Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Relantak FC UMNO
gasolin Tactiek 433
54% Balbezit 46%
23% Spel op eigen helft 77%
45 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 3
54 gemiddelde waardering 42.1
excellent Schieten adequate
solid Passen good
good Verdedigen adequate


1e minuut.
Batistuta passt de bal met de wreef. Fina is nu in balbezit. Fina passt de bal in één keer door. Iturgoyen bereikt de bal nog maar net als eerste. Iturgoyen draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

3e minuut.
Alexandrakis met de inworp. Milde rent richting de bal. Krzewiński verovert de bal door een tackle van achteren. Iturgoyen onderschept slim de pass. Iturgoyen haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Vecsernyés verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Frigeni is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Relantak FC - UMNO 1:0

4e minuut.
Fina passt de bal in één keer door. Batistuta met een sublieme pass. Atistirma met een sublieme pass. Frigeni rent richting de bal. Frigeni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Relantak FC - UMNO 2:0

7e minuut.
Weilian passt de bal zonder na te denken. Frigeni is nu in balbezit. Frigeni passt de bal in één keer door. Daar is Fina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fina haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Atistirma met een snelle inworp. Frigeni bereikt de bal nog maar net als eerste. Frigeni draait met de bal, schiet en ... Daar is Aradszky, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vecsernyés kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Iturgoyen is nu in balbezit. Iturgoyen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Relantak FC - UMNO 3:0

10e minuut.
Iturgoyen passt de bal met de wreef. Fina is nu in balbezit. Segers schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Segers naar de kleedkamers voor een vroege douche. Fina is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cigány komt bij de bal en schiet. Vecsernyés werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Relantak FC - UMNO 4:0

11e minuut.
Atistirma kopt de bal weg. Campuzano bereikt de bal nog maar net als eerste. Frigeni schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Frigeni krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Frigeni kopt de bal weg. Daar is Milde, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iturgoyen rent richting de bal. Iturgoyen geeft een hoge lob. Fina krijgt zijn hoofd ertegen. Vecsernyés verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Relantak FC - UMNO 5:0

14e minuut.
Frigeni bereikt de bal nog maar net als eerste. Aradszky verovert de bal door een tackle van achteren. Cigány onderschept slim de pass. Cigány passt de bal in één keer door. Iturgoyen geeft de bal voor. Vecsernyés bokst de bal weg.

15e minuut.
Bango speelt de bal door. Weilian rent richting de bal. Weilian geeft een lange en hoge pass. Frigeni bereikt de bal nog maar net als eerste. Frigeni haalt uit met een fantastische trap. Vecsernyés verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Cigány bereikt de bal nog maar net als eerste. Cigány speelt de bal door. Iturgoyen rent richting de bal. Iturgoyen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Relantak FC - UMNO 6:0

17e minuut.
Cigány raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Batrachenko komt het veld opgelopen.

17e minuut.
Roşca rent richting de bal. Fina verovert de bal door een tackle van achteren. Aradszky is nu in balbezit. Fina onderschept slim de pass. Fina schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Relantak FC - UMNO 7:0

19e minuut.
Milde speelt de bal door. Klungelig pakt Iturgoyen de bal. Iturgoyen passt de bal in één keer door. Fina is nu in balbezit. Fina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Relantak FC - UMNO 8:0

22e minuut.
Krzewiński geeft een hoge lob. Inworp. Milde met een snelle inworp. Fina bereikt de bal nog maar net als eerste. Fina geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Aradszky is nu in balbezit. Frigeni onderschept slim de pass. Frigeni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Relantak FC - UMNO 9:0

23e minuut.
Atistirma is nu in balbezit. Frigeni bereikt de bal nog maar net als eerste. Frigeni passt de bal met de wreef. Fina bereikt de bal nog maar net als eerste. Fina draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Batistuta is nu in balbezit. Batistuta geeft een lange en hoge pass. Daar is Fina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fina draait met de bal, schiet en ... Vecsernyés werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Relantak FC - UMNO 10:0

25e minuut.
Hodal geeft een lange en hoge pass. Milde heeft problemen om de bal te vangen. Wallmofeldt is nu in balbezit. Wallmofeldt passt de bal zonder na te denken. Roşca bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Relantak FC - UMNO 10:1

28e minuut.
Batrachenko is nu in balbezit. Batrachenko speelt de bal door. Fina bereikt de bal nog maar net als eerste. Fina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Relantak FC - UMNO 11:1

28e minuut.
Roşca passt de bal zonder na te denken. Danzer geeft een hoge lob. Milde kopt de bal weg. Fina rent richting de bal. Fina draait met de bal, schiet en ... Vecsernyés kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Daar is Fina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frigeni is nu in balbezit. Frigeni schiet op doel. Fina probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Relantak FC - UMNO 12:1

