Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gallant Gibbons Inter Chelsea FC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 20
slecht Schieten zwak
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Siu Yuen is nu in balbezit. Kin Keung verovert de bal door een tackle van achteren. Kin Keung passt de bal in één keer door. Po Nin rent richting de bal. Po Nin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Kim Pong is nu in balbezit. Kim Pong geeft een hoge lob. Bong Chul heeft problemen om de bal te vangen. Kin Keung bereikt de bal nog maar net als eerste. Kin Keung haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Gallant Gibbons - Inter Chelsea FC 0:1

16e minuut.
Pun Kei rent richting de bal. Pun Kei probeert naar een medespeler te passen. Kwok Leung is nu in balbezit. Hoi Ming onderschept slim de pass. Hoi Ming haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Kin Keung onderschept slim de pass. Kin Keung passt de bal in één keer door. Po Nin bereikt de bal nog maar net als eerste. Po Nin schiet op doel. Chi Ming probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gallant Gibbons - Inter Chelsea FC 0:2

39e minuut.
Klungelig pakt Ching Wang de bal. Wing Ho bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ching Wang. Wing Ho is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bong Chul zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Wai Kwok bokst de bal weg. Daar is Chi Chiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Gallant Gibbons - Inter Chelsea FC 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gallant Gibbons 55%, Inter Chelsea FC 45%.
Gallant Gibbons - Inter Chelsea FC 1:2

56e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Wai Kwok niet meer kan verder spelen. Hon Ho komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Ching Wang met een sublieme pass. Emerson Becker rent richting de bal. Emerson Becker probeert naar een medespeler te passen. Kin Keung bereikt de bal nog maar net als eerste. Kin Keung geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Kin Keung is nu in balbezit. Kin Keung speelt de bal door. Po Nin is nu in balbezit. Po Nin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gallant Gibbons - Inter Chelsea FC 1:3

76e minuut.
Wing Ho is nu in balbezit. Kin Wo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wing Ho is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Wing Ho zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Chin Hung springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gallant Gibbons - Inter Chelsea FC 2:3

78e minuut.
Hoi Ming onderschept slim de pass. Hoi Ming passt de bal zonder na te denken. Bong Chul rent richting de bal. Kin Keung verovert de bal door een tackle van achteren. Kin Keung schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Ching Wang heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lai Tung. Ching Wang is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kin Wo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Hang Wui de bal. Kin Keung bereikt de bal nog maar net als eerste. Kin Keung haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gallant Gibbons 51%, Inter Chelsea FC 49%.
Gallant Gibbons - Inter Chelsea FC 2:3