Pigasos Gerasmenon 3:0

34e minuut.
Stafidă met een sublieme pass. García Tevenet probeert naar een medespeler te passen. Małecki rent richting de bal. Jalmasani bereikt de bal nog maar net als eerste. Jalmasani haalt uit met een fantastische trap. Prineas bokst de bal weg.

38e minuut.
Danchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Danchev probeert naar een medespeler te passen. Małecki rent richting de bal. Małecki schiet op doel. Prineas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Άλιμος - Pigasos Gerasmenon 4:0

45e minuut.
Małecki rent richting de bal. Danchev rent richting de bal. Danchev passt de bal in één keer door. Jalmasani heeft problemen om de bal te vangen. Jalmasani schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Άλιμος - Pigasos Gerasmenon 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Άλιμος 26%, Pigasos Gerasmenon 74%.
Άλιμος - Pigasos Gerasmenon 5:0

53e minuut.
Małecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Małecki passt de bal met de wreef. Jalmasani bereikt de bal nog maar net als eerste. Jalmasani haalt uit met een fantastische trap. Prineas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Άλιμος - Pigasos Gerasmenon 6:0

54e minuut.
García Tevenet bereikt de bal nog maar net als eerste. García Tevenet passt de bal zonder na te denken. Danchev probeert naar een medespeler te passen. Jalmasani heeft problemen om de bal te vangen. Jalmasani haalt uit met een fantastische trap. Prineas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Jalmasani is nu in balbezit. Jalmasani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Άλιμος - Pigasos Gerasmenon 7:0

63e minuut.
Danchev verovert de bal door een tackle van achteren. Danchev met een sublieme pass. Małecki is nu in balbezit. Małecki haalt uit met een fantastische trap. Prineas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Άλιμος - Pigasos Gerasmenon 8:0

66e minuut.
Stafidă passt de bal in één keer door. Danchev speelt de bal door. Jalmasani bereikt de bal nog maar net als eerste. Jalmasani draait met de bal, schiet en ... Prineas probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

68e minuut.
Zarzopoulos geeft een hoge lob. Vrodopoulos kopt de bal weg. Danchev speelt de bal door. Jalmasani heeft problemen om de bal te vangen. Jalmasani haalt uit met een fantastische trap. Prineas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Άλιμος - Pigasos Gerasmenon 9:0

69e minuut.
Jalmasani passt de bal zonder na te denken. Małecki is nu in balbezit. Małecki passt de bal zonder na te denken. Danchev is nu in balbezit. Danchev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Estévez komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Caals is nu in balbezit. Caals geeft een hoge lob. Klungelig pakt Larentzakis de bal. Małecki rent richting de bal. Małecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Άλιμος - Pigasos Gerasmenon 10:0

76e minuut.
Daar is Seretidis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Liatsos rent richting de bal. Jalmasani verovert de bal door een tackle van achteren. Jalmasani schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De bal rolt over de achterlijn. Nikoloulis komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Daar is Larentzakis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Danchev rent richting de bal. Danchev speelt de bal door. Jalmasani rent richting de bal. Jalmasani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Άλιμος - Pigasos Gerasmenon 11:0

90e minuut.
Danchev is nu in balbezit. Danchev passt de bal zonder na te denken. Jalmasani is nu in balbezit. Jalmasani haalt uit met een fantastische trap. Prineas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Άλιμος - Pigasos Gerasmenon 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Άλιμος 17%, Pigasos Gerasmenon 83%.
Άλιμος - Pigasos Gerasmenon 12:0