32e minuut.
Batrachenko onderschept slim de pass. Batrachenko passt de bal zonder na te denken. Fina bereikt de bal nog maar net als eerste. Fina schiet op doel. Vecsernyés werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Relantak FC - UMNO 13:1

35e minuut.
Batistuta onderschept slim de pass. Batistuta probeert naar een medespeler te passen. Iturgoyen is nu in balbezit. Fina bereikt de bal nog maar net als eerste. Fina draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Iturgoyen de bal. Iturgoyen draait met de bal, schiet en ... Vecsernyés bokst de bal weg.

37e minuut.
Fina controleert de bal met de borst. Vecsernyés speelt de bal door. Atistirma kopt de bal weg. Fina is nu in balbezit. Fina draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Relantak FC - UMNO 14:1

39e minuut.
Batrachenko met een sublieme pass. Iturgoyen bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Aradszky. Iturgoyen raakt geblesseerd tijdens het duel. Batrachenko wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
Relantak FC - UMNO 15:1

40e minuut.
Campuzano is nu in balbezit. Weilian begaat een overtreding. Campuzano raakt geblesseerd tijdens het duel. Danzer zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Alexandrakis rent richting de bal. Roşca verovert de bal door een tackle van achteren. Roşca schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Iturgoyen passt de bal zonder na te denken. Fina heeft problemen om de bal te vangen. Batrachenko probeert naar een medespeler te passen. Frigeni is nu in balbezit. Frigeni haalt uit met een fantastische trap. Vecsernyés bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Relantak FC 24%, UMNO 76%.
Relantak FC - UMNO 15:1

49e minuut.
Daar is Fina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fina passt de bal zonder na te denken. Iturgoyen rent richting de bal. Iturgoyen schiet op doel. Vecsernyés werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Relantak FC - UMNO 16:1

51e minuut.
Iturgoyen met een sublieme pass. Fina rent richting de bal. Iturgoyen is nu in balbezit. Iturgoyen geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Relantak FC - UMNO 17:1

53e minuut.
Atistirma probeert naar een medespeler te passen. Iturgoyen bereikt de bal nog maar net als eerste. Iturgoyen passt de bal zonder na te denken. Frigeni is nu in balbezit. Frigeni draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Batrachenko speelt de bal door. Iturgoyen rent richting de bal. Iturgoyen met een sublieme pass. Fina bereikt de bal nog maar net als eerste. Fina schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Relantak FC - UMNO 18:1

60e minuut.
Frigeni is nu in balbezit. Frigeni passt de bal in één keer door. Fina heeft problemen om de bal te vangen. Fina draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Relantak FC - UMNO 19:1

64e minuut.
Batistuta passt de bal met de wreef. Atistirma bereikt de bal nog maar net als eerste. Atistirma passt de bal in één keer door. Iturgoyen is nu in balbezit. Iturgoyen schiet op doel. Vecsernyés kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Iturgoyen neemt de hoekschop. Vecsernyés probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Batrachenko passt de bal in één keer door. Fina bereikt de bal nog maar net als eerste. Fornasier legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Fina is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Batrachenko neemt zijn aanloop. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Relantak FC - UMNO 20:1

71e minuut.
Vecsernyés trapt de bal weg. Atistirma kopt de bal weg. Klungelig pakt Fina de bal. Fina draait met de bal, schiet en ... Vecsernyés maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Relantak FC - UMNO 21:1

75e minuut.
Milde rent richting de bal. Milde passt de bal met de wreef. Fina is nu in balbezit. Fina draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Relantak FC - UMNO 22:1

79e minuut.
Fina heeft problemen om de bal te vangen. Vecsernyés met een sublieme pass. Atistirma kopt de bal weg. Fina bereikt de bal nog maar net als eerste. Fina haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Vecsernyés probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Atistirma passt de bal zonder na te denken. Fina is nu in balbezit. Aradszky tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fina is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Batrachenko komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Relantak FC - UMNO 23:1

85e minuut.
Atistirma speelt de bal door. Iturgoyen is nu in balbezit. Iturgoyen probeert naar een medespeler te passen. Frigeni bereikt de bal nog maar net als eerste. Frigeni haalt uit met een fantastische trap. Vecsernyés probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Fina rent richting de bal. Aradszky is nu in balbezit. Fina onderschept slim de pass. Fina schiet op doel. Vecsernyés werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Relantak FC - UMNO 24:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Relantak FC 23%, UMNO 77%.
Relantak FC - UMNO 24:1